Ce relație există între Ștefan Bănică Jr. și Emilia Popescu, vechea sa parteneră de scenă: "Ne-am mai și certat"

 Radulescu Ruxandra
.

Ce relație există între Ștefan Bănică Jr. și Emilia Popescu, vechea sa parteneră de scenă. Ștefan Bănică Jr. și actrița Emilia Popescu au format unul dintre cele mai îndrăgite duete, de pe scenele teatrelor, dar și de pe micul ecran. Publicul larg a observat chimia dintre ei la emisiunea „Dansez pentru tine”, însă Bănică Jr. și Emilia Popescu se cunosc de 35 de ani. În prezent, Emilia Popescu moderează o emisiune la TVR și joacă și alături de Ștefan Bănică pe scena Teatrului de Comedie. Actrița a relatat cum se înțeleg cei doi în culise.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce relație există între Ștefan Bănică Jr. și Emilia Popescu, vechea sa parteneră de scenă. Emilia Popescu, 56 de ani, și Ștefan Bănică Jr., 55 de ani, au fost unul dintre cele mai de succes duete din anii ’90. Emilia Popescu s-a concentrat în continuare pe teatru, în timp ce Bănică și s-a focusat pe muzică. Cei doi au avut o chimie foarte frumoasă la show-ul „Dansez pentru tine”, iar publicul s-a întrebat adesea cum se înțeleg cei doi în afara scenei. Emilia Popescu a povestit cum a decurs relația dintre ea și Bănică, de-a lungul celor 35 de ani de când se cunosc și cum se înțeleg la nivel personal.

maxresdefault-5maxresdefault-5

Ce relație există între Ștefan Bănică Jr. și Emilia Popescu, vechea sa parteneră de scenă

Emilia Popescu este în prezent actriță la Teatrul de Comedie, unde oacă într-un spectacol alături de vechiul său partener de scenă, Ștefan Bănică Jr. Cei doi au avut o chimie extraordinară în cadrul show-ului „Dansez pentru tine”, însă cei doi se cunosc de 35 de ani. Emilia Popescu a mărturisit că între ea și Bănică există o frumoasă prietenie chiar dacă câteodată au avut și neînțelegeri.

Citește și: Ștefan Bănică și Emilia Popescu, omagiu impresionat pe scena „Te cunosc de undeva'. Îi vor interpreta pe Gabi Luncă si Gheorghe Dinică

Citește și: Emilia Popescu, mesaj pentru Viorica Vodă, după declarațiile despre hărțuirea sexuală: „Nu este de râs și nici de judecat, lumea e ipocrită'

„Avem o prietenie de 35 de ani. O viață de om. Ne-am mai și certat, ne-am contrazis la lucru. Eu am fost cea care cedam, dacă avea dreptate. Era vorba de o colaborare, discuții în interes profesional, să iasă cât mai bine ce aveam de făcut. Amândoi ne-am dorit dintotdeauna un proiect tv împreună. Ar fi foarte frumos să se mai întâmple. Revederea în televiziune a fost una foarte frumoasă. Cu emoții mari, dar a avut un impact foarte bun și ne-am bucurat. Suntem un cuplu din anii ‘90, nu de la Dansez pentru tine, acum avem un spectacol împreună, în regia lui Horațiu Mălăele, la Teatrul de Comedie.', a declarat Emilia Popescu pentru Playtech.ro.

Emilia Popescu pleacă de la TVR?

Emilia Popescu este și moderatoarea unei emisiuni la TVR, un proiect despre care spune că i se potrivește perfect, întrucât este vorba de discuții constructive cu oameni de cultură, apropiați ei. Actrița a mai menționat că este propunere în televiziune, pe care a primit-o după show-ul de succes „Dansez pentru tine”. Aceasta a precizat că este totuși posibil să se retragă de la emisiunea de la TVR.

„Am fost plecată din țară, la familia mea din Franța, m-am întors recent. Nu știu dacă mai rămân în emisiunea de la TVR, acum e vacanță, până în martie. E prima emisiune care mi s-a propus, după Dansez.

E între prieteni, nu eram obișnuită însă cu un astfel de format. Practic, nu-i vorba de jurizare, ci să intrăm în discuții. E o emisiune curată, cum îi spun eu, fără vulgarități, fără lucruri în care nu mă regăsesc. Sunt colegă cu Dan Helciug și cu dl. Eduard Puiu și facem echipă bună'., a mai adăugat Emilia Popescu pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton