Dan Negru, după moartea Ronei Hartner: "Lasă-i pe toți să plângă că ai plecat. Hai să zâmbim că ai trăit" / Zeci de reacții ale vedetelor după decesul artistei

 Dumitrache Laura
.

Rona Hartner a încetat din viață la vârsta de 50 de ani. Artista a fost diagnosticată cu cancer în stadiul 4, iar în ultima perioadă a luptat pentru a combate boala. Din păcate, în cursul zilei de joi, 23 noiembrie, Rona Hartner a pierdut lupta cu cancerul și s-a stins din viață. Vedetele din România au reacționat după ce au aflat că artista a plecat dintre noi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Rona Hartner a fost o artistă plină de viață și va rămâne în memoria celor care au cunoscut-o și apreciat-o, ca fiind una dintre cele mai talentate cântărețe și actrițe de la noi din țară. Vestea morții sale i-a luat prin surprindere atât pe cei care au cunoscut-o, dar și pe fanii acesteia. Rona Hartner a plecat dintre noi la vârsta de 50 de ani. Întotdeauna cu zâmbetul pe buze, Rona a dovedit tuturor că a fost o femeie puternică și a luptat cu boala crâncenă până în ultima clipă.

oana-roman-3oana-roman-3

Rona Hartner a pierdut lupta cu boala, iar la scurt timp după moartea sa, colegii de breaslă și cei care au cunoscut-o și-au exprima durerea. Printre vedetele care au reacționat după moartea Ronei Hartner, se numără Ozana Barabancea, Mihai Trăistariu, Aurel Pădureanu și Adina Buzatu.

Citește și: Cine este Rocco Sedano, primul soț al Ronei Hartner. Au împreună o fiică, în vârstă de 15 ani

Citește și:Ce premoniție sumbră a avut Rona Hartner în timpul chimioterapiei: „Haide, fata mea”. Și-a văzut tatăl chemând-o la Ceruri

Citește și:Mirela Vaida a declarat că îi expiră contractul cu Antena Stars la finalul anului: „Am avut discuții cu noua șefă și…”/ Ce se întâmplă cu emisiunea Acces Direct

Citește și:Detalii șocante din trecutul presupușilor ucigași ai afaceristului Adrian Kreiner. Ce a spus Laurențiu Ghiță familiei, chiar în ziua tragediei

Reacțiile vedetelor după moartea Ronei Hartner

Rona Hartner a încetat din viață la vârsta de 50 de ani. Decesul actriței a fost anunțat pe Facebook de sora ei, Rinda Hartner, printr-o imagine cu o lumânare aprinsă. Anunțul devastator vine după ce miercuri, Rinda a scris pe rețelele de socializare că starea de sănătate a vedetei s-a agravat. Din păcate, Rona Hartner și-a dat ultima suflare și a fost învinsă de o boala crâncenă. Artista s-a luptat de mai multe ori cu cancerul,boala care a recidivat, în urmă cu câteva luni. Moartea Ronei Hartner i-a șocat pe colegii de breaslă, care au postat mesaje emoționante pe rețelele de socializare.

Dan Negru a postat pe Facebook un mesaje sfâșietor, la scurt timp după moartea Ronei. „Rona, să rămână așa cum am stabilit atunci, la filmări: lasă-i pe toți să plângă că ai plecat. Hai să zâmbim că ai trăit „, a fost mesajul prezentatorului tv. Ozana Barabancea, jurata de la Te cunosc de undeva, emisiunea la care Rona Hartner a participat în urmă cu câteva luni, a transmis și ea un mesaj emoționant în mediul online, după moartea actriței. „Dumnezeu sa o ierte pe „. De asemenea, Mihai Trăistariu s-a declarat șocat de moartea prematură a actriței, menționând că trebuia să cânte împreună cu ea la Festivalul de la Mamaia, dar nu a mai reușit, deoarece vedeta s-a simtit foarte rau. „Of. Nu pot să cred !Trebuia să fac un duet cu ea acum 2 luni, la Festivalul de la Mamaia.Alesesem melodia … DE-AR FI SĂ VII, din repertoriul Mihaelei Runceanu.”

Adina Buzatu a reacționat și ea la moartea prematură a Ronei Hartner. Creatoarea de modă s-a declarat devastată. 'Mi-a scris cineva acum că a murit… Nu îmi vine să cred! Nu știu dacă este sigur, dar dacă este așa… Ea este o învingătoare, avea o energie atât de bună și pozitivă. Să aibă grijă Dumnezeu de ea, acolo sus, cuma avut și ea aici de toți apropiații ei. Dumnezeu să o odihnească! Condoleanțe familiei! Cel mai rău îmi pare de fetița ei!', a spus Adina Buzatu, potrivit playtech.ro.

Oana Roman a postat și ea un mesaj emoționant pe Instagram, la scurt timp după moartea Ronei Hartner. „Drum lin, Rona, draga mea. În 2019, când a câștigat prima luptă cu boala, i-am organizat ziua de Renaștere, cum a spus ea, la Mărul de Aur unde lucram atunci. A fost un artist și un om fabulos cu un destin tare greu și încercat. Dumnezeu să o odihnească în pace!”

Aurel Pădureanu: „O femeie veselă, râdea în permanență…”

Aurel Pădureanu a reacționat după ce a aflat că Rona Hartner s-a stins din viață. Vedeta a imitat-o pe regretat Cornelia Catanga, soția lui Aurel Pădureanu, în emisiunea Te cunosc de undeva. De asemenea, Rona Hartner a cântat împreună cu Aurel Pădureanu și sotia lui la Șarpele Roz. Cântărețul este devastat de moartea artistei.

'O veste tare tristă. Ea si Cornelia au fost foarte bune prietene, un suflet deosebit, cu o energie fenomenală, un munte de talent, cu om cu mult bun-simț. O femeie veselă, râdea în permanență, îți aducea pace în suflet, regret decesul ei.Am cântat cu ea împreună la Șarpele Roz, avea mare succes, a imitat-o perfect pe Cornelia, la 'Te cunosc de undeva'. Acum se va regăsi în Cer cu Cornelia mea. Probabil că Dumnezeu îi iubește mai mult pe artiști, de îi ia atât de tineri, nu oricine poate face asemenea meserie, dacă nu ai har de la Dumnezeu'a spus Aurel Pădureanu, pentru sursa citata mai sus.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton