Ce relație are Teo Trandafir cu fiica ei, Maia, care are 20 de ani acum: "Lucrurile s-au mai schimbat, nu mai avem aceleași...". Cu ce se ocupă tânăra

.

Teo Trandafir avea 36 de ani când a adoptat-o pe Maia, iar fetița câteva luni. Au trecut aproape 20 de ani de atunci, timp în care s-au ajutat enorm una pe cealaltă și s-au crescut reciproc. Teo Trandafir a fost tot timpul extrem de apropiată de fiica ei, însă recunoaște că relația lor s-a schimbat odată cu trecerea timpului, mai cu seamă că Maia este acum o adolescentă în toată regula.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Teo Trandafir a avut parte de multe provocări când a devenit mama Maiei, în urmă cu aproape 20 de ani. Prezentatoarea TV a mărturisit că fiica ei s-a lovit de multe situații neplăcute în care ceilalți copii o marginalizau pentru că este adoptată. Însă, cu înțelepciune și iubire au trecut peste toate și legătura lor a devenit și mai puternică.

index-38index-38

Ce relație are Teo Trandafir, în prezent, cu fiica ei, Maia

Teo Trandafir a descris-o mereu pe Maia ca fiind un copil bun, sufletist, empatic și care i-a adus cea mai mare bucurie de când a venit în familia ei.

Acum, Maia are aproape 20 de ani și are alte priorități. Maia este studentă și își dedică o mare parte din timp studiului, astfel că timpul petrecut cu mama ei a devenit limitat. Într-un interviu pentru ciao.ro, Teo Trandafir a spus cum s-a schimbat relația cu fiica ei în ultimii ani.

„Maia este foarte bine, la vârsta la care își croiește drumul în viață. Lucrurile s-au mai schimbat, în curând face 20 de ani și nu mai avem aceleași activități împreună. Ne-ar plăcea foarte mult să găsim răgazul să vedem, ca de obicei, filme împreună. Ea îmi povestește cărți pe care eu nu apuc să le citesc și invers', spune Teo Trandafir.

Teo Trandafir a spus mereu că cel mai important momente din viața ei a fost acela când a devenit mamă. Deși nu se gândea că va face acest lucru, Teo Trandafir și-a dorit foarte mult să o adopte pe Maia, pe care a crescut-o cu multă iubire.

Citește și: De ce nu au funcționat relațiile lui Teo Trandafir:„Eu nu suport niciun fel de…’

Citește și: Ce a răspuns Teo Trandafir când a fost întrebată dacă mai are bani:„Toți nemernicii…’

Citește și: Câte kilograme are Andra și cum a slăbit:„În pandemie, am mâncat foarte mult’

Teo Trandafir: „Se numește în fața lumii un copil adoptat'

Teo Trandafir a mărturisit acum ceva timp că fiica ei s-a confruntat cu o situație neplăcută, fiind marginalizată de copii pentru că este adoptată.

Este atât de familiar pentru mine termenul. Copilul meu, în ciuda faptului că noi suntem împreună de când s-a născut ea, se numește în fața lumii un copil adoptat. A venit acasă și mi-a spus că: „Nu te juca cu Maia, că e adoptată”. I-am zis: „Stai dragă liniștită, că nu e niciun fel de problemă. Tu ai suficientă minte în cap încât să te joci cu alt copil dacă asta e concepția”. În felul acesta am trecut peste toate”, a povestit Teo Trandafir la un moment dat.

Teo a recunoscut că nu a avut niciodată în plan să înfieze un copil, considerând la acea vreme că nu este în stare să aibă grijă de bebeluș.

Eu nu am avut-o niciodată în gând pe Maia. Maia nu a fost în plan deloc. Niciodată! Eu nu voiam copii. Ce să fac cu copil? Eu nu sunt în stare să am grijă de mine. Abia mă descurc cu programul meu, abia mă descurc cu ale mele. „La 36 de ani… ce îți mai trebuie copil? Nu ești făcută să fii mamă, gata.” Am împachetat-o și aia a fost. Maia a venit, a picat din cer’, a povestit Teo Trandafir.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton