Cum a reacționat Clara Chia când a întâlnit-o pe Shakira pentru prima oară, înainte să devină iubita lui Pique

 Dumba Gabriela
.

Clara Chia era fan Shakira, înainte să devină iubita lui Pique și în acest caz a reacționat pe măsură atunci când a întâlnit-o pentru prima oară. La 22 de ani, Clara Chia a ajuns ca stagiară în domeniul Publicității și Relațiilor Publice la compania lui Gerard Pique, dedicată organizării de evenimente și pe holurile firmei a întâlnit-o pe Shakira.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Clara Chia este acum iubita lui Pique, după ce Shakira a aflat că aceștia au o aventură și a pus punct relației. Acest lucru îl știe deja toată lumea, însă recent s-a aflat că tânăra a avut ocazia să dea ochii cu Shakira când era doar o tânără în căutarea unui loc de muncă, la firma lui Pique. Ce s-a întâmplat atunci?

gerard-pique-a-surprins-o-pe-shakira-gestul-neasteptat-facut-de-fotbalist-dupa-scandalul-divortului_2_size24-1gerard-pique-a-surprins-o-pe-shakira-gestul-neasteptat-facut-de-fotbalist-dupa-scandalul-divortului_2_size24-1

Cum a fost prima întâlnire dintre Shakira și Clara Chia, actuala iubită a lui Pique

Acum aproape doi ani, când Clara Chia Marti nu era iubita lui Pique, ci doar o tânără în căutarea unui loc de muncă, iar Shakira era tot Shakira, s-a produs și prima întâlnire dintre cele două femei.

Și, ca orice fan care întâlnește un mare artist internțional, Clara Chia i-a solicitat Shakirei să facă o fotografie cu ea și să-i dea un autograf, atunci când a zărit-o pe holurile firmei lui Gerard Pique, unde primise un loc de muncă, potrivit panoramaweb.com.

Nici prin minte nu-i trecea atunci Shakirei că tânăra timidă, de 22 de ani, avea să-l cucerească în scurt timp pe tatăl copiilor ei. De aceea, Shakira i-a dedicat fraza: „Are numele unei persoane bune. Evident, nu este ceea ce pare', în hitul ei „BZRP Music Sessions, Vol. 53', în care o ironizează deschis pe noua iubită a lui Piqué.

Citește și: Anamaria Prodan, după ce Shakira i-a umilit pe Pique și pe iubita lui mai tânără în noua ei melodie:„Îți doresc noroc cu așa zisa mea înlocuitoare. Valorez cât două…’

Citește și: Reacția lui Pique, după ce Shakira l-a ironizat în cea mai recentă piesă:'Ai schimbat un Ferrari pe un Twingo'

Citește și: Shakira îi umilește pe Gerard Pique și iubita lui, în noua melodie

Cum a aflat Shakira că Pique are o relație cu Clara Chia

Gerard Pique (36 de ani) și Shakira (46 de ani) și-au spus adio în urmă cu un an, după ce fostul fotbalist a înșelat-o pe artistă cu Clara Chia Marti. Relația dintre Shakira și Pique s-ar fi destrămat în aprilie 2022, după 12 ani, însă abia două luni mai târziu au anunțat oficial că nu mai formează un cuplu.

Timp de două luni, fostul star al Barcelonei ar fi încercat să se împace cu Shakira, însă fără rezultat.La acea vreme, în presă apăruse deja zvonul că fotbalistul și-a înșelat partenera de viață cu o iubită tinerică, fapt confirmat în urmă cu ceva timp.

Celebra artistă și-a dat seama că iubitul ei a tradat-o, după ce a găsit un indiciu în frigiderul ei. În mai multe rânduri, Shakira observase că cineva i-a mâncat dintr-un borcal cu gem, deși Gerard Pique și copiii lor nu obișnuiau să consume acest aliment.

Cu un an înainte de despărțirea dintre Shakira și Pique, starul Barcelonei a acordat un interviu prin videocall, din casa în care locuia cu Shakira și copiii lor, iar în spatele acestuia apărea Clara Chia, îmbrăcată în haine de casă.

Shakira le-a dedicat o piesă lui Pique și Clarei Chia

Dacă în melodiile „Te felicito’ și „Monotonia’, mesajele au fost transmise „cu perdea”, ultima piesă lansată de Shakira a fost un atac direct la Pique și noua lui iubită, Clara Chia.

Îmi pare rău, am luat deja un alt avion
Nu mă mai întorc aici, nu vreau o altă dezamăgire,
Te dădeai mare campion
Dar când am avut nevoie de tine, mi-ai arătat cea mai proastă versiune
Îmi pare rău, dragă, ar fi trebuit să dau afară pisica (n.r. – aluzie la Pique) în urmă cu multă vreme
O lupoaică așa ca mine (n.r. – aluzie la piesa She Wolf, lansată în 2009) nu e pentru amatori
O lupoaică așa ca mine nu este pentru tipi ca tine
Pentru tipi ca tine
Sunt prea bună pentru tine
Și de aceea ești acum cu o fată exact ca tine
Asta e pentru ca tu să te scandalizezi
Mestecă și înghite, înghite și mestecă
Nu mă întorc la tine
Nici chiar dacă plângi în fața mea sau mă implori
Am înțeles că nu e vina mea că oamenii te critică
Eu doar fac muzică
Îmi pare rău că te irită
M-ai lăsat vecină cu soacra
Cu presa la ușă și datoriile la Fisc
Ai crezut că m-ai rănit, dar m-ai făcut mai dură
Femeile nu mai plâng
Femeile fac bani

Ea are un nume de persoană bună
E clar că nu e ceea ce pare (clare-mente – joc de cuvinte complex, format din numele noii iubite a lui Pique, Clara, și „mente’ care înseamnă a minți)
Ea are un nume de persoană bună
Clar este exact ca tine
Pentru tipi ca tine
De la iubire la ură nu este decât un singur pas,
Nu te întoarce aici, fii atent la mine.
Fără resentimente, dragă.
Îți doresc să-ți meargă bine cu presupusa mea înlocuitoare.
Nici măcar nu știu ce s-a întâmplat cu tine
Ești atât de diferit încât nici măcar nu te pot recunoaște
Eu fac cât două de 22
Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo
Ai schimbat un Rolex cu un Casio
Tu mergi repede, ia-o mai încet
Mergi mult la sală, dar antrenează-ți și creierul un pic.
Sunt fotografiată peste tot
Aici mă simt ca un ostatic
Mie îmi convine,
O să eliberez casa mâine
Și dacă vrei poți s-o aduci și pe ea la tine.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton