Regula de la care Andrei și Grațiela Duban nu se abat nici după 14 ani de relație: „Avem nevoie de energie bună. Nu există...”

 Calin Maria Bianca
.

Regula de la care Andrei și Grațiela Duban nu se abat nici după 14 ani de relație. Andrei și Grațiela Duban trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un deceniu. Formează unul dintre cele mai longevive și solide cupluri, având nu doar o relație demnă de invidiat, ci și o familie. Au împreună un fiu pe nume Armin, iar totul merge la superlativ, însă pentru a ajuns aici și-au impus o serie de reguli clar încă de la început. Iată care este secretul mariajului lor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Andrei și Grațiela Duban aleg să îți țină viața privată departe de ochii curioșilor, astfel că nu sunt mulți cei care cunosc prea multe detalii din intimitatea lor. Toți se întreabă care este secretul mariajului lor, astfel că recent, cei doi actori au dezvăluit că au o regulă de aur pe care o respectă cu mare strictețe de ani de zile.

dubani9dubani9

Citește și: Ce spune soția lui Andrei Duban despre transformarea actorului, după ce a slăbit 30 de kilograme: „Mai are puțin și…'

Citește și: Ce a declarat Mihai Mitoșeru despre soția lui Andrei Duban, după 20 de ani de prietenie cu actorul: „Îmi place de ea, e mai simpatică”

Citește și: Meryl Streep și Don Gummer s-au despărțit în urmă cu 6 ani, după un mariaj de 45 de ani. Au ținut totul ascuns până acum

Citește și: Ce riscă Marius Elisei dacă refuză să plătească pensia alimentară pentru fiica lui și a Oanei Roman: „Poate fi acuzat de abandon.

Regula de la care Andrei și Grațiela Duban nu se abat nici după 14 ani de relație

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că sunt actori de meserie și trăiesc o viață asemănătoare cînd vije vorba despre domeniul profesional. Se înțeleg de minune și din acest punct de vedere, astfel că, au o regulă în căsnicie pe care o respectă cu strictețe, chiar și după 14 ani de mariaj! Mai concret, ori de câte ori este premiera unui film, serial sau piesă din care fac parte, aceștia își sunt mereu alături în public. Andrei și Grațiela Duban nu ratează niciodată premierele, în mod reciproc, iar acest lucru se pare că-i ajută foarte mult.

Nu ratăm niciunul premierele pe care le avem. Nu există piesă în care Andrei să joace și eu să nu fiu alături de el. Mai ales la premieră. Și invers, el este alături de mine mereu. Avem nevoie de energie bună în sală, să știm că cineva ne privește cu ochi blânzi.', a spus soția lui Andrei Duban pentru Playtech.

Grațiela Duban joacă în numeroase piese de teatru

Ei bine, nu doar Andrei Duban nu lipsește din public când soția lui ar vreo premieră, ci nici fiul lor, care este și el prezent la tot ceea ce fac părinții lui din punct de vedere profesional. Grațiela Duban a anunțat că joacă în multe piese de teatru, destinate chiar copiilor, astfel că-i invită pe cei mici, dar și pe părinți și bunici să se destindă.

„Eu sunt la Teatrul Ion Creangă, acolo am cele mai multe piese în care puteți veni să mă vedeți. Luați-vă copiii, pentru că sunt piese pentru copii: Lampa lui Aladin', Mica Sirenă', Jack și vrejul de fasole', Fata babei și fata moșului'. Sunt niște povești care, cu siguranță, și părinților, dar și bunicilor le va face plăcere să le vizioneze.', a mai spus actrița.

Ce spun cei doi soți despre fiul lor

Grațiela și Andrei Duban se mândresc cu fiul lo, care la doar 11 ani, merge la înot, la fotbal, ba chiar își dorește să practice și MMA. Deși este un sport care se tot practică în ziua de azi, Grațiela Duban încearcă să-l convingă că nu este tocmai bun, dar și că este destul de periculos. Totuși, încă nu au reușit să-l facă să renunțe la această pasiune

„Face înot, face fotbal și teme cu mama lui la matematică. M-am făcut actriță ca să scap de matematică și tot n-am scăpat! El este pe parte sportivă, îi place foarte mult sportul. Ar vrea să facă toate sporturile posibile, ar vrea să meargă și la MMA, dar încercăm să îl convingem că nu e bine, cel puțin pentru inima mea, că este periculos.', a mai spus actrița.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton