Cum merge relația Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău după ce el a divorțat oficial de Claudia Pătrășcanu: ”Am avut urcușuri și coborâșuri, dar este liniștea mea...”

 Calin Maria Bianca
.

Cum merge relația Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău după ce afaceristul a divorțat oficial de Claudia Pătrășcanu. Toaă lumea știe faptul că procesul de divorț dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu a durat în jur de trei ani, însă recent s-a finalizat, astfel că fiecare poate să își vadă de propria viață fără griji. Deși încă nu era 'liber' din punct de vedere al actelor, fiul de milionar și Bianca Drăgușanu aveau o relație, pe care au încercat o perioadă de timp să o țină ascunsă. Acum, din fericire, cei doi au scăpat de mai multe griji, iar diva sexy a făcut o serie de declrații despre povestea lor de dragoste!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de doi ani. Cei doi au încercat pe cât posibil să se ascundă la început de relație, însă mai apoi au fost surprinși de către paparazii, s-au dat de gol în diferite circumstanțe, așa că într-un final au recunoscut acest lucru public și s-au afișat împreună fără a mai sta pe gânduri.

gabi-badalau-claudia-patrascanu-bianca-dragusanugabi-badalau-claudia-patrascanu-bianca-dragusanu

În relația lor nu a fost mereu totul roz, asta fiindcă cei doi au trecut prin mai multe certuri și împăcări. Totuși, dragostea puternică dintre ei le-a demonstrat că nu pot sta prea mult timp departe unul de celălat, astfel că mereu s-au întors unul în brațele celuilalt. Gabi Bădălău i-a fost aproape în orice moment, fie el bun sau rău, însă și frumoasa blondină a fost acolo pentru el, inclusiv când a mers la Tribunal pentru a finaliza procesul de divorț cu mama celor doi copii ai săi, Claudia Pătrășcanu.

Citește și: Cum se înțeleg copiii Claudiei Pătrășcanu și ai lui Gabi Bădălău cu fiica Biancăi Drăgușanu

Citește și: Gabi Bădălău a fost trimis în judecată de procurorii DNA. E acuzat că a dat mită unui primar să primească un contract

Citește și: Cătălin Cazacu, după ce s-a zvonit că ar fi înșelat-o pe Ramona Olaru: „Ca bărbat am datoria să…”

Citește și: Mirela Vaida și-a anulat vacanța la Disneyland Paris din cauza biletelor de avion prea scumpe: „Își bat joc de oameni”

Cum merge relația Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău după ce afaceristul a divorțat oficial de Claudia Pătrășcanu

Bianca Drăgușanu radiază de fericire, asta fiindcă totul merge la superlativ pentru ea. Pe profesional și financiar se bucură de un real succes, însă nici atunci când vine vorba despre viața personală lucrurile nu se schimbă, ci continuă să meargă foarte bine. Are o fetiță adorabilă, dar și un iubit alături de care și-a găsit liniștea sufletească și duce viața la care a visat dintotdeauna.

'O am și am vrut să îl iau cu mine aici. Noi suntem un întreg, bine, eu oricum m-am născut întreagă, dar este pe sufletul meu. Este ce îmi face mie plăcere și ce iubesc momentan. Acum dacă ne ține o viață, să ne țină o zi, asta Dumnezeu știe.Este liniștea mea, eu liniștea lui și dacă suntem unul lângă celălalt suntem fericiți. ', a spus Bianca Drăgușanu pentru Ciao.ro.

Bianca Drăgușanu: 'Avem o relație mișto'

Chiar în urmă cu câteva zile, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost surprinși împreună în timp ce mergeau la un restaurant pentru a servi cina. Iubirea dintre ei se poate vedea cu ochiul liber, însă frumoasa blondină continuă șirul declarațiilor despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de afacerist.

Ca în fiecare cuplu, mai au momente când lucrurile nu merg foarte bine, însă de-a lungul timpului au învățat cum să gestioneze aceste probleme, astfel că trec cu bine peste toate încercările. Vedeta nu poate decât să se mândrească cu relația cu Gabi Bădălău, exlicând că formează un cuplu mișto și își sunt mereu alături.

'Am făcut 2 ani și ceva, avem o relație mișto. Am avut și noi urcușuri, coborâșuri. Am fost alături de el în perioada foarte grea a vieții lui, el a fost alături de mine mereu. Mi se pare că așa a vrut Dumnezeu. Când nu o să mai fie, înseamnă că nu a mai fost ce trebuie. Dacă o să mai fie înseamnă că atunci chiar a fost ce trebuie', a mai continuat Bianca Drăgușanu pentru sursa menționată.

Bianca Drăgușanu își dorește să se căsătorească cu Gabi Bădălău

Gabi Bădălău a divorțat într-un final de Claudia Pătrășcanu, după mai mult timp în care lucrurile păreau să fie extrem de complicate la mijloc. Ei bine, și fiindcă este un bărbat liber, acum poate să își trăiască povestea de dragoste cu Bianca Drăgușanu, iar frumoasa blondină își face numerose planuri de viitor alături de ei. Mai concret, nu s-a sfiit să spună clar și în fața tuturor că ea se vede din nou mireasă.

„Nu știu dacă mă mărit. Am mai fost măritată. (…) Eu sunt genul de femeie care s-ar mărita. Momentan lucrurile sunt un pic complicate, având în vedere situația. (…) Nu zic nici nu. Nici da, vedem ce o vrea Dumnezeu. Cum s-or aranja energiile, Universul. Eu sunt omul care atrage cam ce își dorește.’, a mărturisit Bianca Drăgușanu la „Teo Show’.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton