Ce relație are Karmen cu tatăl ei, Adrian Minune: "Simt că sunt copilul de care el nu s-a bucurat cum ar trebui. De multe ori am suferit"

 Dumba Gabriela
.

Karmen Minune a mărturisit că simte că nu a primit întotdeauna atenția pe care și-ar fi dorit-o din partea tatălui său, Adrian Minune, în comparație cu frații săi. Și asta pentru că s-a născut într-o perioadă în care Adrian Minune era pe cel mai înalt val al carierei sale și venea rar pe acasă. Karmen Minune recunoaște că a suferit mult din cauza asta.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Karmen Minune a vorbit despre relația cu tatăl său, una dincolo de cuvinte, chiar dacă în copilăria ei nu au fost foarte apropiați pentru că Adrian Minune era mult timp plecat de acasă. Între timp, artista s-a maturizat și a înțeles că tatăl său nu avea de ales, iar acum au o legătură profundă, în care se înțeleg din priviri.

adrian-minuneadrian-minune

Ce regrete are Karmen Minune privind copilăria ei alături de tatăl său, Adrian Minune

Karmen Minune reușea să-l vadă foarte rar în copilărie pe tatăl ei pentru că ea dormea când el era plecat la concerte, iar dimineața când el venea acasă, ea pleca la școală. Cu toate acestea, fiica artistului a subliniat că această experiență nu i-a creat traume, ci a contribuit la dezvoltarea încrederii în sine.

„În perioada în care eu m-am născut, tatăl meu avea acel succes imens. Nu spun că acum nu-l are, dar atunci era apogeul. Și atunci tatăl meu era mai mult plecat, iar eu simt că sunt copilul de care el nu s-a bucurat cum ar trebui. Lângă sora mea a stat mai mult, lângă fratele meu la fel. În perioada în care a început să stea mai mult pe acasă, eu eram la școală deja.

El venea la 7 dimineața să doarmă, eu la 7 plecam, deci ne întâlneam plecând și venind și cumva asta simt că face ca legătura dintre noi să fie atât de puternică, dorul acesta constant pe care îl avem chiar și când suntem unul lângă celălalt, faptul că nu s-a bucurat de mine cum a trebuit și nici eu de el.

De multe ori am suferit într-o oarecare măsură când vedeam tați care veneau să-și ia copiii de la școală, dar cred că nu mi-a creat traume, ci, din contră, mi-a dat mai multă încredere în mine', a spus Karmen Minune în podcastul Anamariei Prodan.

În prezent, Karmen Minune are o relație profundă cu tatăl ei

Karmen Minune susține că legătura cu tatăl ei, Adrian Minune, este extrem de profundă, iar conexiune lor nu necesită cuvinte. Karmen Minune a mărturisit că în multe momente în care pune mâna pe telefon să-l sune pe tatăl ei, acesta deja o sună.

„Relația dintre mine și tatăl meu nu are nevoie de cuvinte. Noi nu vorbim foarte mult, noi nu stăm la povești. Și telefoanele noastre mai mult de două minute nu durează, dar noi ne iubim, avem acea conexiune care nu necesită cuvinte. În momentul în care ne așezăm la masă și ne uităm ochi în ochi, eu știu ce vrea să-mi spună, el știe ce vreau să-i spun.

Sunt momente când stăm la masă, ne uităm unul la altul și-mi spune că știe la ce mă gândesc. Și-mi spune la ce mă gândesc. Adică e atât de profund. În multe momente stau și mă gândesc la tata, pun mâna pe telefon să-l sun și sună el. Este ceva extrem de profund între noi doi', a mai mărturisit Karmen Minune.

Citește și: Trupa AXXA s-a destrămat la un an distanță după ce s-a reunit. Mihai Onilă: „Am nevoie să și încasez ceva. Am avut un singur spectacol. Nu ar fi mers și…'

Citește și: Mihai Trăistariu, revoltat că TVR nu transmite Eurovision 2024: „E o prostie. Așa au făcut și cu Cerbul de Aur, l-au distrus’ / Fostul șef al delegației critică aspru decizia conducerii

Karmen și-a dorit să iasă din umbra tatălui ei, Adrian Minune și să-și facă singură un nume

În ciuda dorinței inițiale de a se diferenția de tatăl său, Karmen a recunoscut că a moștenit pasiunea pentru arte și frumusețe, încercând mereu să se exprime prin intermediul vestimentației și al artei.

„La început, voiam să am caracterul meu, voiam să fiu eu, voiam să fiu văzută diferit, separat față de tatăl meu, dar, la un moment dat, am început să îmbrățișez chestia asta, pentru că, dacă mai de mult, oamenii se uitau cu ochi mai răi sau cu ochi care te discriminau, în ziua de astăzi, toată lumea îmbrățișează maneliștii și trendul ăsta nou cu manelele. Mulți oameni și încearcă să copieze stilul ăsta al țiganilor, mai nou.

Dintotdeauna le-am avut cu artele și cu partea a frumuseții, îmi plăcea să mă asortez eu singură, nu o mai lăsam pe mama să-mi aleagă hainele pentru grădi sau pentru școală. Dar nu m-am decis foarte repede că vreau să fac muzică, pentru că eu mi-am descoperit talentul abia pe la 14 ani, când, din senin, am început să cânt și mă ascultam pe mine și am zis: „Stați puțin, eu am voce'.

A fost atât de șocant, că am un talent și că sunt specială, încât, din momentul ăla, am început să cânt constant în casă, dar cântam pe ascuns, să nu mă audă tata și mama și sora mea, care era cea talentată în familie. Sora mea tot timpul dansa, cânta, făcea de toate. Eu eram mai la locul meu, cochetam cu actoria, eram fata care se îmbracă frumos, fata care e tot timpul rafinată, elegantă, finuță', a spus Karmen.

Când și-a dat seama Karmen Minune că vrea să cânte

Karmen Minune a vorbit și despre debutul ei în muzică și reacția tatălui său când a auzit-o prima dată cântând.

„La un moment dat, când am descoperit că am voce, am început să îmi ascund talentul de ceilalți, pentru că m-am gândit că poate nu fac chiar atât de bine și să nu râdă familia de mine sau, cu atât mai mult, să nu mă audă tata, că e prost dacă mă aude cum cânt.

La un moment dat, mama m-a auzit din cameră, cântând Christina Aguilera. Tot timpul cântam cu ușa închisă, ca să nu intre mama. Și bate la ușă și zice: „Tu cântai?'. Zic ,Nu'. „Ba tu cântai. Hai la bucătărie să-mi cânți' (a zis mama ei). „Hai, mă, mamă, că nu cânt, că nu știu ce și, într-un final, i-am cântat Christina Aguilera – Hurt, o piesă super grea', a mai spus Karmen.

Karmen Minune fost încurajată să cânte la o petrecere de ziua tatălui său, iar reacția emoționată a acestuia la auzul vocii ei a fost o confirmare a talentului său și a impactului pe care îl putea avea în industria muzicală.

„Se apropia ziua tatălui meu și a zis „Mergem într-un studio și îi facem surpriză lui taică-to'. Tati nici măcar nu s-a gândit vreodată în viață că eu am talentul ăsta. Nimic, nici pe lângă. La ziua lui, l-am mințit că plec într-o tabără. Tata m-a constrâns foarte tare, mi-a zis „Cum să pleci tu în tabără, nu știu de tine, cine știe ce se întâmplă pe acolo', dar într-un final, l-a convins mama, ca eu să pot să pregătesc piesa și să pot să apar la 12 noaptea, de ziua lui, pe scenă. Și a fost și prima dată când m-a văzut într-o postură mult mai feminină decât de obicei.

Când a intrat în restaurant, s-a aprins un singur far, pe mine, am apărut eu și efectiv tata s-a ascuns după un stâlp, ca să plângă, pentru că a fost șocul atât de puternic să mă vadă, în primul rând, mare și în al doilea rând, că îi moștenesc talentul. Iar piesa 'Hurt' este despre tată. Era o piesă atât de emoționantă și șocul pe care l-a avut în momentul ăla l-a făcut să zică: „Ești făcută pentru asta, de mâine mergem la toate televiziunile și aia a fost', a încheiat Karmen.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton