De ce a refuzat Aurelian Temișan oferta Antena 1, de a participa la Asia Express: "Aș fi vrut să o fac în urmă cu 15 ani, pe atunci nu aveam..."

 Radulescu Ruxandra
.

De ce a refuzat Aurelian Temișan oferta Antena 1, de a participa la Asia Express. Aurelian Temișan este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România și a fost cât pe ce ca publicul să-l vadă și în show-ul Asia Express. Cea care a dezvăluit informația este chiar soția sa, actrița Monica Davidescu, care a spus, totodată, și motivul pentru care partenerul ei a fost nevoit să refuze oferta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Aurelian Temișan a fost ofertat de Antena 1 să participe la Asia Express, alături de soția sa, Monica Davidescu. Din păcate cuplul a refuzat, iar în locul lor, Cosmin Vijeu, nepotul actriței, a acceptat provocarea show-ului de aventură, unde face echipă cu Adi Nartea. Monica Davidescu a povestit cum au decurs negocierile cu Antena 1, atunci când lui Aurelian Temișan i s-a propus să participe la America Express, alături de soție. Din păcate, cuplul a refuzat din cauza angajamentelor profesionale, dar și familiale.

monica-davidescu-si-aurelian-temisanmonica-davidescu-si-aurelian-temisan

De ce a refuzat Aurelian Temișan oferta Antena 1, de a participa la Asia Express

Monica Davidescu a mărturisit că i-ar fi plăcut să participe la Asia Express, alături de soțul ei, Aurelian Temișan, însă cei doi nu ar fi putut să lipsească timp de două luni din țară.

Citește și: Ce spune Erika Isac despre Mirel din Turnu Măgurele, personajul negativ din piesele ‘Macarena’ și ‘Femei în Parlament’: ‘Este sub toate formele, de toate vârstele…’/ EXCLUSIV

Citește și: Power Couple – cine sunt concurenții noului show Antena 1. Daiana Anghel și Sorin Gonțea s-au întors în competiție, după ce au fost eliminați

Aurelian a fost întrebat des în acești ani, dar, așa cum v-am spus, sunt angajamente pe care nu le putem lăsa în aer. Așa că a trebuit să renunțăm la această distracție'. Cred că sunt probe dificile și încercări grele, dar cred că e și multă distracție în această aventură. Aș fi vrut să o fac în urmă cu 15 ani. Atunci puteam merge împreună, că nu o aveam pe Dora și nici Compania de Teatru Concordia.„, a declarat Monica Davidescu pentru Unica.ro.

Monica Davidescu, despre participarea nepotului ei la Asia Express

În schimb, nepotul Monicăi Davidescu, Cosmin Vîjeu, a acceptat fără să stea pe gânduri invitația făcută de Antena 1 și a plecat cu Adrian Nartea pe Drumul Zeilor, filmările având loc în Thailanda, Malaezia și Indonezia.

Sunt mulți ani de când el își dorește să participle la acest show. Considera că e o provocare și lui îi plac provocările de genul asta. A vrut și chiar a tras de noi să mergem, dar angajamentele noastre nu ne-au permis o plecare de două luni. Mă bucur că a plecat cu Adi, pentru că sunt apropiați ca vârstă, au țeluri comune și cred că vor face împreună o echipă foarte bună, care va fi apreciată de public.„, a mai adăugat Monica Davidescu pentru sursa citată.

Ce crede Monica Davidescu despre Adi Nartea: „Foarte riguros și tine la respectarea programului.”

Monica Davidescu e de părere că nepotul ei are o mulțime de atuuri ce-l pot ajuta în competiția de aventură Asia Express. Desre colegul său de echipă, Adi Nartea, actrița are doar cuvinte de laudă, considerându-l un om foarte disciplinat și un coleg de nădejde.

Cosmin este foarte ludic și glumeț. Nu știi când glumește și când vorbește serios. Și e foarte independent. Dacă e nevoie de concentrare și asta poate face, atenția distributivă de asemenea este un atu. Ține la oboseală și la drum lung. Adi este foarte riguros și tine la respectarea programului. În plus este un bun partener, pentru că rezoneaza la ceea ce primește și cred că amandoi se completează. Nu mai vorbesc de evidentele calități de sportiv ale lui Adi. De aceea cred foarte tare că echipa lor va fi printre favorite. Le doresc sănătate și să stea departe de incidente neplăcute. Într-o astfel de aventură' există multe necunoscute și ai parte de o doză mare de neprevăzut.”, a mai precizat aceasta.

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton