Cum a reacționat Cosmin Curticăpean după ce Laura Cosoi s-a sărutat cu Jorge în filmul „Retreat Vama Veche”: ”El nici nu își pune problema. Scenele nu sunt luate în serios, dar...”

.

Cum a reacționat Cosmin Curticăpean după ce Laura Cosoi s-a sărutat cu Jorge în filmul „Retreat Vama Veche'. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că pe data de 18 octombrie, lungmetrajul Retreat Vama Veche, regizat de Petre Năstase, va intra în cinematografe. Protagonistele sunt Laura Cosoi, Adela Popescu și Ada Condeescu, însă ipostazele în care a apărut Laura Cosoi cu Jorge i-a luat pe mulți prin surprindere.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Laura Cosoi și Jorge se sărutau pasional în scenele care au apărut pe Internet, astfel că mulți s-au întrebat cum a reacționat soțul îndrăgitei actrițe atunci când a văzut aceste momente. Cu siguranță nu este primul episod de acest gen în cariera ei, astfel Cosmin Curticăpean nici nu a fost informat cu privire la acest aspect înainte de a filma.

laura-cosoi-2-1-e1656320283999-1laura-cosoi-2-1-e1656320283999-1

Citește și: Jorge, despre scenele pasionale cu Laura Cosoi din Retreat Vama Veche: „Au fost niște săruturi. Când am văzut-o însărcinată…' / Și soția lui, Ramona Prodea, a privit imaginile

Citește și: Laura Cosoi a dezvăluit cum a cucerit-o soțul ei, acum 12 ani: „A fost prima dată în viață când m-am relaxat total. O femeie puternică și deșteaptă știe să-și lase bărbatul să-și facă treaba”

Citește și: George Restivan a plecat din România după divorțul de Adriana Bahmuțeanu. Unde s-a mutat afaceristul împreună cu fiul lui

Citește și: Adelina Pestrițu a îmbrăcat din nou rochia de mireasă la cinci ani de mariaj. Cum a pozat vedeta cu soțul și fetița ei de șase ani: „Am realizat că la 5 ani de căsnicie celebrăm Nunta de Lemn'

Cum a reacționat Cosmin Curticăpean după ce Laura Cosoi s-a sărutat cu Jorge în filmul „Retreat Vama Veche'

În trailerul comediei, actrița joacă o scenă neașteptată cu cântărețul Jorge, pe care îl și sărută pătimaș, astfel că pentru a nu mai lăsa loc de interpretări, Laura Cosoi a explicat faptul că soțul ei nu-și face deloc griji privind rolurile ei. De asemenea, a explicat și că scenele nu sunt luate în serios și comediile sunt tratate în mod amuzant, așa cum este normal.

„El nici nu-și pune problema. În general, comediile sunt abordate ca niște comedii, nici scenele nu sunt luate în serios și sunt super nostime. Nici nu știu dacă am discutat despre asta, nu s-a discutat înainte', a mărturisit Laura Cosoi pentru Ciao.

Mai mult decât atât, Laura Cosoi a dezvăluit că nu i se pare deloc importantă această scenă, ci mult mai mult personajul ei, care este cel mai important.

Mi s-a părut că e mult mai important personajul meu. Adică am povestit cu el despre ce se întâmplă în film, dar nu detaliat: am scena aia și aia, și cu cealaltă, și cu ăla, și cu celălalt', a continuat Laura Cosoi.

Laura Cosoi: 'Cosmin știe despre mine că nu accept'

Laura Cosoi are o relație foarte frumoasă cu soțul ei, alături de care are și patru copii. Nu este mereu totul roz în căsnicia lor, dar au învățat de-a lungul anilor cum să facă lucrurile să funcționeze, astfel că el știe că actrița nu accepta deloc criticile pe plan profesional, mai ales la prima vizionare a filmului în care ea joacă.

În general, mie îmi place critica după o perioadă. Asta știe și Cosmin despre mine că nu accept. După ce o să vadă filmul, trebuie să spună că e foarte bine și după aceea să mă critice sau să critice ceva, dacă are de criticat', a mai spus Laura Cosoi.

Laura Cosoi, Adela Popescu și Ada Condeescu, declarații despre „Retreat Vama Veche'

Laura Cosoi, Adela Popescu și Ada Condeescu sunt prietene bune și în viața de zi cu zi, astfel că prin rolurile pe care le-au avut, au traversat o experiență amuzantă și foarte frumoasă, pe care nu au cum să o uite, după cum au declarat chiar ele.

„Pentru noi, acest proiect a fost mai ceva ca un retreat. A fost o bucurie de reîntâlnire cu noi de azi în care am descoperit cât de importante ne-am fost una alteia în trecut. A avut multă însemnătate totul, fiecare zi de filmare, fiecare noapte de repetiții, fiecare dimineață rece, cu miros de mare, de prietenie și de bine. A fost un mix de personal și profesional, o compatibilitate generală, cu energie bună și întâlniri valoroase cu oameni incredibil de buni și dragi.

O terapie pentru fiecare dintre noi. Și chiar dacă filmările s-au terminat de anul trecut, noi le continuăm în viețile noastre, în prietenia noastră, în întâlnirile firești și cu mult râs pe care le avem. Nu ne iese mereu să ne vedem, că totuși, avem împreună 8 spre 9 copii de lăsat în grija cuiva, dar trebuie. Ne ținem de terapie, că așa spun specialiștii că trebuie, ca să ne meargă bine. Și să avem și încălzirea făcută pentru vizionările și turneul național de lansare a filmului, din toamnă. O să tot fim în Retreat, unde vă așteptăm și pe voi toți, ca să simțiți binele pe care l-am simțit și noi', au declarat cu entuziasm Ada, Adela și Laura.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton