Ce reguli trebuie să respecte Georgina Rodriguez în Arabia Saudită. Sancțiunile pe care iubita Cristiano Ronaldo le riscă, dacă nu se supune

 Dumitrache Laura
.

Ce reguli trebuie să respecte Georgina Rodriguez în Arabia Saudită. Georgina Rodriguez s-a mutat în Arabia Saudită, după ce Cristiano Ronaldo a semnat contractul cu Al-Nassr. Iubita starului portughez trebuie să respecte anumite reguli impuse de statul musulman. În caz contrar, Georgina Rodriguez riscă sancțiuni dure.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ce reguli trebuie să respecte Georgina Rodriguez în Arabia Saudită. Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo s-au mutat în Riyadh, Arabia Saudită, după ce fotbalistul a semnat cu Al-Nassr. Alături de cei cinci copii, tânăra se bucură de noua viață în statul musulman. În cazul în care Georgina va încălca regulime impuse de legea arabilor, va risca sancțiuni.

georginageorgina

Începând cu 1 ianuarie, Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bine plătit fotbalist al lumii după ce a semnat cu echipa Al-Nassr. Sportivul a semnat un contract de 200 de milioane de euro. Așadar, fotbalistul și-a luat întreaga familie și s-au mutat în Arabia Saudita.

Citește și: Cristiano Ronaldo a primit de la iubita lui, Georgina, un cadou de 340.000 de dolari, de Crăciun: „Mulțumesc, iubirea mea”

Citește și:Georgina Rodriguez, prima apariție publică după moartea fiului ei. Cum s-a afișat iubita lui Cristiano Ronaldo la Cannes

Citește și:Adelina Pestrițu a împlinit 36 de ani. Ce intervenție estetică și-a făcut de ziua ei de naștere: „Vreau să păcălesc buletinul'

Citește și:Adrian Daminescu suferă de cancer la plămâni: „Eu și acum fumez, asta simt să fac. Boala te învinge dacă…”

Ce reguli stricte trebuie să respecte Georgina Rodriguez în Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din întreaga lume. Cei doi cresc împreună cinci copii, iar la începutul anului acesta au avut parte de o schimbare majoră în viața lor. Fotbalistul a semnat un contract cu Al-Nassr, motiv pentru care s-a mutat în Arabia Saudită cu familia sa.

Iubita lui Ronaldo trebuie să respecte câteva reguli stricte impuse de statul musulman. Dacă atunci când locuia în Europa, Georgina Rodriguez avea numai apariții incendiare și obișnuia să poarte ținute sumare, în Arabia Saudită, iubita lui Ronaldo trebuie să se îmbrace decent. Potrivit legilor musulmane, femeile trebuie să poarte o ținută care le acoperă întregul corp din cap până în picioare. Conform presei internaționale, femeile venite din țări străine care nu respectă cerințele musulmane, vor primi amenzi în valoare de 25 de euro.

Cristiano Ronaldo e singurul om care are jumătate de miliard de urmăritori pe Instagram

Cristiano Ronaldo este cea mai urmărită persoană de pe Instagram. Acesta are o jumătate de miliard de urmăritori, fiind unul dintre cei mai buni fotbaliști ai lumii. Ronaldo a semnat cu Al-Nassr, și s-a mutat în Arabia Saudită alături de familia lui. Fotbalistul a avut parte o primire spectcculoasă la Riyadh.

„Doamnel0r și domnilor, GOAT (n.r. cel mai bun din toate timpurile) este aici. După cucerirea Europei, vedeta emblematică se află într-o nouă misiune de a cuceri ASIA!”, a fost și mesajul postat de Al-Nassr. Pe lângă salariul uriaș pe care îl va încasa la Al-Nassr, Ronaldo a primit din partea șeicilor cinci mașini, dar și o vilă din Ryadh. În noua locuință, fotbalistul are la dispoziție o firmă de pază proprie, un supermarket privat, o piscină olimpică, două terenuri de fotbal, unul de baschet, trei restaurante și o sală de gimnastică.

Cum s-a îndrăgostit Ronaldo de Georgina Rodriguez

Cristiano Ronaldo a cunoscut-o pe Georgina Rodriguez în 2016, la un magazin unde aceasta lucra. Fotbalistul s-a îndrăgostit pe loc de brunetă, iar de mai bine de șase ani trăiesc o poveste de dragoste frumoasă. Mai mult, cei doi cresc împreună cinci copii.

Sportivul a apelat la ajutorul unei mame surogat, si au venit pe lume Cristiano Jr. și gemenii Alana și Matias. Împreună cu Georgina, fotbalistul are două fiice. Inițial, modelul trebuia să aducă pe lume gemeni, dar băiețelul nu a supraviețuit. „Cristiano este viața mea! Acasă, pentru mine, este acolo unde se află familia mea. Acasă, împreună cu copiii și partenerul meu, sunt cea mai fericită. Casa noastră este refugiul nostru, este templul nostru, construit cu multă dragoste.„, a declarat Georgina Rodriguez.

Sursa foto: Instagram/Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton