Ce relație au Smiley și Tudor Chirilă, amândoi antrenori la Vocea României: "Nu s-au întâmplat incidente, în afară de faptul că l-am bătut la..."

.

Smiley și Tudor Chirilă și-au găsit un mod mai mult decât plăcut de a petrece timpul liber, între filmările de la Vocea României. Cei doi antrenori se înțeleg foarte bine și de fiecare dată când prind un moment de pauză, se pune pe „joacă”.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Antrenorii Tudor Chirilă, Irina Rimes, Horia Brenciu & Theo Rose și Smiley, alături de prezentatorul Pavel Bartoș au revenit, de curând, pe micile ecrane cu surprize pentru telespectatori. Smiley și Tudor Chirilă au găsit un mod plăcut de a petrece timpul liber, la filmările pentru Vocea României.

440578005_828291015989415_5990336405353652689_n440578005_828291015989415_5990336405353652689_n

Cum se distrează Smiley și Tudor Chirilă în culisele Vocea României

Smiley a dezvăluit cum se distrează pe platourile de filmare, la Vocea României, partenerul său de „joacă” fiind Tudor Chirilă.

Când e muncă, e muncă, iar când e pauză, e distracție. Smiley și Tudor Chirilă și-au găsit o activitate, în pauzele de filmări. Mai exact, cei doi soliști și-au adus de acasă un PlayStation pe care l-au instalat în culisele Vocea României' ca să joace FIFA.

Nu s-au întâmplat incidente, în afară de faptul că l-am bătut pe Chirilă la FIFA cu 8-0, 8-1. Jucăm în pauze, înainte și după. Nu pe telefon, ci avem PlayStation. Ne-am luat PlayStation, facem campionate de FIFA în pauze, cam asta facem', a declarat Smiley pentru FANATIK.

Vorbind despre noul sezon Vocea României, Smiley a oferit câteva detalii în premieră, înainte de începerea show-ului. Spune că au de antrenat concurenți foarte buni și dă asigurări că sezonul 12 este „cel mai bun de până acum”.

Noul sezon e super distractiv, noi ne-am distrat destul de tare la filmări. Mă rog, distracția vine și cu multă oboseală. Dar o să fie un sezon foarte mișto. Suntem foarte entuziasmați și noi de vocile pe care le-am primit. Foarte mulți artiști mișto, foarte multe voci spectaculoase. Multe, multe bătălii crâncene și muzică mișto. O să fie foarte mișto. Sezonul acesta, noi credem, că e unul din cele mai bune de până acum. Așa cum îl simțim noi', a mai spus Smiley.

Citește și: Când are loc nunta lui Liviu Vârciu cu Anda Călin, după 8 ani de relație: „Va fi un eveniment intim, nu neapărat ascuns, pentru că noi nu facem lucrurile pe ascuns'

Citește și: Fostul soț al Alessiei s-a despărțit de iubita lui, după ce femeia a avut un conflict cu cântăreața: ‘Am rămas cu un gust amar. Sunt dezamăgit de relațiile pe care le-am avut în trecut…’

Detalii despre noul sezon Vocea României

Filmările pentru sezonul 12 Vocea României au început la jumătatea lunii iulie. În culise, Pavel Bartoș va fi responsabil cu gestionarea emoțiilor și le va fi alături susținătorilor:

„Cu bucurie mă pregătesc de a lor interpretare și abia aștept să cunosc oameni faini și să văd cum vor face antrenorii tot posibilul să câștige concurenții favoriți în echipele lor – pentru că, vă spun din casă, vor fi voci extraordinare! Am ajuns la sezonul 12, iar entuziasmul e de fiecare dată mai mare pentru că show-ul ăsta are ceva aparte, care nu poate decât să-ți dea stare bună și efervescență! A, să nu uit… pentru prima dată în acest sezon, spun: SĂ FIE VOCE!'.

Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley și, pe scaunul dublu, Theo Rose & Horia Brenciu sunt pregătiți și determinați să-și formeze echipe cu voci senzaționale care vor face adevărate spectacole pe scenă!

Fiecare dintre ei își dorește să câștige finala, iar pentru asta, audițiile pe nevăzute sunt încărcate cu decizii importante, întrucât nu este suficient doar să se întoarcă, ci și să găsească argumentele potrivite pentru ca participanții să vină în echipa lor, dacă aceștia vor convinge mai mulți antrenori.

Anul acesta, producția le-a pregătit noi surprize antrenorilor și vor avea parte de beneficii – acestea, însă, se pot întoarce împotriva lor.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton