În ce relații a rămas Șerban Pavlu cu Mihai Bendeac la 14 ani de la “În puii mei”: "Nu îmi este dor de..."

 Radulescu Ruxandra
.

În ce relații a rămas Șerban Pavlu cu Mihai Bendeac la 14 ani de la În puii mei'. Șerban Pavlu, unul dintre cei mai apreciați actori români și câștigător al premiului Gopo pentru cel mai bun rol, a devenit cunoscut publicului larg, în urmă cu 14 ani, datorită apariției în serialul „În puii mei”, alături de Mihai Bendeac. Șerban Pavlu a dezvăluit cum se înțelege în prezent cu Bendeac.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Șerban Pavlu, 48 de ani, a început să lucreze în teatru imediat după ce a absolvit cursurile Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică din București. De-a lungul timpului a apărut în seriale românești de succes precum „Umbre' și „Clanul', iar în 2012 a câștigat Premiul Gopo pentru cel mai bun rol, pentru comedia „Toată lumea din familia noastră'. Pavlu a ajuns pe micile ecrane, în urmă cu 14 ani, în serialul de comedie, „În puii mei”, unde a jucat alături de Mihai Bendeac. Șerban Pavlu a dezvăluit, recent, în ce relații a rămas cu Bendeac.

307428779_675150027305090_5572190531561019218_n-1307428779_675150027305090_5572190531561019218_n-1

În ce relații a rămas Șerban Pavlu cu Mihai Bendeac la 14 ani de la În puii mei'

Șerban Pavlu, unul dintre cei mai apreciați actori din România, a mărturisit ce simte acum privind în urmă la colaborarea sa cu Bendeac, pentru serialul de comedie „În puii mei”. Pavlu a dezvăluit că a fost un moment prielnic pentru cariera lui și a adăugat că a rămas în relații bune cu Mihai Bendeac.

Nu îmi este dor de În puii mei'! A fost un moment foarte amuzant, îmi pare bine că a rămas și am încheiat totul în glorie. Mulți copii mă știu de atunci și când ne întâlnim, îmi spun că mă știu de atunci, că au crescut cu mine. Cu Mihai am păstat legătura, vorbim.', a mărturisit protagonistul din Clanul, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Citește și: Ce spune Adrian Titieni despre banii câștigați din actorie, în România: „Nu este o profesie din care să te îmbogăţeşti. N-ai cum!”

Citește și: Carmen Șerban a lansat o melodie alături de mama ei: „A renunțat la visul ei de a cânta pentru familie, iar eu am făcut exact opusul'. Cum arată Elena Șerban / EXCLUSIV

Citește și: De la ce pornesc certurile dintre Șerban Pavlu și soția lui, Oana: „Când vine vorba despre a mă critica, nu mă menajează niciodată’. Ce temere au în privința copiilor / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a cunoscut Șerban Pavlu soția și cum a cerut-o în căsătorie: „Am curtat-o foarte mult timp. Dacă n-ar fi fost Oana, aș fi depășit și vârsta aceasta fără să fac copii’ / EXCLUSIV

De ce nu își îndrumă Șerban Pavlu copiii spre actorie

Spre surprinderea multora, Șerban Pavlu ne-a mărturisit acum ceva timp în revista VIVA! că nu și-ar îndruma copiii să urmeze însă o carieră în domeniu. Motivul? Consideră că poate fi un început de drum plin de „decepții, frustrări și dezamăgiri’ și nu și-ar dori ca cei mici să treacă prin asta.

Legat de viitorul actoricesc al celor doi este foarte complicat. Eu nu sfătuiesc pe nimeni să se apuce de meseria asta decât dacă simte o nevoie atât de presantă încât chiar nu poate să trăiască fără. Este ultimul lucru de care are nevoie planeta. Lucrurile astea ar trebui făcute de oameni care sunt foarte convinși că e drumul lor și nu se pot simți împliniți fără asta. Mai degrabă, aș fi sceptic în ceea ce privește o carieră de maturitate.

Mă tem că aș fi mult mai exigent cu copiii mei decât cu niște oameni străini pe care ar trebui să-i sfătuiesc sau să-i învăț. Și, dacă mă uit spre viitor, mai degrabă aș spune că nu aș fi bucuros să urmeze o carieră în direcția asta, fiind, de altfel, un început de drum care poate să fie plin de decepții, de frustrări, de dezamăgiri, de senzația că sunt nedreptățiți și aș vrea să evit, pe cât posibil, ca ei să trăiască aceste sentimente.„, a declarat Șerban Pavlu pentru Viva!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton