Rebel Wilson, în aceeași rochie pe care a purtat-o în anul 2020, când avea 35 de kilograme în plus

 Dumitrache Laura
.

Rebel Wilson a devenit celebră pentru rolul ei din filmul Pitch Perfect', iar acum este de nerecunoscut după ce a slăbit 35 de kilograme. Actrița de la Hollywood a surprins pe toată lumea la evenimentul Vanity Fair. Rebel Wilson a îmbrăcat aceeași rochie cu care și-a făcut apariția la Premiile Oscar din 2020, înainte să slăbească. Iată cum a arătat acum actrița!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Rebel Wilson, în vârstă de 41 de ani și-a schimbat stilul de viață și a slăbit 35 de kilograme. Vedeta a profitat de pandemia de coronavirus și a decis să mănânce sănătos și să facă sport. Acum, actrița arată uluitor și a surprins din nou la petrecerea Vanity Fair.

rebel in 2020rebel in 2020

Rebel Wilson a reușit să piardă un număr mare de kilograme, fără a face prea multe eforturi. Actrița a aflat de la medici că are probleme de infertilitate și că îi va fi greu să rămână însărcinată dacă nu reușește să slăbească. Așadar, dorința de a e deveni mamă a determinat-o să piardă în greutate.

Citește și: Rebel Wilson și iubita ei, Ramona Agruma, s-au logodit, la Disneyland: „Am spus DA”

Citește și:Rebel Wilson a devenit mamă prima oară, la 42 de ani: „Fetița mea e cel mai frumos miracol”

Citește și:Cum arată Principesa Elena, după ce a slăbit enorm. Mama Principelui Nicolae al României, apariție surprinzătoare la un eveniment din Marea Britanie

Citește și:Christina Applegate, prima apariție după ce s-a aflat că suferă de scleroză multiplă. A primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

Rebel Wilson, în aceeași rochie pe care a purtat-o în anul 2020

Rebel Wilson este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. Rebel Wilson s-a luptat cu kilogramele în plus, iar în perioada pandemiei a luat decizia de a face o schimbare majoră în viața sa. Astfel, actrița a slăbit 35 de kilograme, iar acum are o siluetă de invidiat. Recent, Rebel Wilson a participat la petrecerea Vanity Fair, unde a purtat aceeași rochie din anul 2020, de la Premiile Oscar.

Actrița a îmbrăcat aceeași rochie aurie, pe care a purtat-o în urmă cu trei ani, înainte să slăbească. Dacă în 2020 actrița s-a pozat alături de Brad Pitt, acum, Rebel Wilson s-a sărutat cu logodnica sa, Ramona Agruma.

Rebel Wilson a devenit mamă

Rebel Wilson a devenit mamă anul trecut, după ce actrița a apelat la ajutorul unei mame surogat. Tot anul trecut, actrița a anunțat că se iubește cu o femeie, alături de care se simte foarte bine. Actrița și-a dorit foarte mult să devină mamă, dar medicii i-au spus că nu va putea face niciodată copii dacă nu slăbește.

'Sunt peste măsură de mândră să vă anunț nașterea primului meu copil, Royce Lillian, care a venit pe lume săptămâna trecută, prin intermediul unei mame surogat. Nici nu vă pot descrie câtă iubire simt pentru ea, este un miracol perfect', spunea vedeta.

Actrița Rebel Wilson a avut probleme cu kilogramele în plus

Rebel Wilson s-a confruntat cu sindromul ovarelor polichistice, iar acest lucru i-a cauzat infertilitatea. Vedeta a declarat că s-a confruntat ani de zile cu problemele de greutate.

Sunt supraponderală de vreo 20 de ani. Am început să mă îngraș când aveam vreo 20 de ani. Aveam ceva numit PCOS – sindromul ovarian polichistic – și m-am îngrășat rapid.Este doar un dezechilibru hormonal și de obicei câștigi mult în greutate și așa s-a manifestat și la mine. Uneori, mă simt tristă, dar, în același timp, mi-am lucrat corpul în avantajul meu. Sunt mai conștient de sănătate și mă gândesc să întemeiez o familie”, spunea actrița pentru usatoday.com, potrivit perfecte.ro.

Sursa foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton