Regina Letizia, acuzată de infidelitate: "Nu este femeia unui singur bărbat. Regele este prea plictisitor în pat"

 Oana Pantazi
.

Chiar înainte de a împlini 20 de ani de la căsătorie, Regina Letizia a Spaniei a fost acuzată din nou de infidelitate. Dezvăluirile au fost făcute de ziarul iberic El Nacional, care susține că suverana și-a înșelat soțul cu mai mulți bărbați, printre care și cumnatul ei, deoarece Regele Felipe este „mult prea plictisitor pentru ea în pat'.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Fiecare apariție a ei este îndelung comentată în presă, Regina Letizia a Spaniei fiind, la 51 de ani, nu doar una dintre cele mai frumoase capete încoronate, dar și un exemplu de stil și eleganță. Regina și Regele Felipe sunt considerați cel mai sexy, dar și cel mai interesant cuplu regal, însă asta nu i-a ferit de controverse. Povestea ei, o femeie fără sânge albastru și divorțată, a fost de multe ori comparată cu cea a lui Meghan Markle, actrița devenită soție de prinț. Ba chiar, se pare, presa a descoperit în trecutul Letiziei destule detalii scandaloase, iar supușii spanioli nu au primit-o deloc cu brațele deschise pe cea care le-a devenit prințesă și, ulterior, regină. Recent, au ieșit noi detalii la iveală despre infidelitățile Reginei Letizia, care și-ar fi înșelat nu o dată partenerul de viață…

Funeral Mass Of Fernando Gomez-Acebo De Borbon – MadridFuneral Mass Of Fernando Gomez-Acebo De Borbon – Madrid

Regina Letizia, acuzată de infidelitate

Ziarul iberic El Nacional și publicația germană Bild au făcut recent dezvăluiri care au agitat din nou apele la Casa Regală a Spaniei. Printre foștii amanți ai Letiziei s-ar număra „bodyguarzi, antrenori personali, jurnaliști, dar și fostul ei cumnat, Jaime Del Burgo (53 de ani)'. Mai mult, „trei influenți oameni de afaceri catalani au avut întâlniri private cu regina Letizia, trezind curiozitatea în cele mai exclusiviste saloane din Barcelona'.

Jaime Del Burgo susținea, anul trecut, că a avut o relație cu Regina Letizia înainte să se însoare cu sora ei mai mică, Telma (2012-2014). Del Burgo a povestit, în cartea „Letizia & I', scrisă de Jaime Peñafiel, că „au continuat să fie amanți și după nunta Letiziei cu Regele Felipe, din 2004'.

Citește și: Cum arată Milan, fiul Valentinei Pelinel și al lui Cristi Borcea, la 8 ani. Au fost împreună la meciul de retragere al „Generației de Aur

Citește și: Cum își menține silueta Maria Dragomiroiu, la 68 de ani: ‘Fără sacrificii nu se poate. Eu sunt o gurmandă. Dacă mi-e foame, mănânc… Unde ține cântarul / EXCLUSIV

Jurnalistul regal Jaime Peñafiel a fost demis în luna ianuarie de ziarul spaniol El Mundo, după 20 de ani, în urma acuzațiilor dăunătoare făcute de acesta în prima sa carte, „Letizia & I'. După demiterea sa, jurnalistul a scris o nouă carte, numită „Tăcerile Letiziei', care, printre altele, descrie relația ei cu Regele Felipe.

„Nu este femeia unui singur bărbat”

Recent, Del Burgo și Peñafiel au făcut noi dezvăluiri. Letizia este „infidelă din fire', spun ei, subliniind că Regina „nu este femeia unui singur bărbat. Este liberală și îi plac relațiile deschise. Și aventurile fără obligații'. Conform lui Peñafiel, pe vremea când avea relația extraconjugală cu Del Burgo, Regina era dornică „să experimenteze chiar o relație în 3 în dormitor'.

Mariajul Letiziei cu Felipe „s-a încheiat, de fapt, prin 2013. Dorm în camere separate și se evită unul pe altul. Regele e prea plictisitor în pat pentru regină. Cuplul regal a rămas împreună doar pentru binele coroanei și al copiilor lor, fiicele au 17 și 18 ani', a mai adăugat jurnalistul, conchizând că Letizia s-a căsătorit cu Regele „doar datorită statutului, banilor și puterii'.

Letizia, un trecut controversat

Letizia Ortiz a fost căsătorită cu profesorul de literatură Alonso Guerrero Perez, cei doi formând un cuplu timp de 11 ani. Mariajul lor a durat însă doar un an, încheindu-se cu un divorț… ce avea să atârne greu în viitorul ei. „Atunci a fost arestată pentru deţinere de droguri, dezvăluia jurnalistul de investigaţii catalan Isidre Cunill, care în 2010 a lansa o carte despre viaţa Letiziei.

Mai mult, se spune că cea care avea să devină Regina Spaniei i-a pozat nud unui cunoscut pictor cubanez, Valdor Saavedra, care ulterior a recunoscut că s-a îndrăgostit de muza lui, fără să îi fi mărturisit vreodată acest lucru. Se pare că din tinereţea Letiziei n-au lipsit nici scandalurile sexuale, pasiunea pentru alcool, mai exact tequila, fotografiile indecente şi chiar un avort.

Doar una dintre picturile care o înfățișează nud pe Letizia a fost expusă mai mulți ani într-un local din Mexic. Totuși, pictorul a mărturisit că nu a văzut-o niciodată goală și că picturile sunt rodul imaginației lui. Odată ce a devenit iubita lui Felipe, au început să iasă tot mai multe schelete din dulapul Letiziei, cum ar fi povești scandaloase despre pasiunea ei pentru tequila, faptul că a vândut țigări pe stradă în studenție sau un avort bine ascuns…


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton