Regula care îi ajută pe Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu să aibă o relație armonioasă: „Am stabilit lucrul acesta. Cred că este foarte important"

 Tudorache Simona
.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au stabilit ca pe lângă vacanțele cu copilul să aibă din când în când și câte o escapadă în doi. Această regulă funcționează de minune și le întărește și mai mult relația. Cei doi au un plan și pentru această vară toridă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în 2021, iar la scurt timp și-a făcut apariția în viața lor Tiago, fiul lor, care le-a schimbat întreaga existență. Deși este centrul universului pentru ei, cei doi și-au obișnuit de mic fiul să doarmă în camera lui, chiar dacă micuțul mai dă năvală în camera părinților peste noapte. Și aceasta nu este singura regulă pe care o au.

dani-oti-nuntadani-oti-nunta

Dani Oțil și și Gabriela Prisăcariu pleacă în vacanță cu copilul, dar și singuri

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu își vor lăsa copilul cu bunicii în această vară și vor pleca într-o destinație de poveste doar ei doi.

Mie îmi place să fiu organizată, să știu dinainte, să-mi planific tot. Am stabilit lucrul acesta: trebuie să avem câteva zile, o dată la ceva timp, numai pentru noi doi. Atâta vreme cât avem o bonă, avem bunici, deci copilul este pe mâini nu că bune, foarte bune, trebuie să ne permitem luxul ăsta, să plecăm doar noi doi. Cred că este foarte important pentru cuplu să te reconectezi așa o dată la ceva timp', a declarat Gabriela Prisăcariu, pentru Ciao.ro.

Gabriela Prisăcariu nu își asortează ținuta cu cea a copilului

Gabriela Prisăcariu este adepta ținutelor sport în viața de zi cu zi, iar spre deosebire de alte vedete nu obișnuiește să se asorteze cu fiul ei. E important doar ca Tiago să aibă hainele curate.

„De când am copil mizez pe haine sport, să mă îmbrac repede, să fie comod, să pot să alerg după copil. Așa că ținutele mele de zi cu zi sunt casual', a mai spus Gabriela Prisăcariu.

„Nu țin să ne asortăm. Important este să fie curat, să aibă hainuțele curate, acesta este cel mai important lucru. Dar nu țin la branduri, chiar deloc să fie îmbrăcat în haine de brand, pentru că oricum crește și atunci nu are rost să investim foarte mulți bani în hăinuțe. Important este să fie curățel. Oricum, mai nou, are o personalitate foarte puternică și îmi zice el cu ce să se îmbrace', a povestit soția lui Dani Oțil.

Citește și: Ana Baniciu a postat prima imagine cu chipul fiului ei, Aris, la o lună de când l-a născut: „Cel mai special moment din viața unei mămici…” / Cum au reacționat fanii când l-au văzut

Citește și: „Era pustiu pe stradă, nici picior de om, nici păsările nu cântau. Sunt convinsă că Rona ne-a trimis acolo…'. Ce a făcut Rinda Hartner pentru nepoata sa, după ce sora ei, Rona Hartner, i-a trimis mai multe semne paranormale

Citește și: Nepoata actorului Dorel Vișan a luat 10 la BAC. Louise Vișan a ales țara în care va studia: „Este o facultate foarte grea, am fost zece pe un singur loc”

Citește și: Ce face Oana Moșneagu cu accesoriile, buchetul de la nuntă și cele două rochii de mireasă: „Intenționez să vopsesc rochia de la petrecere, îmi place extrem de mult cum se simte pe corp. O să mă vedeți purtând-o…”. Vlad Gherman nu a vrut să-și vadă iubita mireasă înainte de nuntă / EXCLUSIV

Citește și: Monica Tatoiu o susține pe Anamaria Prodan în scandalul cu Laurențiu Reghecampf: „Eu o înțeleg. O femeie pasională până nu își plătește dobânzile nu se lasă. Săracul Reghe…'

Tiago e mai atașat de Dani Oțil

Tiago petrece timp cu ambii părinții. Cu toate astea, cele mai multe năzdrăvănii le face cu tatăl lui.

„Cred că are caracterul lui taică-su și atunci e și mai rece și mai independent. Dani îl învață toate lucrurile, îi transmite mult din caracterul ăsta, din a fi bărbat și asta mă bucură', a precizat Prisăcariu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton