Regele Charles și Kate Middleton, implicați într-un scandal imens. Cei doi ar fi făcut comentarii rasiste despre Archie, fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry

 Oana Pantazi
.

Regele Charles și nora sa, Kate Midlleton sunt implicați într-un scandal de proporții după ce s-a aflat că ei ar fi fost membrii familiei regale care ar fi făcut comentarii rasiste la adresa micuțului Archie, fiul Ducilor de Sussex. Dar fiind că Meghan provine dintr-o familie birasială și mama ei este de culoare noile sale rude de la Palatul Buckingham n-ar fi fost deloc încântate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Regele Charles și Kate Middleton au din nou probleme din cauza unei povești ce se spera a fi uitată. Oamenii încă își mai amintesc interviul emoționant în care Meghan Markle i-a mărturisit lui Oprah că a suferit din cauza comentariilor rasiste făcute atunci când s-a născut Archie, dar nu a vrut să-i numească pe mambrii familiei regale care ar fi avut această reacție nepotrivită. Iată ce dezvăluiri a făcut Omid Scobie, în ediția olandeză a cărții sale „Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchys Fight for Survival'!

hepta_5081392-copyhepta_5081392-copy

Regele Charles și Kate Middleton, implicați într-un scandal imens. Cei doi ar fi făcut comentarii rasiste despre Archie

Numele celor doi nu a au apărut însă în varianta britanică și nici în ediția finală olandeză, iar asta din cauza legilor calomniei, însă au scăpat totuși, accidental, câteva cărți unde numele lui Charles și al lui Kate Middleton au fost tipărite. De altfel, jurnalistul Piers Morgan a fost cel care a ținut să spună numele celor doi, pentru a nu mai exista confuzii. Conform lui Omid Scobie, se pare că Regele Charles și Kate Middleton au fost cei doi membri care s-au arătat îngrijorați de culoarea pielii lui Archie, fiul Prințului Harry și al lui Meghan Markle, chiar înainte ca acesta să vină pe lume. Totuși, Piers Morgan le-a spus telespectatorilor săi că „nu crede că vreunul dintre membrii familiei regale a făcut vreun comentariu rasist'.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, confesiuni dureroase în interviul cu Oprah Winfrey. Ce au spus despre Prințesa Diana

Citește și: Cristiano Ronaldo a primit de la iubita lui, Georgina, un cadou de 340.000 de dolari, de Crăciun: „Mulțumesc, iubirea mea

Citește și:Codin Maticiuc s-a căsătorit civil cu mama copiilor lui, Ana Pandeli: „Nu vreau să facem nunta la biserică’

Xander Publishers a anunțat, la începutul săptămânii, că a primit o solicitare din partea Statelor Unite de a opri brusc vânzările cărții. „Nu pot vorbi despre detalii. Cu toate acestea, am primit o solicitare de a suspenda titlul și asta am făcut. Așteptăm instrucțiuni suplimentare. Nu știu cât va dura asta', a menționat purtătorul de cuvânt al editurii într-un comunicat.

Meghan Markle, gânduri suicidare din cauza comentariilor rasiste

În faimosul interviu pe care ea și Prințul Harry i l-au dat lui Oprah, Meghan a făcut dezvăluiri neașteptate despre viața la Buckingham și despre motivele care au dus la renunțarea lor la statutul de membri seniori ai familiei regale. Printre cele mai dureroase a fost intruziunea constantă în viața lor de familie și jignirile cauzate de culoarea pielii sale…

Unul dintre cele mai emoționante momente a fost cel în care Meghan Markle a mărturisit că a avut gânduri suicidare în urma asaltului presei și a comentariilor rasiste, în special după ce toate ziarele au făcut referiri la culoarea pielii primului lor copil, Archie. Mai mult, a menționat că familia regală nu i-a permis să primească ajutor în acele momente atât de dificile.

Soția Prințului Harry a mai menționat și că a fost victima unei adevărate campanii de denigrare din partea presei și că, din nefericire, familia regală nu i-a fost alături. Prințul Harry a întărit cuvintele soției sale, menționând că nimeni din familia sa nu i-a luat apărarea lui Meghan. „M-a durut’, a spus el.

„Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă. Şi acestea au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare. Am spus că trebuie să merg undeva pentru a primi ajutor. Am spus că nu mă simţisem aşa niciodată. Mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru instituţie’, i-a spus Meghan, cu ochii în lacrimi, lui Oprah Winfrey.

Cel mai dureros probabil a fost pentru Ducii de Sussex faptul că unul dintre membrii familiei regale ar fi fost îngrijorat de culoarea pielii lui Archie, fiul lor. Meghan a mai menționat că regulile ar fi fost special schimbate pentru ca fiul lor să nu primească titlul de prinț la naștere.

Cei doi au refuzat însă să menționeze despre cine este vorba, iar Harry a mărturisit că a fost șocat când a aflat acest lucru.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton