Marele regret al văduvei lui Nelu Ploieșteanu, la doi ani de la moartea artistului: "O să mă căiesc toată viața"

 Radulescu Ruxandra
.

Care este marele regret al văduvei lui Nelu Ploieșteanu, la doi ani de la moartea artistului. Elena Ploieșteanu, cea care a fost soția interpretului de muzică de petrecere Nelu Ploieșteanu, nu poate uita ultimele momente din viața regretatului artist. Văduva lui Nelu Ploieșteanu este măcinată de gânduri și e aproape convinsă că un anumit gest a pecetluit trista soartă a soțului ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Au trecut peste doi ani, de când marele cântăreț de muzică de petrecere, Nelu Ploieșteanu, s-a stins din viață. Artistul a lăsat în urmă o soție, Elena Ploieșteanu, care plânge necontenit mortea soțului ei. Femeia a rămas fără familie, după ce în urmă cu cinci ani, fiul cuplului, Mihăiță, a murit și el, la doar 28 de ani. Elena Ploieșteanu poartă în suflet un mare regret, din ultimele zile de viață ale soțului ei.

img-97img-97

Care este marele regret al văduvei lui Nelu Ploieșteanu, la doi ani de la moartea artistului

Văduva lui Nelu Ploieșteanu a mărturisit, pentru click.ro, care este regretul său, cu privire la moartea soțului ei, Nelu Ploieșteanu.

'O să mă căiesc toată viața că mi-am dus soțul la spital. Dacă nu îl duceam, nu murea. Am găsit mesaje în telefon la el în care îi spunea fiicei mele că se sufocă, că nu are aer și medicii nu i-au făcut nimic', a spus Elena Ploieșteanu pentru sursa mai sus-menționată.

Citește și:De ce a fost mutată Theo Rose din echipa lui Smiley în cea a lui Horia Brenciu, la Vocea României: „Sunt foarte diferite relațiile. Acum e exact pe inima mea…'

Citește și:Foste concurente de la Insula iubirii susțin că ar fi fost hărțuite sexual și abuzate emoțional în timpul emisiunii: „Agresarea colegei mele când a cerut să plece…'

Citește și: Mama lui Vlad Pascu, tânărul care a provocat tragedia de la 2 Mai, a fost reținută de DIICOT. Ar fi încercat să șantajeze martori din dosarul accidentului

Văduva lui Nelu Ploieșteanu: „Îl visez mereu pe soțul meu.”

Văduva lui Nelu Ploieșteanu a mai adăugat că îl visează frecvent pe fostul ei soț.

„Îl visez mereu pe soțul meu. Când vreau să îl visez, înainte de culcare, seara, zic 'Tatăl Nostru' și atunci el seara vine în visul meu. Ultima dată când l-am visat, mi-a spus să am grijă de mine, pentru că eu am slăbit foarte mult, am slăbit vreo zece kilograme, în ultima perioadă, și am ajuns piele și os. Plus că starea mea psihică nu este una bună. În vis îmi zice să nu mă mai consum că așa a fost să fie. Probabil el vede că sunt foarte afectată și îmi transmite în vis tot felul de mesaje'.

Văduva lui Nelu Ploieșteanu, declarații sfâșietoare: „Acum simt că nu mai pot”

Vestea că Nelu Ploieșteanu s-a stins din viață a șocat o țară întreagă. Familia a fost extrem de afectată, iar fosta soție a cântărețului spune că nu își găsește liniștea de când partenerul ei a plecat de lângă ea. La parastasul de un an, în momentul în care a ajuns la cimitir, văduva a izbucnit în lacrimi. Mai multe persoane care l-au apreciat o viață întreagă au mers și au aprins o lumânare și i-au lăsat flori regretatului artist.Luna aprilie este o lună extrem de dureroasă, întrucât tot atunci a murit și Mihăiță, băiatul regretatului artist.

„El tot timpul îmi spunea că sunt cea mai puternică. Acum simt că nu mai pot, nu mai am puterea pe care am avut-o. Băiatul, pe data de 21 aprilie, face 4 ani, Nelu, pe 2 aprilie, a făcut un an.

Nu o să-i uit niciodată, nu o să am putere să depășesc. Cred că mă vedeți….și fizic, și psihic. Dar vreau să fiu alături de copii și de nepoți cât o vrea bunul Dumnezeu’, a spus Elena Ploieșteanu cu lacrimi în ochi, pentru Antena Stars. 

FOTO: YT, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton