Ce relație are Ozana Barabancea cu iubita fiului ei: "I-a fost frică de mine, săraca, credea că sunt Bau-Bau!"

 Dumba Gabriela
.

Ozana Barabancea este foarte încântată de alegerea fiului ei în materie de dragoste și are o relație excelentă cu iubita acestuia. Artista a mărturisit că băiatul ei este un tânăr liniștit, care se pregătește să își dea licența și nu este pasionat să alerge după fete. Andrew iubește de patru ani aceeași fată, care se întâmplă să fie și pe gustul mamei lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ozana Barabancea este mândră de copiii ei, Andrew și Gloria și se bucură că sunt pe aceeași lungime de unde și când vine vorba despre alegeri în dragoste. Artista nu are nici o emoție legată de viitoarea noră pentru că o place foarte mult pe iubita fiului ei și speră ca Andrew să o ceară de soție.

21032799_10154705826101034_1270534501071898204_n21032799_10154705826101034_1270534501071898204_n

Ce relație are Ozana Barabancea cu iubita fiului ei

Ozana Barabancea o consideră parte din familie pe iubita fiului ei și își dorește foarte mult ca Andrew să se însoare cu ea.

Are iubită de 4 ani de zile. Să știi că este un tip care știe să spună nu. Este un tip care nu aleargă după cai verzi pe pereți. Este student în anul 4, trebuie să își dea licența. Când o să fie pe barba lui, atunci poate, dar nu cred, nu are asta în educația lui, niciodată nu a fost un vânător. A fost un tip în banca lui', a declarat Ozana pentru ego.ro.

Ozana Barabancea o adoră pe tânără, explicând că este o fată de casă, cuminte, frumoasă și deșteaptă.

Sunt foarte bună, am cea mai minunată noră. Sper să fie noră, Doamne Ajută! Suntem în post și rugăciunile sunt auzite! O iubesc enorm. Sunt de 4, 5 ani împreună. E o fată cuminte, frumoasă, deșteaptă, de casă! Sunt norocoasă. Da. (n.r. a fost prima iubită pe care i-a prezentat-o) Suntem o familie de oameni cuminți.', a mai spus artista.

De asemenea, Ozana Barabancea a mărturisit că tinerei i-a fost frică de ea înainte să o cunoască.

I-a fost frică de mine, săraca, credea că sunt Bau Bau! I-a spus: Mama e un om normal, nu e aia de la televizor!' Și la televizor, habar n-am dacă par așa rea. Ne-am înțeles bine din prima clipă. Am stat și în pandemie împreună. Am stat toți 4. Totul a fost OK. Sunt norocoasă. Gătește și ea, gătim toți sau pe rând. Slavă Domnului că e bine!

Nu trebuie să facă nimic față de mine. În primul rând, are grijă și este atentă cu Andrew, asta este important. Eu sunt o cantitate neglijabilă, nu cred că despre mine este vorba. Este vorba despre ei, să se înțeleagă bine, să se completeze unul pe celălalt. Eu nu contez în ecuația aceasta. Îmi văd de lungul nasului', a recunoscut Ozana Barabancea.

Citeștte și: Ce împrumută Andreea Esca din garderoba fiicei sale, Alexia Eram, dar și invers: ‘Nu prea avem același stil…’

Citește și: Valentin Andrieș, tânărul nevăzător, i-a emoționat pe jurații de la Chefi la Cuțite: „Văd maxim 10%’. Gestul neașteptat făcut de Cătălin Scărlătescu

Citește și: Victor Slav, despre căsnicia cu Biancăi Drăgușanu: „Ai fost dificilă de la început până la sfârșit’ / Ce sentimente există între ei, acum

Cum a afectat-o pe Ozana Barabancea accidentul fiului ei

Anul trecut, fiul Ozanei Barabancea a avut un accident grav cu motocicleta, iar recuperarea tânărului a stors-o pe artistă de ultimul strop de energie.

M-am speriat foarte tare, rănile au fost ca și cum era ars, bandajat 70% din corp, trebuia să mergem zilnic la spital. Am fost paralizată psihic. Fiica mea cu prietena lui îi schimbau bandajele. Eu eram cea care se ducea la farmacie, casă, spital, casă.

Asta s-a întâmplat recent (22 mai 2022, n. red.). Nu am vorbit despre asta. E îngrozitor când știi că pățește ceva copilul tău. I-am promis o bătaie, când se face bine’, a povestit Ozana Barabancea anul trecut.

Jurata de la Te cunosc de undeva a mai precizat că fiul a căzut cu motocicleta pe un deal, era plin de sânge pe față și pe corp și nu mai reușea să vadă, dar cu toate astea a mers până a găsit pe cineva căruia să-i ceară ajutor.

El acum toate examenele și le va da în toamnă. Prima oară când a ieșit afară a făcut deja o pată pe față, la mână nu a avut carne, a așteptat să-i crească carnea.

El a căzut și a trebuit să meargă 800 de metri pentru a da de lume, era un deal, și era plin de sânge pe față, nu mai vedea cu ochiul drept și a găsit resurse să meargă la 30 de grade cu rănile alea și să le spună tuturor că nu s-a întâmplat nimic.

Tatăl lui a venit acasă, l-a îngrijit, i-a dat putere, m-am bucurat să-l văd și eu. Indiferent ce probleme am eu cu el e vocea sângelui și ei trebuie să se vadă‘, a spus ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton