Cum se înțelege Laura Cosoi cu Dana Rogoz și Tily Niculae la 20 de ani de la apariția serialului ”La bloc”: ”Indiferent de anii care au trecut peste noi, relația de prietenie...”

 Calin Maria Bianca
.

Cum se înțelege Laura Cosoi cu Dana Rogoz și Tily Niculae la 20 de ani de la apariția serialului 'La bloc'. Toată lumea știe serialul-fenomen, 'La bloc', care a făcut senzație pe micile ecrane din România, ani și ani de zile. Ei bine, printre personaje s-au numărat și Laura Cosoi, Dana Rogoz, însă și Tily Niculae, așa cum de altfel știu destul de mulți fani ai serialului. Au trecut 20 de ani de când se filma pentru unul dintre cele mai urmărite seriale românești, astfel că mulți se întreabă ce relație mai este între cele cele trei actrițe, care aveau rolul de cele mai bune prietene pe atunci și care se ajutau de fiecare dată. Iată ce dezvăluiri a făcut Laura Cosoi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Laura Cosoi s-a dedicat în continuare actoriei după terminarea serialului 'La bloc', însă nici Dana Rogoz și Tily Niculae nu s-au lăsat mai prejos. Totuși, de-a lungul anilor s-au schimbat foarte multe, astfel că fiecare și-a întemeiat propria familie și are acum numeroase alte preocupări. Cu toate astea însă, amintirea vie a serialului-fenomen în care au jucat încă le leagă și le apropie de fiecare dată.

rogoz-cosoi-tily9rogoz-cosoi-tily9

Mulți fani sunt însă curioși cum se înțeleg, mai ales că știe toată lumea că în serial erau cele mai bune prietene, care se ajutau mereu și făceau orice pentru a fi mereu alături una de alta. Anii au trecut peste ele, iar viața le-a dus în direcții diferite, însă cu toate astea, relația lor de prietenie încă este una extrem de frumoasă și specială.

Citește și: Laura Cosoi a izbucnit în lacrimi la slujba de comemorare a lui Stephan Pelger: „Îmi pare rău. Era un suflet foarte blând”

Citește și: Laura Cosoi nu regretă că a pozat nud. Ce spune despre momentul în care fiicele ei vor vedea imaginile: „Inteționez să înrămez toate coperțile, sunt foarte mândră'

Citește și: Sora Danei Roba, noi informații despre starea ei de sănătate, după ce s-a trezit din comă. Cum se simte acum: „Are progrese, dar…'

Citește și: Cine sunt finaliștii Chefi la cuțite 2023. Trei cuțite de aur se duelează în ultima ediție: „S-a zbârlit carnea pe mine'

Cum se înțelege Laura Cosoi cu Dana Rogoz și Tily Niculae la 20 de ani de la apariția serialului 'La bloc'

Laura Cosoi, Dana Rogoz și Tily Niculae au format un trio senzațional în serialul-fenomen 'La bloc', însă și acum, la 20 de ani distanță de la difuzarea lui pe micile ecrane, cele trei se înțeleg de minune și au o frumoasă relație de prietenie. Totuși, unele lucruri s-au schimbat complet, fiindcă fiecare a devenit mamă și are propria familia. Chiar și așa însă, atunci când se întâlnesc, se simt ca în adolescență, când jucau pentru serialul 'La bloc'.

'Da, e o relație de prietenie pe viață.', a spus convinsă Laura Cosoi pentru CanCan.

Ce spune Laura Cosoi despre retragere actriței Tily Niculae din lumina reflectoarelor

Ei bine, dacă pe Laura Cosoi și Dana Rogoz le-am mai tot văzut împreună pe la diferite evenimente mondene sau petreceri, ba chiar vacanțe împreună, Tily Niculae s-a retras din lumina reflectoarelor puțin câte puțin, astfel că fanii o văd din ce în ce mai rar. Întrebată despre prietena ei, Tily Niculae, Laura Cosoi a dezvăluit că în prezent face o facultate și este destul de ocupată. Chiar și așa, știe că se poate baza mereu pe ea, dar și pe Dana Rogoz, în orice situație.

'Ea e la facultate. Face o facultate acum, în perioada asta, și este plecată un timp. Dar mi se pare că indiferent de anii care au trecut peste noi, relația de prietenie ne leagă pentru totdeauna. Dacă, de exemplu, aș simți că sunt într-o situație limită, aș putea să apelez la ele fără probleme.', a continuat actrița pentru sursa menționată.

Cum a scăpat Laura Cosoi de eticheta de 'fată naivă' din serialul 'La bloc'

Laura Cosoi era văzută drept fata naivă din cercul lor de prietene pe când juca în serialul 'La bloc', asta fiindcă așa îi era personajul. Totuși, oamenii nu mai făceau diferența între ea ca și om și personajul pe care-l juca, iar la început i s-a părut total deplasată faptul că nu se distingea de cum este ea în realitate. Nu s-a simțit deloc confortabil, însă mai apoi a luat totul sub formă de glumă și a început să se distreze pe seama acestor glume, fără a se mai lăsa afectată.

'Da, prima etichetă de genul, pusă pe un personaj, eu am fost. Prima oară m-a contrariat, mi se părea absolut absurd să nu faci diferența între personaj și persoană. Apoi am început să mă distrez pe seama celor ce credeau că sunt Adina în realitate. Am început să fac glume gen Adina, ca să mă distrez eu. Și apoi mi-a trecut, evident că nu mă mai interesa să impresionez pe nimeni, pentru că eram foarte sigură pe mine, pe calitățile mele în ceea ce privește actoria.', a mai spus Laura Cosoi pentru sursa menționată.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton