"Nu apuc să-i văd pe ai mei câteva zile bune". Cum reacționează soția lui Cosmin Seleși la programul foarte încărcat al actorului

 Dumba Gabriela
.

Cosmin Seleși are un program foarte încărcat și recunoaște că, în anumite perioade, nu își vede zile întregi familia. De aproape 13 ani, soția sa nu doar că acceptă acest stil de viață, dar Cosmin Seleși spune că Irina l-a susținut tot timpul în pasiunea sa pentru actorie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

O bună bucată de vreme, Cosmin și Irina Seleși au lucrat împreună în trustul Antenei 1, el în calitate de prezentator, iar ea în calitate de make-up artist. Irina i-a înțeles, astfel, mult mai bine programul aglomerat, având în vedere că a lucrat și ea în domeniu.

5b53e716-5775-4523-80b3-4ba05e4b77265b53e716-5775-4523-80b3-4ba05e4b7726

Irina, soția lui Cosmin Seleși, înțelege programul aglomerat al actorului

Cosmin Seleși este absolvent al Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică Ion Luca Caragiale, din Bucureşti și a ajuns unul dintre cei mai talentați actori din România. În plus, este și o vedetă de televiziune foarte apreciată, însă celebritatea vine la pachet cu sacrificii.

Cosmin Seleși are, însă, noroc de o soție înțelegătoare și reușesc împreună, de 13 ani, să facă față acestui stil de viață, cu bune și cu rele.

În momentul în care decizi să urmezi o carieră care nu vine la pachet cu un job sigur, e clar că-ți asumi orice fel de provocări apar pe mai departe. Eu am fost unul dintre cei care am știut că actoria este drumul meu, așa că mi-am asumat și momentele când poate nu știam exact ce piese de teatru voi avea sau ce oportunități pe TV vor apărea.

Aș minți dacă aș spune că am găsit echilibrul perfect. Sunt om, am momente când am filmări până seara târziu, iar când ajung acasă sunt foarte obosit, sau când plec în turneu cu o piesă de teatru și nu apuc să-i văd pe ai mei câteva zile bune. 

Am norocul să am o soție care știe ce înseamnă acest domeniu și care mă susține, niște copii minunați, care îmi sunt aproape, iar toți știm să recuperăm fiecare minut atunci când avem vreme pentru noi”, spune Cosmin Seleși pentru libertatea.ro

Cosmin Seleși spune că viața de actor nu e ușoară, dar dacă iubești ceea ce faci, nimic nu e greu:

Viața în acest domeniu nu este presărată doar din zâmbetele pe care le arătăm în fața oamenilor, dar asta e frumusețea – că oricât de greu ar fi, ajungem să avem contact cu cei care ne urmăresc și parcă totul rămâne în urmă„.

Citește și: Cum a fost fiul lui Cosmin Seleși diagnosticat greșit cu autism: „A fost doar o perioadă de răzvrătire a lui Tudor’. Băiatul merge și acum la psiholog / EXCLUSIV

Citește și: În ce relații a rămas Cosmin Seleși cu Alina Pușcaș, după ce și-a dat demisia de la Antena 1: „Este o fată…’

Cum și-a cunoscut Cosmin Seleși soția

La începutul relației, soția prezentatorului lucra ca însoțitor de bord și era angajată în cadrul unei companii aeriene. Ulterior, aceasta a urmat drumul televiziunii și s-a angajat ca make-up artist în echipa emisiunii „Te cunosc de undeva’. La acea vreme, Cosmin Seleși era moderator al show-ului de la Antena 1, alături de Alina Pușcaș.

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, acum ceva timp, Cosmin Seleși susținea că între el și soția lui a existat chimie încă de la prima întâlnire. Cei doi au luat-o de la zero, căci, la începutul relației, aceștia locuiau într-o garsonieră din Drumul Taberei.

Cererea în căsătorie a fost atipică și spontană, iar cununia civilă a avut loc în Zalău, orașul natal al actorului. Ceremonia religioasă s-a desfășurat în Focșani, acolo de unde este soția lui.

De 13 ani, Cosmin și Irina Seleși formează un cuplu, iar la baza căsniciei lor stau încrederea și comunicarea.

„Nu, eu și soția mea nu avem secrete. Este persoana cu care mă sfătuiesc de fiecare dată, avem și o prietenie adevărată, discutăm orice. Asta mi se pare foarte important, încrederea pe care o am în tot ceea ce spune ea’, a declarat actorul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton