Reguli noi la Vocea României: „E prima dată. În premieră absolută avem butonul care…”. Ce se schimbă în noul sezon care începe în seara aceasta la Pro TV

.

Așteptarea a luat sfârșit! Astăzi, de la 20:30, la PRO TV, începe noul sezon Vocea României, care vine cu reguli noi. Ei bine, da! Sezonul 12 al uneia dintre cele mai urmărite emisiuni de pe micile ecrane vine cu o serie de schimbări neașteptate. Iată despre ce este vorba, de fapt, dar și cum au reacționat jurații, Tudor Chirilă, Irina Rimes, Horia Brenciu & Theo Rose și Smiley!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Reguli noi la Vocea României, sezonul 12! Acesta este noutatea pe care orice telespectator trebuie să o știu acum, mai ales că mai sunt doar câteva ore până începe prima ediție. Ca în fiecare an, Vocea României mai vine cu câte o schimbare, care-i impresionează pe concurenți, jurați și de asemenea pe telespectatori.

interviu-smiley-antrenor-la-vocea-romaniei-sezonul-asta-e-un-pic-mai-obraznic_size24interviu-smiley-antrenor-la-vocea-romaniei-sezonul-asta-e-un-pic-mai-obraznic_size24

Citește și: Care e cea mai mare provocare pentru Irina Rimes la „Vocea României”: „E greu să menții o balanță…”. Detalii spumoase din culisele sezonului 12 / EXCLUSIV

Citește și: De ce a decis Andra să-și dea demisia de la Vocea României: „M-am lovit de o competiție între antrenori, nu vreau astfel de momente. Fac față, dar…”

Citește și: Antonia, schimbare radicală de look! S-a vopsit roșcată, iar fanii au rămas impresionați: „Ești perfectă!'

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fiul lui Marcel Ciolacu. Andrei Filip are 24 de ani, studiază medicina la Constanța și e căsătorit

Reguli noi la Vocea României în acest sezon

Nou sezon Vocea României, care începe astăzi, de la 20:30, la PRO TV și, în același timp, pe
VOYO, vine cu o serie de reguli noi. De data aceasta este vorba despre butonul: super-block, pe care jurații Tudor Chirilă, Irina Rimes, Horia Brenciu & Theo Rose și Smiley au voie să-l apese o singură dată.

„În premieră absolută în audițiile pe nevăzute avem butonul: super-block. Fiecare antrenor îl poate folosi o singură dată și oricând își dorește. Puterea super-block-ului – uriașă', va explica Pavel Bartoș încă de la începutul emisiunii.

E de la sine înțeles faptul că noile reguli de la Vocea României fac show-ul mult mai intens, însă rămâne de văzut cât de tare îi va ajuta sau încurca acest nou buton pe jurați și concurenți. Descoperim totul în doar câteva ore, la PRO TV, unde începe Vocea României, sezonul 12.

Ce se întâmplă în prima ediție Vocea României, sezonul 12

Azi începe Vocea României, sezonul 12, iar jurații, concurenții și telespectatorii sunt pregătiți pentru ceea ce urmează. Pavel Bartoș deschide emisiunea cu un vibe pozitiv și zâmbetul pe buze, așa cum ne-a obișnuit, însă și cu noile reguli și schimbări. Tot în seara aceasta, o concurentă a reușit să-l determine pe unul dintre antrenori să ia o decizie în premieră:

„E prima dată, la Vocea României, când îmi permit să mă duc la toate scaunele, să le întorc și să nu se supere nimeni pe mine', va spune unul dintre jurați.

Cei care urcă pe scenă își pun sufletul în prestația pe care o au, iar emoțiilor lor au baze solide în trecut.

„Muzica mă ajută întotdeauna când am o zi grea, dar de obicei, mă face să mă simt în alt univers. Am fost mai plinuț la viața mea, am dat jos vreo 40 kg și normal că a fost greu să faci o carieră în muzică când nu arăți ca ceilalți. Imaginea contează foarte mult în ziua de astăzi', va spune, în lacrimi, unul dintre concurenți.

Irina Rimes, detalii din culisele sezonul 12 Vocea României

Irina Rimes este de ani de zile pe scaunul de jurat la Vocea României, astfel că nu poate decât să se declare cu adevărat încântată de noile reguli și schimbări din sezonul 12. Ba mai mult, a făcut o serie de dezvăluiri despre ce înseamnă pentru ea acest show, dar și câteva detalii despre colegii săi de breaslă.

„Vocea deja a devenit pentru mine un proiect de suflet și modul în care mă conectez cu concurenții în acele luni de filmări și pregătiri este unul foarte aparte. Facem schimb de informații și ne învățăm unii pe alții, iar faptul că pot să fiu alături de ei în această călătorie, și nu mă refer la emisiune, ci în călătoria lor de artist, mă bucură tare. Sunt în continuare surprinsă de vocile lor, dar și de caracterul diferit al fiecăruia. Și da, sezonul acesta vine și cu noi reguli ale jocului pe care le veți afla chiar din etapa audițiilor pe nevăzute. La „Voce surprizele nu se termină niciodată.

În primul rând, îi admir pe toți colegii mei, cu fiecare pot spune că am creat o legătură frumoasă și cu mulți chiar lucrez și în afara „Vocii, la diverse proiecte. Toți cred că ne-am dovedit „valoroși, de aceea ne aflăm și în poziția de antrenori. Poate unul este mai muncitor, unul mai creativ, unul mai „showman, dar cred că fiecare este talentat și o sursă de inspirație. La Tudor apreciez foarte mult sinceritatea sa, uneori poate prea directă sau tăioasă, la Horia și Theo apreciez mult energia, entuziasmul și buna dispoziție pe care aceștia o emană, recunosc, uneori mă încarcă și pe mine, iar la Smiley, modul lui de a comunica mereu cu calm și de a-i ghida pe concurenți', a spus Irina Rimes pentru VIVA!

Nu ratați, în această seară, de la 20:30, prima ediție din sezonul 12 Vocea României! Emisiunea poate fi urmărită și pe VOYO, iar abonații platformei vor putea vedea, cu 7 zile în avans, ediția de săptămâna viitoare.

Sursă foto: comunicat / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton