Mesajul transmis de Oana Ciocan după ce Jador a spus că încă o iubește: „Cel mai scump lucru de pe lume e încrederea. Oamenii ieftini nu și-o permit”

 Tudorache Simona
.

Oana Ciocan a publicat un mesaj care pare să aibă o țintă directă, asta după ce Jador a recunoscut că are sentimente pentru ea. Cei doi s-au despărțit în urmă cu câteva luni, apoi au plecat împreună în vacanță, dar lucrurile pare că nu s-au așezat în viața lor și drumurile lor sunt tot despărțite.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Amintirile pare că nu îi tot dau pace artistului, care pare hotărât să o recucerească. De curând, solistul a recunoscut că iubirea lui pentru Oana Ciocan nu s-a stins, că o poartă în gânduri. De cealaltă parte, fosta Războinică de la Survivor pare dezamăgită de cel cu care spera să ajungă la altar.

jador 100jador 100

Replica Oanei Ciocan după ce Jador a spus că încă o iubește

Oana Ciocan a scris în ultima perioadă mai multe mesaje care par să îl vizeze pe Jador. Ea vorbește despre caracterul omului și despre încredere. „Amintește-ți un singur lucru, caracterul este mai important decât frumusețea', a scris Oana Ciocan pe Instagram.

Oana Ciocan pare că îl ține pe jar pe solist, care își strigă suferința în piesele pe care le lansează. Fanii speră la o împăcare, însă artistul și fosta lui parteneră nu au spus public dacă ar mai vrea sau nu să ofere o nouă șansă relației.

Oana Ciocan, mesajul care spune multe despre dezamăgirea trăită

De curând, Oana Ciocan a mai făcut public un mesaj. De data aceasta, cea care i-a fost iubită lui Jador susține că încrederea este baza, dar și că oamenii „ieftini' nu și-o permit.

„Cel mai scump lucru de pe lume este încrederea. Oamenii ieftini nu și-o permit', a mai postat Oana Ciocan pe InstaStory.

Jador continuă să o iubească pe Oana Ciocan

Jador a recunoscut în fața surorii lui că nu o poate uita pe Oana și că în sufletul lui ea are un loc special. „Mă gândesc… da! O iubesc mult, o iubesc foarte mult', a spus Jador.

Jador a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan în cadrul emisiunii Survivor All Stars, după ce a fost eliminat. După câteva ediții, Oana a părăsit, de asemenea, show-ul pentru a fi împreună cu artistul.

Citește și: Oana Roman, adevărul despre relația cu Petre Roman. Cum se înțeleg acum și cât de des se întâlnesc: „Nu știu dacă l-ați văzut cum arată, dar este spectaculos tata” / EXCLUSIV

Citește și: Cum se simte Iustina de la Insula Iubirii în ultima lună de sarcină și cu ce se ocupă acum: 'Câștig bine, mă întrețin singură…'. Reacția lui Cornel / EXCLUSIV

Citește și: Mihai Albu susține că nunta cu Iulia Albu a fost plătită exclusiv din banii lui: „Nu a venit nimic nici de la ea, nici de la familia ei, zero!'

Citește și: Ce diferență de vârstă este între fiica Ralucăi Moianu, Mara Ilinca Ancuța, și Virgil Boglea. Cei doi s-au căsătorit și așteaptă primul copil împreună

Citește și: Cristina Șișcanu dezvăluie că Filip, fiul lui Mădălin Ionescu, își vede mama doar de câteva ori pe an: „Eu am trei copii, pe Petra, pe Ștefania și pe Filip, pe care îi iubesc, și asta e tot ce contează” / EXCLUSIV

Oana Ciocan i-a cunoscut și pe părinții lui Jador

Solistul considera că participarea la Survivor a fost scrisă în destinul lui, pentru că așa a ajuns să cunoască adevărata fericire.

Tatăl lui Jador a confirmat că, într-adevăr, a cunoscut-o pe Oana Ciocan și prima impresia a fost una bună, însă nu au avut ocazia să stea mult de vorbă. În ceea ce privește nunta, Romeo Dumitrache spunea că fiul lui nu și-a informat părinții despre un eveniment deosebit în viața lui, susținând că artistul a mai procedat astfel.

„Jador a adus fata acasă și ne-a prezentat-o, dar nu e prima dată în care procedează la fel. Nu, nici pomeneală. Mi se pare o fată drăguță, dar nu poți cunoaște cu adevărat omul după doar câteva ore. Nu bat clopotele de nuntă în familia noastră, din câte știu. Sau cel puțin nouă, părinților săi, Jador nu ne-a adus încă la cunoștință că va urma un anume moment foarte deosebit în viața unui om. Sincer vă spun: nu știu ce va urma în viața băiatului meua spus Romeo Dumitrache, potrivit Playtech.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton