Relația dintre Viviana Sposub și George Burcea a trecut la următorul nivel. Au mers la Botoșani ca să își cunoscă reciproc părinții

 Lupescu Anca
.

George Burcea și Viviana Sposub au decis să facă un nou pas important în relația lor. Cei doi par din ce în ce mai îndrăgostiți, iar lucrurile avansează rapid în cuplul lor. Recent, cei doi au mers la Botoșani, locul în care amândoi s-au născut și plănuiesc să își prezinte unul altuia părinții, semn că relația este serioasă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Aflat în plin proces de divorț cu Andreea Bălan, George Burcea trăiește acum una dintre cele mai fericite perioade ale vieții sale. Actorul este îndrăgostit de Vivana Sposub și cei doi își trăiesc povestea fără să se mai ferească de privirile indiscrete.

descărcare-4-5descărcare-4-5

Cum în Ferma a avut loc o reîntâlnire emoționantă între toți concurenții acestui sezon, George Burcea și Viviana Sposub au avut parte de niște momente speciale, după ce au fost despărțiți timp de săptămâni bune. Cei doi nu doar că s-au sărutat pătimaș, dar și-au făcut și declarații aprinse, părând extrem de îndrăgostiți.

  ‘A contat foarte mult pentru mine. Într-un context de acest gen, e important să ai pe cineva pe care să te poți baza, cu care să poți vorbi, cu care să poți împărtăși fricile tale, trăirile tale, gândurile, așteptările, tot. E un sentiment frumos și faptul că e reciproc e și mai bine’, a declarat Viviana Sposub.

La rândul său, George Burcea i-a făcut iubitei sale, indirect, o minunată declarație publică de dragoste:

„Nu a fost scopul meu să vin aici și să mă îndrăgostesc și să expun povestea. Ceea ce s-a întâmplat a fost așa… Eu sunt George Burcea, m-am îndrăgostit de fata asta', a mărturisit actorul.

Paul Diaconescu, de la Ferma, nu crede în relația lui George Burcea cu Viviana Sposub

Povestea lor de iubire pare să nu fi convins însă pe toată lumea… Cel puțin nu pe Paul Diaconescu… Actorul crede că între George Burcea și Vivana Sposub nu este o mare poveste de dragoste, ci doar o relație contextuală, care se va sfârși odată cu încheierea competiției.

Citește și: Dani Oțil, în conflict cu Șerban Huidu:„Ai destule pe cap, mai importante decât să mă cerți pe mine!’. De la ce a pornit scandalul

Citește și: Smiley și Gina Pistol, primul sărut în public.Artistul și-a surprins iubita de ziua ei, pe platourile de filmare de la Chefi la Cuțite

Citește și: Prima imagine cu fetiţa înfiată de Daciana Sârbu și Victor Ponta.Maria se înțelege de minune cu frații ei

Citește și: Fuego, declarații neașteptate despre căsătorie și întemeierea unei familii:„Nu sunt omul stereotipurilor’/ EXCLUSIV

‘Îmi pare așa un cuplu de joc, au niște emoții, niște nevoie de susținere, de un prieten, de un ajutor. Dar cred că este doar de conjunctură și, odată ce contextul va fi altul, nu o să mai fie niciun cuplu’, a comentat Paul Diaconescu despre George Burcea și Viviana Sposub.

Cu toate acestea, cei doi îndrăgostiți au trecut cu bine până acum testul relației, cu atât mai mult cu cât, au locuit împreună, fiind nedespărțiți în perioada în care au suferit de COVID-19. Așadar, doar timpul va demonstra dacă Paul Diaconescu a avut dreptate.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton