Cum a reacționat tatăl Ioanei Ginghină, după ce a pozat în Playboy: "Toată copilăria am făcut plajă la nudiști". Ce a făcut cu banii primiți

 Radulescu Ruxandra
.

Cum a reacționat tatăl Ioanei Ginghină, după ce a pozat în Playboy. Actrița Ioana Ginghină a fost una dintre primele vedete, care, în urmă cu 18 ani, a pozat nud în Playboy. Ioana Ginghină a primit o sumă fabuloasă pentru pictorialul incendiar. Iată că vedeta abia acum a dezvăluit că a fost învățată din copilărie să se simtă confortabil în corpul ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ioana Ginghină este una dintre cele mai apreciate actrițe din România, devenind cunoscută publicului larg, în 2004, după ce a debutat în telenovela „Numai iubirea”, când a interpretat-o pe Ildiko. Ginghină a devenit foarte populară, așa că publicația Playboy i-a propus să pozeze nud, în schimbul unei remunerații considerabile, iar actrița a fost de acord. Iată că Ioana Ginghină dezvăluie abia acum care a fost reacția tatălui ei și ce a făcut cu banii pe care i-a primit după ce a apărut în pictorial.

1f3332cf-ccc5-4cbc-9986-37fc4be0c93e1f3332cf-ccc5-4cbc-9986-37fc4be0c93e

Cum a reacționat tatăl Ioanei Ginghină, după ce a pozat în Playboy

Ioana Ginghină a dezvăluit că, înainte de a accepta propunerea din partea publicației Playboy, s-a consultat cu familia. Mama și tatăl ei și-au dat acordul, actrița fiind educată să se simtă bine în corpul ei și că nuditatea nu este un aspect rușinos, mai ales că obișnuia să facă plajă la nudiști în copilărie.

Citește și: „Eu nu am întâlnit în toată acea perioadă un bărbat care să fie prost crescut sau care să vrea de la mine doar sex'. Cum s-a schimbat relația dintre Ioana Ginghină și Cristi Pitulice după ce s-au căsătorit

Citește și: Reacția lui Alexandru Papadopol, după ce Ioana Ginghină și Cristi Pitulice s-au căsătorit: „Atunci m-a sunat să îmi zică…'

Citește și: Cum arată acum Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea. S-a afișat într-o ipostază rară pe Instagram: „Urăsc mocirla…

Citește și: Andreea Țopan și-a dat demisia de la Observator: Reacția lui Valentin Butnaru, colegul ei de la Antena 1: „Știu că te enervează…’

Nu, dar oricum am discutat cu familia. Eu și datorită tatălui meu am pozat în Playboy, pentru că toată copilăria mea am făcut plajă la nudiști. Da, dar să știți că în Facultatea de Actorie, pe vremea mea, că acum cu atâta hărțuire și cu atâta corectitudine politică, nu știu ce actorie se mai face pe acolo. Cumva, ți se spunea din start, era una dintre lecții, dintre rigori, că trebuie să fii foarte disponibil să te dezbraci pentru diverse roluri. Sunt roluri în care te dezbraci și asta e. Și foarte mulți actori, de fapt, n-au pozat în Playboy, dar poți să-i vezi dezbrăcați în piese de teatru sau în filme.„, a declarat Ioana Ginghină pentru CanCan.

Ioana Ginghină a spus și ce a făcut cu suma pe care a obținut-o după ce a pozat în Playboy.

„Mi-am luat mașină și am dat părinților mei o parte.”, a mai adăuga Ioana Ginghină pentru aceeași publicație.

Ce probleme a avut Ioana Ginghină în relația cu fiica ei

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat în 2019. Cei doi au împreună o fiică, pe Ruxandra, care a rămas în grija mamei după separarea părinților.

Ioana Ginghină recunoaște că a avut o abordare greșită în relația cu fiica adolescentă, după divorțul de Alexandru Papadopol. Din dorința de a o proteja și a-i oferi un mediu armonios, actrița a schimbat dinamica relației părinte-copil, iar abordarea a generat tensiuni între ele, în cele din urmă.

„Discuțiile despre relațiile părinte-copil se axează adesea pe părinții care nu respectă limitele adolescenților lor. Dar, există și o altă situație: părinții care nu stabilesc propriile limite cu adolescenții lor. Din propria experiență, am învățat că această abordare poate avea efecte negative.

În timpul divorțului, am încercat să o protejez pe fiica mea îndeplinindu-i toate dorințele. Credeam că astfel o voi face să se simtă mai puțin vulnerabilă. Dar, această abordare a avut un efect contrar și a dus la tensiuni în relația noastră’, a spus actrița în mediul online.

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton