Regimul care o ajută pe Nicole Cherry să nu se îngrașe: „În general, carbohidrații nu-mi fac bine, recunosc. Și îmi plac foarte mult"

 Tudorache Simona
.

Nicole Cherry a apelat la fasting ca să se mențină în formă și să scape de kilogramele acumulate după nașterea fetiței sale Anastasia. Deși are doar 1,56 m înălțime, artista a știut întotdeauna cum să se pună în valoare și ce ținute să îmbrace ca să se simtă confortabil.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Nicole Cherry arată altfel ori de câte ori urcă pe scenă sau participă la un eveniment. Solista mănâncă după ora 13-14 și ocolește carbohidrații și brânzeturile despre care crede că nu îi fac bine. Deși recunoaște că îi place foarte mult brânza cu pâine, solista a învățat să își stăpânească poftele.

nicole-cherry-20nicole-cherry-20

Cum se menține slabă Nicole Cherry

Nicole Cherry a inclus în dieta ei de viață fastingul. Artista nu ia niciodată o cină târzie și nu are mese îmbelșugate, iar toate astea o ajută să afișeze un trup demn de invidat atunci când urcă pe scenă pentru un concert. Nicole Cherry respectă și o anumită rutină de îngrijire.

Dacă multe vedete îi contestă calitățile, pentru Nicole Cherry fastingul reprezintă un stil de viață sănătos. Vedeta l-a adoptat cu încredere și nu are regrete, pentru că rezultatele se văd.

„În ultimul timp am apelat destul de mult la fasting, recunosc. Am descoperit recent că este și sănătos, culmea. Nu țin neapărat cont de ore, dar încerc să mănânc după ora 13-14 și de obicei nu mănânc foarte târziu, deci sunt destule ore încât să mă mențin în formă. În general, carbohidrații nu-mi fac bine, recunosc. Și îmi plac foarte mult. Carbohidrații, brânzeturile, brânză cu pâine. Delicios, absolut delicios. Dar ce să facem', a spus Nicole Cherry pentru Unica.ro.

Citește și: Cornel Palade a recunoscut în direct, la Măruță, că și-a înșelat soția: „Află acum. Nevastă, parcă e prima. Iartă-mă!'. Iuliana Palade l-a acuzat de infidelitate pe actor, în trecut

Citește și: Maria Dinulescu voia să se călugărească, în copilărie, înainte de a deveni actriță: „Pentru asta m-am născut. Să trăiesc în cuvântul lui Dumnezeu și împreună cu Dumnezeu”. De ce s-a răzgândit

Citește și: Andi Vasluianu și soția lui, Laura, se bazează pe sinceritate în educația copiilor: „E o relație adevărată, nu e mincinoasă deloc și se simte asta. Nu e numai lapte și miere, cum și-ar dori unii, dar…”. Pentru binele Maiei și al lui Toma au decis să se mute la țară / EXCLUSIV

Citește și: Alina Laufer susține că „rutina” e secretul mariajului de 10 ani cu Ilan Laufer: „Cheia pentru o căsnicie fericită e să nu ai timp. Să nu ai timp să te cerți, să nu ai timp să despici firul în 14. La noi…” Dezvăluiri despre începuturile relației lor, când abia divorțase de Jorge / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Simona Gherghe în costum de baie, la 46 de ani. Prezentatoarea Antena 1 se află în vacanță în Grecia, cu familia: „Ireal de frumoasă. Și mai ieftină ca Mamaia”

Ce rutină de îngrijire are Nicole Cherry

Artista are și o rutină de îngrijire specială. Aceasta poate fi simplă, când este foarte obosită, sau ceva mai complexă, când timpul îi permite. Oricum ar fi, Nicole Cherry nu renunță la crema hidratantă și la SPF.

„Câteodată este extrem de complexă, câteodată nu e nimic. Depinde foarte mult de cât de obosită sunt. Cred că îmi place foarte mult crema de ochi, în primul rând, o cremă hidratantă și, bineînțeles, SPF-ul. Astea trei încerc să nu dispară din rutina mea', a mai spus artista.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton