Fiica cea mare a Anamariei Prodan nu se grăbește să se mărite, după dezamăgirea trăită când mama ei și Reghe s-au despărțit: „Mă uitam la voi și vedeam totul perfect. Când am aflat că nu era...” / Cum se înțelege impresara cu Rebecca

 Calin Maria Bianca
.

Nu mai este un secret pentru nimeni divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf care nu se mai termină, deși au trecut trei ani de zile. Impresara, cât și copiii ei, au suferit enorm în toată această perioadă, astfel că Rebecca Dumitrescu, fiica ei cea mare, a ajuns la concluzia că nu se grăbește absolut deloc să se mărite. Vedea în Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf mariajul perfect, astfel că despărțirea a afectat-o destul de tare și i-a oferit o lecție importantă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Rebecca Dumitrescu, fiica cea mare a Anamariei Prodan din căsnicia cu Tiberiu Dumitrescu, este stabilită în America de mulți ani de zile și destul de discretă cu viața ei personală. Evită să facă din viața ei un subiect de discuție, însă recent a fost invitată chiar în podcast-ul mamei sale, unde a dezvăluit o serie de lucruri neașteptate.

rebecca-dumitrescu-americarebecca-dumitrescu-america

Citește și: Cu ce se ocupă Rebecca Dumitrescu, fata cea mare a Anamariei Prodan, în America: „E foarte mulțumită”

Citește și: Ce sfaturi le-a dat Anamaria Prodan fiicelor sale. Rebecca Dumitrescu: „Ne-a învățat să nu lăsăm pe nimeni, mai ales un bărbat, să…'

Citește și: Andrei Rotaru de la Insula Iubirii a renunțat la verighetă în timpul Bonfire-ul special cu ispita Eric: „Eu am venit aici rănit. Pe Cristina aș da-o celui mai mare dușman al meu. M-a făcut de mii de ori să o urăsc…' / Val de acuzații la adresa soției lui

Citește și: Canotoarea Ionela Cozmiuc se retrage după ce a câștigat aurul la Campionatele Mondiale din Canada, la simplu vâsle. La 29 de ani, medaliata cu argint de la JO vrea să se dedice familiei

Rebecca Dumitrescu nu se grăbește să se mărite, după dezamăgirea pe care a trăit-o când Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit

Rebecca Dumitrescu are 25 de ani și o carieră de mare succes, însă când vine vorba despre viața amoroasă, este reținută. A mărturisit în podcast-ul mamei sale, Anamaria Prodan, că nu se grăbește absolut deloc să găsească pe cineva sau să se mărite, mai ales după lecția de viață primită pe urma despărțirii dintre impresară și Laurențiu Reghecampf. Vedea mariajul lor ca pe unul perfect, lipsit de probleme, astfel că divorțul i-a adus o mare dezamăgire.

'Da, de aceea nici nu mă grăbesc să găsesc pe cineva. Cât s-a întâmplat tot, cel puțin eu, mă uitam la voi și vedeam totul perfect, dar nu era. Când am aflat că nu era totul perfect, am stat și m-am gândit, ok, dacă nici asta, atunci ce?', a declarat Rebecca Dumitrescu, în podcastul Anamariei Prodan.

Ce relație are Rebecca Dumitrescu cu mama ei, Anamaria Prodan

Rebecca Dumitrescu locuiește în America, dar cu toate acestea se vede destul de des cu mama ei și familia în general. Anamaria Prodan are o relație unică cu ea, după cum se poate vedea și într-o postare pe care a făcut-o Rebecca Dumitrescu în urmă cu mai mult timp.

Pe urma dezamăgirii trăite privind divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, aceasta a ținut să precizeze că oricine își dorește o mamă ca a ei și totodată că nimeni nu merită un bărbat ca Laurențiu Reghecampf.

'Mama – ne-ai pus pe toți înainte de orice și de doi ani nu trece o zi fără să nu mă gândesc prin ce treci. Nu o să înțeleg niciodată cum o persoană pe care am iubit-o se poate comporta ca cel mai mare dușman al tău și cum poate să trăiască să știe prin ce ne pune pe toți – 'copiii lui'. Tot ce pot spune este că ești cea mai bună mamă pe care oricine o poate cere. Sper ca toată lumea să aibă o mamă ca tine și să fie iubiți așa cum ne iubești tu pe noi. Nimeni să nu aibă un tată sau soț cum este el', a scris Rebecca Dumitrescu, pe Instagram.

Rebecca, despre lecțiile primite de la mama ei

Rebecca Dumitrescu a studiat design-ul vestimentar și chiar lucrează în acest domeniu, având propria afacere în America, însă cu toate acestea cele mai importante lecții le-a primit de la mama ei. Nu o dată, ci de mai multe ori, fiica cea mare a impresarei a mărturisit că Anamaria Prodan le-a învățat cum să fie demne, independente, puternice și mai ales să nu fie inferioare în fața unui bărbat.

„De la mama mea cred că am moștenit inteligența. Ca fete, ne-a învățat să fim puternice. Ne-a învățat să nu lăsăm pe nimeni, mai ales un bărbat, să ne pună într-un loc, să ne facă să ne simțim inferioare cuiva. Cred că ăsta a fost cel mai important lucru pe care l-am învățat de la mama mea’, a declarat tânăra pentru Fanatik.

Rebecca consideră că a mai învățat de la mama sa și cum să nu depindă de nimeni în viață și să aspire la tot ceea ce este mai bun.

Am învățat foarte multe. Să fii independentă, să nu ai nevoie de nimeni lângă tine, să înveți să – mai ales ca femeie – să nu depinzi de nimeni. Să nu lași pe nimeni să zică cum să te îmbraci, cum să vorbești. Să faci ce vrei tu.' a menționat Rebecca pentru Antena Stars.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton