Ce relație există între Tania Budi și fratele ei, Ionuț, alături de care deține o afacere: "Indestructibili și inseparabili. Ținem unul cu altul"

 Radulescu Ruxandra
.

Ce relație există între Tania Budi și fratele ei, Ionuț. Tania Budi și-a construit un nume în lumea televiziunii, fiind o prezentatoare extrem de apreciată, dar și muza creatorului de modă Cătălin Botezatu. Vedeta s-a retras din lumina reflectoarelor și și-a înființat un business, alături de fratele ei, Ionuț. Iată cum se înțelege Tania Budi cu fratele ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Tania Budi, 56 de ani, și-a construit o frumoasă carieră în televiziune, ca prezentatoare la TVR, însă acum preferă să trăiască departe de scena mondenă. Vedeta care, datorită frumuseții și inteligenței, a cucerit atât publicul, cât și bărbați celebri precum Cătălin Botezatu, se ocupă în prezent de afaceri, alături de fratele ei mai mare, Ionuț. Tania Budi și fratele ei dețin două localuri de lux în Constanța. Fratele Taniei Budi a declarat, recent, că vedeta se pricepe de minune și în afaceri și că, de multe ori, a lăsat-o pe ea să ia decizii, știind că sunt corecte.

index-5index-5

Ce relație există între Tania Budi și fratele ei, Ionuț, alături de care deține o afacere

Fratele Taniei Budi, Ionuț, este impresionat de abilitățile surorii sale de a conduce o afacere și mărturisește că adeseori i-a încredințat ei deciziile dificile. Având în vedere că Tania Budi a absolvit Facultatea de Matematică, Ionuț e de părere că ea aplică același raționament eficient și în business.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a fost curtată de Ștefan Bănică, după divorțul de Mihaela Rădulescu: „Mă tot suna, mă căuta, abia se despărțise”. Ce regretă prezentatoarea

Citește și: Florin Salam, ridicat de Poliție într-un dosar de înșelăciune. Doi miri îl acuză că l-au plătit și că el nu s-a prezentat

Citește și: Survivor România All Stars 2024. Jador a câștigat colanul de imunitate și îl amenință pe Zanni

Citește și: Din ce câștigă bani Alexandra, fiica lui Carmen Harra: „Își dorește să le ajute pe femei să-și descopere valoarea' / În trecut, a fost comparată cu Kim Kardashian

„Ea a preluat o parte din greutățile mele, se descurcă foarte bine pe parte de business. Știe ce are de făcut, este din punct de vedere business chirurgical, știe unde să taie și unde să lase și eu mă încred în deciziile ei de multă vreme. Dacă nu iei decizii matematice într-un business, nu cred că ai șanse multe să supraviețuiești atâta timp pe piață', a declarat Ionuț Budi, într-un interviu acordat pentru Star Matinal.

Cum se înțelegeau Tania Budi și fratele ei, în copilărie

Ionuț Budi a avut dintotdeauna o relație frumoasă cu sora lui și își amintește cu drag de momentele în care își luau apărarea reciproc, în fața părinților. Acesta menționează că au continuat să facă la fel și când oamenii i-au criticat.

„Suntem foarte apropiați, într-adevăr, cu bine, cu rău. Am avut întotdeauna o simbioză și o completare și asta ne-a adus unde suntem. Indestructibili și inseparabili. Ținem unul cu altul, și în fața părinților, și în fața lumii. Noi am fost întotdeauna o echipă și o echipă bună', a mai spus Ionuț Budi.

Mama lui Botezatu a visat dintotdeauna ca Tania Budi să fie nora ei

Cătălin Botezatu și Tania Budi au o frumoasă legătură de prietenie, care a rezistat de-a lungul timpului. Acesta a avut doar cuvinte de laudă de spus la adresa vedetei, explicând că o vede ca pe un înger.

Mai mult, Bote a punctat că blondina a fost singura femeie acceptată de mama lui și dorită drept noră, însă acum este prea târziu pentru o căsătorie:

Eu cu ea am vrut să mă însor! Mama mi-a spus tot timpul și îmi spunea și acum: Femeia pe care tu trebuia să o iei de soție și care ți-ar fi făcut cei frumoși copii era Tania Budi!’.
De altfel, cu ea a fost de acord, pe celelalte le-a urât! Asta este mama! Dar nu am cum să cert un înger! Și acum arată superb, dar când am cunoscut-o arăta ca un înger!
Avea niște ochi superbi, care și acum sunt la fel, avea un păr superb, un timbru vocal superb, vorbea și vorbește calm. Este o femeie care nu are vârstă și pe care o iubești de la început până la sfârșit! Suntem prea bătrâni pentru asta și cred că amândoi vrem independență și vrem libertate! (n.r. ca să se căsătorească acum)’
, a declarat Botezatu pentru ego.ro.

FOTO: Instagram Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton