Reality show-ul "Români de ocazie" începe pe 5 iunie, la Antena Stars. Cine sunt concurenții

 Radulescu Ruxandra
.

Reality show-ul „Români de ocazie” începe pe 5 iunie, la Antena Stars. Publicul va avea parte de un nou reality show, care va fi difuzat, începând luni, 5 iunie, pe Antena Stars. Emisiunea se numește „Români de ocazie” și va putea fi vizionat în fiecare luni și marți, începând cu ora 21:00. Reality-show-ul va prezenta situațiile comice prin care trec vedetele născute peste hotare, dar care au ales să trăiască în țara noastră.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Reality show-ul „Români de ocazie” începe pe 5 iunie, la Antena Stars. O nouă emisiune intră în grilă de programe a postului Antena Stars. Reality show-ul „Români de ocazie” va debuta luni, 5 iunie, și va putea fi urmărit, în fiecare luni și marți, de la ora 21:00. Prima ediție a emisiunii se anunță a fi una plină de situații amuzante și inedite, prin care vor trece vedetele născute departe de România, dar care s-au stabilit în țara noastră. Celebritățile care au acceptat provocarea în edția de debut a show-ului „Români de ocazie” sunt Celia, Melissa, Mukinka Chibanga și Fabian Sanchez.

melisamelisa

Reality show-ul „Români de ocazie” începe pe 5 iunie, la Antena Stars

Celia, Melissa, Mukinka Chibanga și Fabian Sanchez sunt primele vedete care participă la reality show-ul România de ocazie. Cei patru concurenți vor avea parte de o mulțime de peripeții, iar surprizele se vor ține lanț. Premiera emisiunii Români de ocazie va aduce două episoade: unul va fi luni, 5 iunie, de la ora 21:00, pe Antena Stars și AntenaPLAY, iar al doilea, marți, 6 iunie, tot de la aceeași oră.

Citește și: Anamaria Prodan revine în televiziune. Când începe reality show-ul moderat de ea: „Am bătut palma. Începând de…'

Citește și: Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, despre America Express 2024: „E prima dată când participăm la un reality show și….'

Cum se va desfășura reality show-ul „Români de ocazie”

„Câte bordeie, atâtea obiceie! spune o vorbă românească, care se potrivește la fix cu noul reality show „Români de ocazie”. Protagoniștii Mukinka Chibanga, Fabian Sanchez, Celia și Melissa vor fi filmați în timpul misiunilor programate în agenda lor și, în același timp, vor fi prezentate și aventurile care apar în viața lor de zi cu zi. Fiecare personaj vine dintr-o cultură diferită și, evident, are experiențe de viață diferite. Iar contradicțiile ce vor apărea în cadrul celui mai nou reality show din România vor deveni atât o sursă de inspirație, cât și una de amuzament pentru cei de acasă. În plus, cei patru vor avea o nouă viziune asupra situațiilor pe care românii le percep ca fiind… comune!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton