Ce relație este între Dana Rogoz și fiul vitreg, care are 21 de ani: "Este la studii în străinătate, dar..."

 Dumba Gabriela
.

Dana Rogoz a dezvăluit recent cum se înțelege cu fiul ei vitreg, care a împlinit recent 21 de ani. Barbu este băiatul lui Radu Dragomir, din căsnicia anterioară, și este foarte prezent în viața fraților săi mai mici. Tânărul nu avea nici trei ani atunci când actrița a intrat în viața lui, dar au reușit să dezvolte o relație frumoasă și chiar merg împreună în vacanțe.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dana Rogoz avea 18 ani când s-a îndrăgostit de Radu Dragomir, iar el 37 de ani. Soțul actriței a mai fost căsătorit și are un băiat, pe nume Barbu, din fosta relație, care are o relație foarte bună cu actuala familie a regizorului și de multe ori merg împreună în vacanțe.

7dana-rogoz-nunta7dana-rogoz-nunta

Fiul vitreg al Danei Rogoz a împlinit 21 de ani

Barbu este băiatul lui Radu din căsnicia cu Ozana Oancea, iar acum a împlinit 21 de ani. Tânărul studiază în Elveția și are o relație foarte bună cu tatăl său, dar și cu mama lui vitregă, Dana Rogoz. „Foarte bine mă înțeleg cu el. Acum este la studii în străinătate. În Elveția, la o facultate de management de stat', spunea actrița în urmă cu ceva timp, în cadrul podcastului găzduit de Cătălin Măruță.

Pe Facebook, Dana Rogoz i-a făcut o urare specială: „La Mulți Ani, Barbu! ? Ieri a fost ziua lui, așa că frățiorii i-au cântat de vreo 3 ori „La Mulți Ani”, în diferite ocazii. Ba chiar și azi dimineață, înainte de a mai ciuguli din decorațiunile de pe tort', a notat actrița.

Ce relație este între Dana Rogoz și fiul ei vitreg

În vara acestui an, Dana Rogoz fost în Bali alături de soțul ei, cei doi copii ai lor, dar și de Barbu, fiul cel vitreg al vedetei. Deși diferența de vârstă dintre frați este destul de mare, aceștia se înțeleg foarte bine.

„Copiii au fost chiar foarte înțelegători și cooperanți, pentru un drum de aproape 29 h, cu tot cu întârzierea ultimului avion intern. În timpul zborului, Vlad s-a uitat la televizor și a dormit, Lia s-a jucat cu noi și a dormit și ea mare parte din traseu în brațele noastre.

Problema a fost că în escala în aeroport în Doha, fix după ce a alergat pe tobogane cu Lia la unul dintre locurile de joacă, lui Vlad i s-a făcut brusc rău.

A început să aibă frisoane, să spună că îi vine să vomite, se făcuse foarte palid… așa că fuga cu el la clinica din aeroport să îl vadă un medic', a scris Dana Rogoz pe contul său de Instagram.

Citește și: Cum se menține în formă Romanița Iovan la 58 de ani:'Tu și persoana ta trebuie să fii în centrul atenției întotdeauna'

Citește și: Averea lui Cătălin Botezatu. Deține mai multe proprietăți și afaceri, în diverse domenii:„La început, am pierdut sume foarte mari de bani. Trebuie investiți cu cap’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum își rezolvă Carmen Trandafir și Emil Grădinescu certurile de cuplu, după 11 ani de căsnicie:„Nu ne plac momentele tensionate. Dacă ne certăm…’

Dana Rogoz și Radu Dragomir sunt împreună de 18 ani

„143/365 18 ani de relație. Aveam 18 ani când am început-o. Jumătate de viață alături de Radu. Sunt recunoscătoare pentru foarte multe momente trăite împreună. Pentru Dana care am devenit alături de el. Și mai ales pentru faptul că împreună, din iubire, i-am adus pe lume pe ei doi', spunea Dana Rogoz acum ceva vreme.

În urmă cu câteva luni, Dana Rogoz a fost invitată în podcastul lui Cătălin Măruță de pe YouTube, acolo ea l-a lăudat pe Radu Dragomir. Spune că în rolul de tată se descurcă perfect. Acesta are cu actrița doi copii, pe Vlad și pe Lia, și dintr-o relație anterioară pe Barbu, băiatul său în vârstă de 19 ani. „E un tată extrem de dedicat, de iubitor, de preocupat, e foarte prezent. (…)

E ireproșabil, sincer, ca tată. El știe asta despre el, el face tot ce poate, el nu are, de exemplu, ca mamă, de multe ori mă simt vinovată de anumite lucruri, el niciodată nu se simte vinovat. El, chiar dacă știe că nu e perfect, el știe că face tot ce poate', a spus actrița, care a povestit și despre relația pe care ei o au de 18 ani.

„Radu este… nu-l văd separat de mine ca nimic așa, e un fel de… nu numai partener, cel mai bun prieten. E omul cu care am evoluat, gândim la fel, sunt lucruri pe care nu le mai putem explica în cuvinte. El e acolo, eu sunt acolo pentru el. Cel puțin în momentul ăsta funcționăm ca un tot. Avem proiectele noastre împreună, avem aspirații împreună, avem griji împreună, avem totul împreună… Suntem efectivi cuplați, lipiți în cele mai mici rosturi. Așa suntem împreună', a declarat vedeta pe YouTube.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton