Regina Elisabeta a II-a ar fi avut cancer înainte de a muri. Dezvăluirile făcute de un apropiat al Prințului Philip

 Dumitrache Laura
.

Regina Elisabeta a II-a ar fi avut cancer înainte de a muri. Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață pe 8 septembrie 2022, la vârsta de 96 de ani. În ultima perioadă de viață, Suverana s-a confruntat cu probleme de sănătate. Recent, un apropiat al Prințului Philip a declarat în cartea nelansată „Elizabeth: An Intimate Portrait', că Regina Elisabeta ar fi suferit de cancer osos.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Regina Elisabeta a II-a ar fi avut cancer înainte de a muri. Gyles Brandreth, un prieten al Prințului Philip, a vorbit în cartea încă nelansată „Elizabeth: An Intimate Portrait' despre moartea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Conform acestuia, Suverana ar fi suferit de cancer, o boală cu care monarhul s-ar fi luptat în ultimul an de viață.

regina elisabetaregina elisabeta

Cartea scrisă de Gyles Brandreth urmează să fie lansată în luna decembrie. Volumul scris de un prieten de-al prințului Philip, arată că suverana ar fi suferit de o formă de cancer osoasă. În certificatul de deces al Reginei Elisabeta a II-a se arată că Majestatea Sa a decedat din cauza vârstei înaintate.

Citește și: Fotografii nemaivăzute cu regina Elisabeta a II-a, publicate de Casa Regală.Ce semnifică bijuteriile purtate de ea

Citește și:Ce semnale secrete folosea Regina Elisabeta pentru a comunica cu personalul ei

Citește și:Anamaria Prodan rămâne cu numele Reghecampf, după divorț. Ce mesaj i-a transmis impresara fostului ei soț:”Ar trebui să-i fie jenă pentru…”

Citește și:Niculina Stoican organizează un spectacol in memoriam Petrică Mîțu Stoian, deși familia lui a interzis să i se folosească numele:„Noi ne facem datoria' / EXCLUSIV

Regina Elisabeta a II-a ar fi avut cancer înainte de a muri

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a încetat din viață pe 8 septembrie 2022, la vârsta de 96 de ani. Suverana s-a confruntat cu probleme de sănătate în ultima perioadă de viață, iar în ultimele clipe de viață au fost alături membrii Familiei Regale. În luna decembrie urmează să fie lansată cartea „Elizabeth: An Intimate Portrait', scrisă de Gyles Brandreth. Acesta a fost prieten cu Prințul Philip, iar în cartea sa susține că Regina Elisabeta a II-a ar fi suferit de cancer osos. 

„Am auzit că regina avea o formă de mielom – cancer a măduvei osoasă – care ar explica oboseala și pierderea în greutate și acele «probleme de mobilitate» despre care ni s-a spus adesea în ultimul an ceva din viața ei.”, a scris Brandreth în cartea sa, conform Daily Star.

Regina Elisabeta a II-a ar fi insistat să-și îndeplinească îndatoririle

Brandreth mai spune în cartea sa, care urmează să fie lansată, că Regina Elisabeta a II-a ar fi vrut să fie cât mai activă în ultimele luni de viață, în ciuda problemelor de sănătate. Mai mult, se pare că suverana i-ar fi spus unei apropiate că nu vrea să se autocompătimească, deoarece soțul ei nu și-ar fi dorit acest lucru.  „Soțul meu cu siguranță nu ar fi aprobat'.

În ultimul an, Regina Elisabeta a fost nevoită să anuleze mai multe evenimente din cauza stării sale de sănătate. În ciuda acestui fapt, fosta suverană a continuat să fie ocupat până în ultima sa zi. Brandreth a scris că îndatoririle sale regale au fost cea mai bună alinare pentru Regină, după moartea prințului Philip.

„Când Prințul Albert a murit, Regina Victoria s-a retras din lume. Când a murit Prințul Philip, Regina Elisabeta a II-a s-a îndreptat spre ea”, a spus el. „Nu există o formulă magică care să transforme tristețea în fericire, dar a fi ocupat ajută”

Regina Elisabeta a II-a a decedat la vârsta de 96 de ani

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a decedat la vârsta de 96 de ani, pe 8 septembrie 2022. Soțul ei, prințul Philip, a încetat din viață pe 9 aprilie 2021, la vârsta de 99 de ani.

Regina Elisabeta a domnit vreme de 70 de ani și avea patru copii. Fiul său cel mare, Charles, a devenit noul Rege al Marii Britanii, după moartea suveranei. A fost înmormântată pe 19 septembrie, iar sute de mii de oameni au ieșit pe străzile Londrei să ia parte la procesiune.

Sursa foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton