Ce relație are Mircea Geoană cu fiica lui, Ana, și cu viitorul ginere: „Câteodată...”

 Miniosu Alexandra
.

După ce urmașa lui a fost cerută în căsătorie, mulți s-au întrebat ce relație are Mircea Geoană cu fiica lui, Ana, și cu viitorul ginere. Chiar tânăra a oferit răspunsul în cadrul unui interviu amplu, legat de familia ei. Potrivit spuselor sale, părinții ei îl adoră pe tânărul Garrett Cayton și vorbesc zilnic pe Whatsapp.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Mircea Geoană are o relație extraordinară, atât cu fiica lui, Ana, cât și cu viitorul ginere. Nu o spunem noi, ci chiar viitoarea mireasă. Fata secretarului general adjunct al NATO a vorbit deschis despre familia ei în cadrul unui interviu amplu oferit pentru life.ro. Ea a dezvăluit că părinții ei și iubitul său, Garrett Cayton, vorbesc în fiecare zi la telefon, pe Whatsapp, uneori poate chiar mai des decât o fac cu ea.

mircea-geoana-relatie-fiica-10mircea-geoana-relatie-fiica-10

La începutul lunii martie, Ana Geoană le-a dat apropiaților ei o veste uimitoare. Tânăra a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Garrett Cayton, după mai bine de cinci ani de relație. De departe, cei mai bucuroși au fost părinții ei, Mihaela și Mircea Geoană. Aceștia îl adoră pe viitorul ginere și abia așteaptă ca cei doi să devină oficial soț și soție.

Citește și: Fiica lui Mircea Geoană a fost cerută în căsătorie, după cinci ani de relație:„A spus da celui mai bun bărbat'

Citește și: Ce mult a crescut și ce frumoasă e fiica lui Mircea Geoană!Are 23 de ani și a făcut furori la o petrecere, în Beverly Hills

Citește și: Loredana Groza și fiica ei, show de zile mari la Paris Fashion Week.Au prezentat pentru Cătălin Botezatu

Citește și: Zelenski cere o întâlnire cu Putin, pentru a pune capăt conflictului:”Se pot face compromisuri, dar nu trebuie să fie o trădare a țării mele”

Ce relație are Mircea Geoană cu fiica lui, Ana, și cu viitorul ginere

Într-un interviu oferit recent, fiica lui Mircea Geoană a povestit cât de bine se înțelege cu părinții ei, dar și cât de mult îl îndrăgesc aceștia pe viitorul ginere. Tânăra e foarte apropiată și de fratele ei, iar în familia lor a dăinuit mereu armonia.

„Am o relaţie extrem de strânsă cu ambii părinţi şi cu fratele meu. Armonia familiei este extrem de importantă pentru mine. Părinţii m-au susţinut în toate – chiar dacă au înţeles mai bine unele decizii pe care le-am luat decât altele, mereu au fost alături de mine şi au realizat că, de la o vârstă încolo, eu ştiu mai bine ce este important pentru mine decât ştiu ei.

Noi suntem o echipă perfectă, iar ei sunt dincolo de prietenii mei, cei mai buni sfătuitori, cei mai oneşti critici şi cei mai buni oameni de pe pământ', a mărturisit fiica lui Mircea Geoană pentru sursa menționată anterior.

Ana Geoană a dezvăluit că relația cu mama ei, Mihaela Geoană, e una de prietenie, dar și de colaborare practică. Sunt cele mai bune prietene și își spun orice, fără ascunzișuri. De asemenea, tânăra îi ascultă mereu sfaturile.

Ana Geoană: „Tata este ca un mentor pentru mine'

Despre tatăl ei, Ana Geoană are tot numai cuvinte de laudă. Tânăra a spus că Mircea Geoană e ca un mentor pentru ea și că are de învțat foarte multe de la ei. Îi leagă atât o relație strânsă, de familie, prietenie, dar și intelecutală. Spune ea, mereu fac schimb de idei și articole interesante.

„Relaţia cu mama este una de prietenie şi colaborare practică. Suntem prietenele cele mai bune, vorbim orice şi nu ascund mai nimic de ea. Mă ajută şi mă sfătuieşte cu absolut orice am nevoie – şi vice versa!

Tata este ca un mentor pentru mine. Învăţ foarte multe de la el. Avem o relaţie şi de prietenie, dar totodată una intelectuală. Mereu facem schimb de articole interesante, idei, şi petrecem timp gândindu-ne cum se schimbă şi cum avansează omenirea.

Însă, amândurora le cer sfaturi în legătură cu cariera şi viaţa mea în general. Sunt elemente diferite din cariera şi viaţa fiecăruia care mă inspiră profund', a mai declarat Ana Geoană.

Mihaela și Mircea Geoană îl adoră pe iubitul fiicei lor

Nu doar Ana Geoană are o relație minunată cu părinții ei, ci și iubitul său. Viitorul ginere, Garrett Cayton, e foarte îndrăgit de familia Geoană. Acesta discută cu Mihaela și Mircea Geoană zilnic pe Whatsapp, uneori chiar mai mult decât Ana.

„Garrett se înţelege incredibil de bine cu ai mei. Este deja parte din familie. Vorbeşte pe Whatsapp în fiecare zi cu mama şi cu tata, poate câteodată mai mult decât vorbesc eu cu ei (râde). Iar ei îl adoră!', a mai explicat ea.

Fiica lui Mircea Geoană: „Casa de suflet va fi mereu România'

Ana Geoană a decis să plece în America la studii, în urmă cu mai mulți ani. Atunci, ea a fost admisă la prestigioasa Universitate Pennsylvania. În prezent, tânăra deține un business despre sănătatea holistică. Deși se află peste hotare, ea a recunoscut că, întotdeauna, casa ei de suflet va fi România.

„În inimă şi în caracter sunt cu adevărat româncă şi casa de suflet va mereu fi România. Însă, casa fizică va fi mereu acolo unde se află iubitul meu şi câinele nostru', a conchis aceasta.

Sursă foto: Arhivă VIVA, Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton