Reguli noi la Insula Iubirii 2024. Radu Vâlcan anunță o premieră, ce îi ia prin surprindere pe concurenți: „Nu mă aşteptam nicio secundă, a fost șocant”

 Miniosu Alexandra
.

Insula Iubirii vine cu reguli noi. În primul episod al emisiunii, ce va fi difuzat luni, 15 iulie, la Antena 1, Radu Vâlcan anunță o premieră, ce-i va lăsa mască pe concurenți. Dacă în sezoanele anterioare partenerii din cele cinci cuplui puteau să-și ia „rămas-bun' înainte de a locui pe insule separate, alături de ispite, ei bine, acum, ei au fost despărțiți fără ca măcar să-și spună „la revedere'.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

În prima ediție a sezonului 8 Insula iubirii, ce debutează luni, 15 iulie, pe micul ecran, va avea loc o premieră. Va fi luată o decizie fără precedent, după doar câteva ore de la ajungerea cuplurilor în Thailanda, demonstrând, încă o dată, faptul că în acest sezon, nimic nu mai este la fel. Fără niciun anunţ în prealabil şi fără a avea nici cea mai mică bănuială, atunci când se aşteptau mai puţin, partenerii din cuplu au fost despărţiţi.

Radu-Valcan_2-2Radu-Valcan_2-2

Citește și: Mama Dianei, fata de 19 ani ucisă de urs pe Jepii Mici, despre ultima discuție cu fiica ei, în ziua tragediei: „Îmi răspundea mereu la telefon. La 10:45 am vorbit cu ea, după care…” A spus și cine este, de fapt, băiatul care o însoțea pe traseu

Citește și: Răzvan Popescu de la Radio Zu s-a întors pe banii lui acasă, după zborul anulat de Tarom: „Cu tot cu cele două bilete, dar și cu 200 de euro cazare și masă, am plătit 550 de euro. Am făcut deja cerere, ca să-mi deconteze…”

Citește și: Vlăduța Lupău a fost externată, la trei zile după ce a născut. Cu ce surpriză a așteptat-o acasă soțul ei, Adi Rus: „De așa primire ar trebui să aibă parte toate femeile și toți bebelușii'

Citește și: Motivul pentru care Emily Burghelea și soțul ei stau cu chirie. De ce nu vor să-și cumpere casă: „Este o chestie pe care o facem la inițiativa lui Andrei și pe care eu nu am înțeles-o la început”

Reguli noi la Insula Iubirii 2024

Așadar, în acest sezon de la Insula iubirii, cele mai multe dintre partenerele din cuplu nici nu vor apuca să îşi sărute partenerii în semn de „rămas-bun', înainte de a fi despărțiți. Anunțul lui Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii, le ia complet prin surprindere pe fete și se declară de-a dreptul „șocate'.

„Dragile mele, de acum începe testul vostru aici, pe Insula Iubirii! A sosit momentul să faceţi cunoştinţă cu vila în care veţi locui următoarele 21 de zile, dar nu singure, nu cu partenerii voştri, ci alături de ispite!', spune Radu Vâlcan în prima ediție de la Insula iubirii, sezonul 8.

Radu Vâlcan anunță o premieră, ce îi ia prin surprindere pe concurenți

Astfel, cel mai fierbinte reality show şi-a arătat încă o dată adevărata faţă: paradisul în care emoţiile ating cote ameţitoare, fiecare relaţie riscă în orice clipă „să ia foc' şi adevărul iese la iveală întotdeauna! Fetele din cele cinci cupluri rămân mute de uimire și nu le vine să creadă că nu au apucat să-și sărute partenerii.

„Nu mă aşteptam nicio secundă!', „Toate am fost şocate, chiar nu ne aşteptam!', „Nu pot să cred că nu am apucat nici să îmi iau „la revedere„' sau „A fost şocant, mai ales că mie îmi place să ştiu dinainte ce se va întâmpla!', au fost doar câteva dintre declaraţiile fetelor, la puţin timp de la sosirea în Thailanda.

Cine sunt cele 5 cupluri de la Insula Iubirii, sezonul 8

Cinci noi cupluri curajoase și ȋndrăgostite, cu mize mari şi poveşti de viaţă diferite și-au luat destinul ȋn propriile mâini pentru a afla răspunsul la cea mai dură ȋntrebare ȋn cadrul celui mai provocator, dramatic şi real test: Insula Iubirii, prezentat de Radu Vâlcan.

Timp de 21 de zile, cele cinci cupluri vor locui separat, dar ȋn compania unor ispite mai seducătoare ca oricând, ȋntr-un joc periculos și revelator. Zeci de camere de filmat vor scoate la iveală noi și noi secrete, iar flacăra de la ceremoniile focului va face lumină ȋn fiecare relaţie, ȋncepând din 15 iulie, ȋn fiecare luni, marţi și miercuri, de la 20:30, la Antena 1.

Cele 5 cupluri de la Insula Iubirii, sezonul 8, sunt: Maria și Dani, Cristina și Andrei, Iustina și Cornel, Daiana și Rareș, Bianca și Robert.

Sursă foto: Comunicat de presă, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton