Ce relație are Silvana Rîciu cu fiica ei cea mare: "Avea perioade în care mai trântea o ușă sau mai răspundea"

 Dumba Gabriela
.

Silvana Rîciu are trei copii și relația cu ei nu este mereu cea mai bună, având în vedere diferențele de vârstă dintre copii. Cele mai multe bătăi de cap i le-a dat artistei de muzică populară fiica cea mare, aflată la vârsta adolescenței. Din fericire, a trecut furtuna dintre ele și Silvana Rîciu și fiica ei cea mare, Andrada, se înțeleg acum foarte bine.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Silvana Rîciu are trei copii și face tot posibilul să se ocupe de fiecare în parte așa cum știe ea mai bine. Cu Nicușor, actualul său soț, o are pe Anastasia (2 ani), iar din primul mariaj pe Andrada (14 ani) și Luca (13 ani). Nu are deloc timp pentru ea, dar este fericit că are acasă astfel de comori.

330484123_1617849938734597_7149633689236121574_n330484123_1617849938734597_7149633689236121574_n

Cum se înțelege Silvana Rîciu cu fiica cea mare

Silvana Rîciu și fata ei cea mare, Andrada, au vorbit despre relația mamă-fiică și problemele pe care le-au întâmpinat. Cele două au dezvăluit că acum au o relație apropiată, dar au spus că există și momente dificile, ca în orice familie.

„Noi ne înțelegem bine! A avut o perioadă așa în care nu am reușit să fim pe aceeași lungime de undă, însă i-a trecut foarte repede. Avea perioade în care mai trântea o ușă sau mai răspundea, însă acum e foarte echilibrată, i-a trecut furtuna aceea de moment și mă bucur că reușim să ne înțelegem bine. Avem o relație foarte deschisă și permisivă, ne certăm una pe cealaltă dacă greșim', a spus artista la Antena Stars.

Întrebată dacă o lasă mama ei să se macheze și să apeleze la mici trucuri de înfrumsețare, Andrada Rîciu, fiica cântăreței de muzică populară, a declarat că mama ei o lasă să facă toate astea și chiar nu o deranjează deloc că le face.

„Da, n-are nicio problemă cu asta, chiar îi mai arăt când încerc câte ceva nou', a mărturisit Andrada Rîciu, citată de spynews.ro. „Am bursă de merit, dar de la părinți e cam nelimitat așa, adică îmi oferă bani când cer, nu e o problemă asta', a mai declarat fiica Silvanei Rîciu.

Citește și:Ce a întrebat-o Andreea Marin pe Margareta Pâslaru, la un eveniment. Apariție rară a artistei de 79 de ani: „Nu ne-am văzut de o vreme. Lansez această invitație…’ / EXCLUSIV

Citește și:De ce nu a mers Jean Gavril cu soţia în America Express. Fratele lui, Dinu, l-a dat de gol: „De mine nu poate să divorțeze’

Silvana Rîciu are trei copii

„Numai când spui 3 copii din start ți se pare: „Wow, foarte dificil!'. Păi chiar așa și este, este extraordinar de dificil, pentru că, așa cum bine știți, copiii mei au vârste diferite. Andrada are 14 ani, Luca 12 și Anastasia 2 ani și jumătate, aproape.

Este foarte dificil să mă descurc cu 3 copii. Anastasia îmi ocupă mult din timp și î mi solicită foarte mult nervii, să spun așa, pentru că e la vârsta când vrea să facă numai ce vrea ea, nu stă deloc fără mama. Avem noroc că o mai ducem pe la grădiniță, dar când este acasă, nu am cum să mișc, să dau cu aspiratorul, să spăl un vas.

Dacă mă crezi, nu am timp pe zi nici 10 minute pentru mine, nu o oră. Abia reușesc cu chiu, cu vai, dimineața să îmi beau cafeaua și să am acolo un mic dejun', a declarat artista.

Fiica ei cea mare, Andrada, are examene anul acesta și artista trebuie să o asculte, iar Luca este la vârsta preadolescenței.

„Iar cei mari, Andrada este cu examenele, cu ascultat la diferite materii, Luca și el are problemele lui aferente vârstei preadolescentine. Așa încât, tot timpul sunt ocupată!', a mai adăugat ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton