Ce-i reproșează Cătălin Scărlătescu Doinei Teodoru, după eliminarea de la America Express: "Așa mi-a făcut peste tot"

 Dumba Gabriela
.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost invitați în emisiunea Podcastito Express, realizată de Cătălin Bordea și Nelu Cortea, unde au povestit despre America Express. Printre altele, Cătălin Scărlărescu a avut și un reproș la adresa iubitei lui, Doina Teodoru, după eliminarea din competiție.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au ratat finala de la America Express pentru că au fost eliminați chiar înainte de jocul final, iar juratul de la Chefi la cuțite a avut câteva reproșuri să îi facă partenerei sale. Spre deosebire de Andreea Bălan, celebră pentru încălcarea regulamentului, Doina Teodoru a fost foarte corectă în competiția America Express.

000000

Ce i-a reproșat Scărlătescu iubitei lui, Doina, după eliminarea de la America Express

Cuplul Cătălin Scărlătescu – Doina Teodoru i-a împărțit în două tabere pe fanii America Express de pe rețelele de socializare. În timp ce unii țineau cu Scărlătescu și o acuzau pe Doina că îi pune bețe-n roate, alții erau în tabăra Doinei și susțineau că cheful o face să piardă timp pentru că se mișcă foarte greu.

Mulți cred că din cauza atitudinii Doinei, cuplul nu a reușit să se califice în finala competiției de la Antena 1. Chiar și Scărlătescu este de părere că Doina a exagerat cu corectitudinea din competiție, spre deosebire de Andreea Bălan care încălca regulile tot timpul.

„Am învățat și imnul islandez. Băi, tată, limbile astea moderne le cunosc. Dar prin Mexic, pe acolo, nu înțelegeam de la incașii ăia nimic, cum vorbeau, măi, frate…', a declarat Cătălin Scărlătescu în Podcastito Express.

„Doamne, ce mi-a plăcut! Voi ați avut proba aia, dacă mai țineți minte, trebuia să învățați pe un columbian să zică imnul României. Unul dintre voi trebuia să învățați imnul Columbiei. Și nu ți-a ieșit ție nu știu ce și a venit Scărlă: Mă, Doina… Zi și tu asta aici!', a povestit Nelu Cortea, finalist la America Express.

„Da, da, m-a învățat cum să păcălesc (n.r.: râde)', a completat Doina. „Mor cu corectitudinea ta. Cu corectitudinea ta nu mai plecăm de aici', și-a amintit și Bordea.

„Măi, da leșinam, tu n-auzi? Așa mi-a făcut peste tot. Bălanca ciordea peste tot… Doina când vedea că voiam și eu să fac ceva, ia!, n-ai voie!', a spus Cătălin Scărlătescu ofuscat, citat de Fanatik.ro.

Citește și: Delia a fost confundată pe stradă cu sora ei, Oana Matache: ‘Oh, mămicule, dar ce micuță ești, la televizor pari mai mare’. Cum a reacționat artista

Citește și: Naomi Hedman vrea ca la nunta ei cu Florin Ristei să cânte Bruno Mars. Ce părere are artistul

Citește și: Povestea lui Papa Ștumpf, americanul căruia i s-a făcut pielea albastră, după un tratament pentru dermatită. Cum i s-a schimbat viața și de ce a murit

Doina Teodoru, reacție după ce ea și Scărlătescu au fost eliminați de la America Express

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt cele două echipe care se vor lupta în marea finală. Iar Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost eliminați.

„A fost un rollercoaster emoțional, cea mai intensa călătorie a noastră, atât exterioara cât și interioară, de când suntem împreună. Felicitări, @chef_catalin_scarlatescu ca ai avut curajul sa pășești in nebunia asta și sa fii tu! Multumim voua, celor de acasă, pentru ca ne-ați urmărit in fiecare seara, ați fost alături de noi și ne-ati descoperit in cele mai vulnerabile momente ale noastre. Și nu in ultimul rând, multumim America Express Romania pentru ca ne-ați oferit o experienta unica și pentru ca ați creat un caleidoscop uman superb prin aceasta emisiune!
Călătoria noastră a ajuns la sfârșit, dar..
AMERICA EXPRESS CONTINUA!„, a spus Doina, lăsând de înțeles clar că ea și Cătălin încă sunt împreună și formează un cuplu.

Cătălin Scărlătescu a slăbit 15 kg la America Express

Pe parcursul America Express, Cătălin Scărlătescu și-a dat toată silința să fie cel mai bun și să ajungă în marea finală, mai ales că iubita lui este cu 17 ani mai tânără. Tot efortul l-a „costat” 15 kilograme.

„Asta a fost diferența între noi. Că tu ai vrut să pleci de acolo, nefăcând proba cum trebuia și eu voiam să plec de acolo, făcând proba pentru că știam că dacă nu o facem cum trebuie, nu vom pleca de acolo', i-a spus Doina lui Cătălin Scărlătescu în timpul probei finale, printre ultimele făcute înainte de eliminare.

„Doina, Doina, ia-ți istoricul și uită-te bine, că am slăbit 15 kilograme tot trecând pe lângă probe. Am muncit la probe de mi-a ieșit pe nas', a precizat chef-ul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton