Cum a reacționat Anda Adam când a fost criticată că s-a îngrășat: "Mă, cârcotașilor, deci, fiți atenți! Soțul meu..."

 Dumba Gabriela
.

Anda Adam a fost criticată de unii dintre fani că s-a îngrășat, după apariția celui mai recent videoclip al său. O împătimită a dietelor și, mai ales, a sportului, Anda Adam nu a primit tocmai bine hate-ul din online legat de felul în care arată, dar a încercat să nu pară afectată de critici.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Anda Adam a filmat un nou videoclip, unde a purtat o salopetă mulată. După apariția imaginilor, fanii au criticat-o și i-au spus că silueta ei a suferit modificări. Comentariile răutăcioase au curs la filmarea postată pe TikTok de Anda Adam, mai ales că ea face mult sport și, cu siguranță, astfel de aprecieri nu sunt bine primite.

334964036_6358144697553589_6185170720458978764_n334964036_6358144697553589_6185170720458978764_n

Anda Adam, criticată că s-a îngrășat. Cum a răspuns artista

„Anda, ce ai pățit?', „Ce s-a împlinit', „Ce a luat în greutate', „Toți ne îngrășăm, dar măcar să ne punem haine adecvate', „Cred că toate comentariile sunt despre faptul că s-a îngrășat. Oare e o crimă să te îngrași? Sau ar trebui să fim toți trași prin inel?', sunt o parte dintre mesajele postate de internauți.

Reacția cântăreței nu a întârziat să apară și s-a filmat în sala de sport, fără machiaj și filtre. Anda Adam spune că nu poate să mulțumească pe toată lumea, însă dacă soțul ei o place așa cum e, ea este fericită.

„Mă, cârcotașilor, deci, fiți atenți! Când sunt așa, un pic mai Beyonce, nu-i bine. Când sunt prea slabă, iar nu-i bine! Dacă pun filtru, iar nu-i bine! Uite, acum sunt la sală, nu sunt nici machiată, n-am nici filtru, am tricoul ăsta, cu mesaj pentru toate domnișoarele, poate fata și cred că sunt foarte ok. Și ce crezi? Au dispărut și ridurile, și kilogramele!

Și e făcută filmarea acum, duminică, la ora 19. Vă pup și vine piesa aia cu Tzancă și lăsați comentariile că toți ascultați manele. Și oricum, piesa noastră nu e manea, ca idee, este un trap, dar o să vă placă tare și o să o auziți în club', a fost mesajul transmis de Anda Adam în prima filmare de duminică seara de la sală, potrivit Click!

„Și astăzi lucrez fesieri și fac și o serie cu voi, aici, ca să vedeți că, dacă e duminică, trebuie să te menții în formă. O savarină nu am voie și eu să mănânc, că iau două kilograme și mă ceartă lumea asta! Tu mă placi așa și cu două kilograme în plus, nu? Soțul a zis că mă place, deci e ce trebuie!', a mai completat Anda Adam.

Alături de ea se afla și soțul ei, care a privit-o din cap până în picioare și era încântat de ceea ce vedea.

Citește și: „A fost cel mai greu an din viața mea’. Alexandru Ciucu recunoaște că a fost afectat de divorțul de Alina Sorescu

Citește și: Cine este Luiza Popescu de la Bravo ai stil, sezonul 8. Are mai multe joburi

Citește și: Călugărița care a câștigat Vocea Italiei și-a pus cercel în nas și a renunțat la viața în mănăstire: „Nu înceta niciodată să visezi’

Dieta cu care Anda Adam a slăbit 12 kg în 2 luni

Anda Adam are o dietă pe care o respecta cu sfințenie acum câțiva ani. Dieta se numește Nalep și a fost creată de un medic italian, Antonio Trombetta.

„Alerg după copil, fac sport şi ţin o dietă interesantă, care se numește Nalep și pe care mi-a recomandat-o prietena mea, Lilia Caraush, după ce a slăbit 14 kg în două luni. Eu am reușit să dau jos 6 kg într-o lună, mâncând orice, dar fără sare și fără zahăr', a declarat Anda Adam în VIVA!, acum trei ani.

„Dieta se numește Nalep și este a unui medic italian, pe nume Antonio Trombetta. După ce Anda m-a văzut că am slăbit 14 kg în 2 luni, a vrut și ea.Eu am vorbit cu medicul, le-am făcut legătura, și el i-a făcut Andei regimul personalizat pe un an întreg.

E un regim individual, mai ales că ea face foarte multă sală și trebuie să alterneze proteinele. Ea mănâncă practic orice, important e că mănâncă fără sare și fără zahăr. Medicul explică, de altfel, că în orice aliment există acea cantitate de sare necesară organismului nostru', a spus Lilia Caraush, prietena Andei Adam.

Anda Adam face și mult sport și chiar merge la sală în fiecare zi.

Merg la sală în fiecare zi, cu mici excepții, când am foarte multă treabă sau sunt plecată pe undeva. Sau dacă am vreo zi petrecută cu Evelin. Merg la sală, lucrez pe grupe de mușchi, fac cardio. Îmi împart programul ca două ore dintr-o zi să fie pentru un antrenament la care țin foarte tare. Și, evident, am grijă ce mănânc. Este 70% dietă și 30% antrenament. Cele două trebuie să fie mână în mână pentru a vedea rezultate evidente„, mai spunea Anda Adam pentru VIVA!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton