Care este relația dintre Cristina Ciobănașu și Ruxandra Ion, mama adoptivă, după ce s-a mutat cu iubitul: „Au simțit un mare gol, dar am păstrat tradiția de a...”

 Calin Maria Bianca
.

Care este relația dintre Cristina Ciobănașu și Ruxandra Ion, mama ei adoptivă, după ce s-a mutat cu iubitul. Toată lumea știe faptul că îndrăgita actriță provine dintr-o familie modestă, iar în 2008 echipa formată din Alex Velea și Cristina Stoicescu au participat la 'Dansez pentru tine' pentru a o ajuta pe ea să studieze la o școală din București. Ei bine, a fost remarcată de producătoarea Ruxandra Ion, care i-a propus să rămână la București, unde a primit-o în familia ei. De atunci, și până când s-a mutat cu noul iubit, a locuit alături de părinții adoptivi, astfel că schimbarea a fost una destul grea, atât pentru ea, cât și pentru Ruxandra Ion și soțul ei. Iată cum se înțeleg acum!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Pe când forma o relație cu Vlad Gherman, Cristina Ciobănașu și actorul locuiau alături de părinții ei adoptivi, în mansarda vilei lor. Ei bine însă, după 8 ani de relație, când toată lumea se aștepta la nuntă din partea lor, s-au despărțit. În acel moment, Vlad Gherman a plecat, însă ea a rămas în continuare cu ei, fiind fiica lor adoptivă. Totuși, nu pentru mult timp, fiindcă dragostea i-a bătut la ușă!

cristina-ciobanasucristina-ciobanasu

Citește și: Cristina Ciobănașu are o poveste de viață impresionantă. Provine dintr-o familie modestă și fost înfiată de producătoarea Ruxandra Ion

Citește și: „Mă luam de el, nu înțelegea că nu trebuie să…”. Din ce cauză s-au certat Cristina Ciobănașu și noul iubit, la începutul relației

Citește și: Cum se îmbracă Dana Budeanu în vacanță. A atras toate privirile cu aceste două ținute

Citește și: Dan Negru intervine în scandalul azilelor groazei: „Noi suntem singurii care punem riduri pe sufletele bătrânilor'

Care este relația dintre Cristina Ciobănașu și Ruxandra Ion, mama ei adoptivă, după ce s-a mutat cu iubitul

Cristina Ciobănașu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alexandru Mureșan de ceva timp și au trecut la următorul pas mai repede decât oricine se aștepta. Cei doi s-au mutat împreună pentru a petrece mai mult timp în doi, însă despărțirea de familia adoptivă nu a fost deloc ușoară pentru actriță, dar nici pentru Ruxandra Ion și soțul ei.

Le-a fost greu amândurora, pentru că am fost acolo tot timpul, în toți acești ani. Din 2008 sunt în familia Ion, îți dai seama că a fost greu și pentru ei, dar și pentru mine, pentru că îi aveam tot timpul acolo, aveam tabieturile noastre, aveam ritualurile dimineață, seară, ne pupam de culcare și așa mai departe. Și în momentul în care m-am mutat, ei evident că au simțit un foarte mare gol, că nu mai eram acolo, iar eu simțeam că ceva lipsește și nu știam ce, deși mi-era bine, era ceva care nu era cum știam eu', a declarat, pentru UNICA.ro, Cristina Ciobănașu.

Cristina Ciobănașu: 'Am păstrat o tradiție'

Cristina Ciobănașu a mărturisit că deși era fericită alături de Alexandru Mureșan, în apartamentul lui, în continuare simțea că-i lipsește ceva. Bineînțeles, îi lipseau conversațiile lungi, poveștile și toate tabieturile pe care le avea cu părinții ei adoptivi. Ei bine, pentru ca separarea să fie mai ușoară, actrița a mers mult mai des la ei. Ba mai mult, au păstrat și o tradiție, de a se uita mereu împreună la filmele în care sunt implicate amândouă. De asemenea, duminica este ziua în care se văd de cele mai multe ori.

A fost o perioadă în care m-am dus mult mai des la ei, ca să fie mai ușoară perioada de trecere așa și după cumva s-a întâmplat natural, pentru că eu nu am mai făcut parte din proiect, s-a terminat Adela,  Ruxandra a început Lia, ea era pe platourile de filmare la serial, eu filmam emisiune în București, cam greu să ne mai sincronizăm la muncă așa cum o făceam înainte. Și atunci ne vedem cel mai mult duminica și am păstrat tradiția ca atunci când avem serial produs de ea sau în care sunt implicată și eu să ne uităm împreună. Cel puțin când se difuza Lia, că acum sunt în pauză, urmează din toamnă să reînceapă, merg la ei să vedem împreună serialul', a mai povestit actrița.

Cum s-au decis Cristina Ciobănașu și Alexandru Mureșan să se mute împreună

Mulți s-au întrebat cum s-a decis Cristina Ciobănașu să se mute alături de Alexandru Mureșan și să își lase părinții adoptivi. Ei bine, actrița a răspuns și la această întrebare și totodată curiozitate. Mai concret, a mărturisit faptul că totul a decurs cât se poate de natural între ei, iar mutarea vine pe fondul dorinței de a sta cât mai mult timp împreună.

A venit cumva natural mutarea cu Alex, el stătea singur, eu stăteam cu părinții. Ne doream să petrecem mai mult timp dat fiind faptul că și el și eu munceam destul de mult și singurul timp pe care îl puteam petrece împreună era seara după muncă, pentru că dimineața eu plecam la 5.00 – 6.00 – 7.00 , nu îl prindeam treaz,  iar seara nici nu știam ce să facem mai repede și atunci mutatul ăsta a venit natural, pentru că ne doream să petrecem mai mult timp împreună', a mai spus Cristina Ciobănașu.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton