Reghe, deranjat de pozele cu Anamaria Prodan aproape goală: "I-am zis: băi, ai 45 de ani, nu e normal"

 Oana Pantazi
.

Recent, Laurențiu Reghecampf a făcut primele declarații despre căsnicia sa în spațiul public și a vorbit, printre altele, și despre acele poze postate de Anamaria Prodan pe Instagram, în care s-a afișat aproape goală, fapt care l-a deranjat foarte mult.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Invitat în podcast la Cătălin Măruță, recent, Laurențiu Reghecampf a vorbit deschis despre căsnicia lui și a dezvăluit că a fost deranjat de faptul că Anamaria Prodan a postat poze în care apare aproape goală pe contul de socializare, în timpul mariajului lor. Asta în condițiile în care, după ce s-a expus astfel pe Instagram, în fața la Burj Al Arab, președintele unui club de fotbal din Dubai i-a atras atenția antrenorului că nu e OK ce a făcut soția lui… Asta cu atât mai mult cu cât Burj Al Arab reprezintă un simbol.

anamaria-prodan-payboy-6anamaria-prodan-payboy-6

Reghe, deranjat de pozele cu Anamaria Prodan aproape goală

La 45 de ani, Anamaria Prodan arată senzațional și nu se sfiește să-și expună trupul în social media. Asta însă i-a adus prejudicii soțului ei, care a povestit că a avut necazuri din cauza obieciului soției sale…

Citește și: Laurențiu Reghecampf a vrut să divorțeze după episodul cu Dan Alexa și Anamaria Prodan: „Nu mi-aș fi închipuit că poate să facă așa ceva”

Citește și: Laurențiu Reghecampf nu a știut că își va reînnoi jurămintele cu Anamaria Prodan, vara trecută: „Ca să mă aibă pe mine cumva la mână, dacă mâine plec'

Citește și: Ce schimbare de look și-a făcut Anamaria Prodan la nivelul feței.Pare alt om!

Citește și: Laurențiu Reghecampf a vrut să divorțeze după episodul cu Dan Alexa și Anamaria Prodan: „Nu mi-aș fi închipuit că poate să facă așa ceva” Laurențiu Reghecampf, mesaj pentru Anamaria Prodan, referitor la creșterea lui Bebeto: „Dacă nu poate, îl iau eu'

„Am avut o discuție cu ea. La un antrenament, m-a chemat președintele clubului și postase Anamaria o poză din piscină, aproape dezbrăcată, iar în spatele ei era Burj Al Arab. Mi-a zis președintele că Burj Al Arab e un simbol, să o rog pe Anamaria să nu mai facă poze dezbrăcată.

I-am zis că omul acela mi-a zis ceva…dar o să avem de suferit. M-a deranjat că și-a făcut poza dezbrăcată la oglindă. I-am zis: băi, ai 45 de ani, nu e normal. Și fetele i-au zis asta. Suferi de ceva? Nu ai ce-ți trebuie? Cu ce te ajută? Câștigi ceva? Ai semnat vreun contract în care să te pozezi goală în oglindă? Și Bebe îi zicea…', a mărturisit Laurențiu Reghecampf în podcast la Cătălin Măruță.

„Nu înțeleg de ce face acum circul acesta”

Printre altele, Laurențiu Reghecampf a vorbit și desre relația lui Cu Corina Caciuc, dar și despre reacțiile Anamariei Prodan, pe care le consideră nepotrivite. Antrenorul a vorbit, în premieră, și despre relația lui cu LAurențiu Jr., fiul său în vârstă de 13 ani.

„Corina este o fată sinceră, căpoasă. Nu a ținut cont nicio secundă că sunt Reghecampf. Nu a avut nicio problemă să-și ia o plasă și să plece. Nici măcar în secunda asta nu îmi cere Corina să divorțez. I-am zis că vreau să fie afară din subiectul acesta. Mi-am dorit mult să nu fie implicați copiii.

Știu că Bebe suferă, eu îl cunosc mai bine decât Anamaria Prodan. 5 din 13 ani eu am dormit cu Bebe seară de seară în pat. Eu sufăr, nu mi-e ușor să văd că Anamaria spune că nu mi-am văzut copilul de un an. Eu evit să-i fac rău, evit să-l implic în niște chestii care-l fac să sufere. Aș putea foarte simplu să-i fac rău Anamariei Prodan în două secunde. Să-i fac procese. Ea mă șantajează.

Da, am fost cu o femeie, ok…uită-te la tine, în primul rând. Vezi dacă ai fost tu cea mai corectă. Ai făcut tu lucrurile bine în relația cu mine și eu am greșit mereu? Nu înțeleg de ce face acum circul acesta…', a mai mărturisit Reghecampf.

Nu în ultimul rând, Laurențiu Reghecampf a taxat-o pe Anamaria Prodan pentru episodul cu acele poze în care apare aproape goală pe Instagram.

'Poate că ar trebui să-mi fac și eu poze în chiloți. Fac și eu în fața oglinzii și îmi iau o pereche de slipi, dacă-s frumoși, să întreb și eu fanii', a mai spus el.

Cum a reacționat Anamaria Prodan după declarațiile lui Reghe

Anamaria Prodan i-a dat replica lui Laurențiu Reghecampf, la scurt timp după ce el a spus că a fost deranjat de pozele cu ea în care apare aproape goală. Impresara a făcut un Insta Story în care a atacat-o dur pe actuala iubită a antrenorului. Fiica Ionelei Prodan a scris un mesaj acid în dreptul unei imagini în care ar apărea Corina.

„Eu îmi permit să fac poze în lenjerie, Reghe Limbă de Aur, căci nu-s escortă de lux (de stradă)', a scris Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton