De ce refuză Neti Sandu, de 30 de ani, să plece de la Pro TV: "De la toate posturile am primit oferte. Eu vreau să..."

 Dumba Gabriela
.

Neti Sandu este una dintre vedetele principale ale Pro TV, asemeni Andreei Esca și asta pentru că de 30 de ani muncește aici și nu și-a dorit niciodată să schimbe postul. Neti Sandu recunoaște că a primit, de-a lungul timpului, oferte de la toate celelalte posturi TV mari, însă le-a refuzat categoric.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Neti Sandu a intrat în echipa Pro TV în urmă cu 27 de ani, debutând cu emisiunea „Ora 7, Bună dimineața”, însă dacă pune la socoteală și anii petrecuți la Pro FM, sunt în total 30 de ani de când muncește în acest trust. Nu ar pleca pentru nimic din lume și explică de ce a refuzat toate ofertele celorlalte posturi TV.

470a5fe0-f746-4937-9fce-b89ac220e517470a5fe0-f746-4937-9fce-b89ac220e517

De ce nu vrea Neti Sandu să plece de la Pro TV

La 38 de ani a făcut o schimbare drastică în carieră. După ce a fost bibliotecară la un institut de proiectări și arhitectură timp de 18 ani, Neti Sandu a debutat la TV, cu toate că la început îi era groază să renunțe la munca sa.

Într-un interviu acordat VIVA! anul trecut, Neti Sandu povestea cum a debutat la Pro TV în urmă cu 27 de ani.

Eu eram cu George Mihăiță, la PRO FM, și cei care m-au chemat mă știau de acolo. Mi s-a spus că s-a format o echipă TV care va intra la un matinal și că mă cheamă domnul Florin Călinescu. Am venit și mi-au zis: „Gata, trebuie să zici horoscopul și atât!. Eu nu am dat probe. Am venit după un an de zile în care ei repetau la perete, iar pe mine m-au chemat cu două săptămâni înainte de a începe emisiunea și au zis: „Gata, asta a fost!. Așa a fost castingul meu: prezentat și rămas„, ne spunea Neti Sandu.

Neti Sandu nu și-a dorit niciodată să schimbe postul și a explicat de ce a refuzat toate celelalte oferte.

„De 30 de ani sunt la Pro TV, cu tot cu Pro FM. De la toate posturile am primit oferte. Păi nu, că eu vreau să îmi fac treaba. Eu așa am ajuns aici: că mi-am făcut treaba, nu că am urmărit ceva. Eu nu am urmărit să ajung aici, eu mi-am făcut treaba și am ajuns aici. Nu, nu aveam de ce să mă duc în altă parte„, a recunoscut Neti Sandu pentru playtech.ro.

Citește și: Cum a devenit Neti Sandu astrolog și ce legătură are cu religia ei:'După Revoluție…'

Citește și: De ce nu a avut Neti Sandu noroc în dragoste. Explicația este astrologică:'Câtă vreme am notorietate…'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce este nictofobia, boala de care suferă Lidia Buble, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici’

Ce ar face Neti Sandu dacă ar fi concediată de la Pro TV

Cel mai important lucru pentru Neti Sandu este sănătatea, că dacă aici e bine le rezolvă și pe celelalte. Așa că joburi se mai găsesc, dacă esti sănătos și nu ar face o tragedie dintr-o concediere de la Pro TV.

„Dacă horoscopul spune ceva, aștept să văd cu ce vine, că variante sunt o grămadă. Totul e să nu pățesc ceva cu sănătatea. Dacă mă dau afară, se mai rezolvă. E simplu de înțeles. Eu așa gândesc. Acum, uite, suntem și cu Soarele și Mercur în Fecioară. E la ascendentul meu. Fac treaba mult mai ușor. E, acolo, cum îmi „trece'. E simplu.

Timp pentru mine e, dar numai în weekend. În timpul săptămânii îmi stă mintea numai la ce scriu, la ce am de vorbit. De asta, ies numai în weekend. Mai e problema cu trezitul ăstă care e pe pe pilot automat. Uneori, mi-e somn, alteori nu. Dar, ideea e că m-am obișnuit.

Și, în primul rând, nu am nicio vină că abia aștept să beau cafeaua. Îți dai seama că nu ai cum să ai poftă de cafea, dar în capul meu e. „Beau o cafea, ce bine!'. Mă duc să fac duș, iar, după aia, mă fardez, mă aranjez la păr. E părul meu! (râde)', a spus Neti Sandu pentru Click!, acum ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton