Rețeta de miercuri: Ioana Ginghină propune sufleu de conopidă

 Popescu Alexandra
.

Toată lumea o cunoaște pe Ioana Ginghină, mai ales prin prisma rolurilor din serialele românești în care a jucat. Ca Ildiko în „Numai Iubirea' sau Zambila în „Inimă de Țigan', actrița i-a cucerit pe români cu șarmul ei, dar și cu accentul moldovenesc care a consacrat-o odată cu personajul Ildiko.

Însă Ioana Ginghină este pasionată de gătit și dedică o bună parte a timpului blogului său pe care postează diferite rețete. De aceea, astăzi, la rețeta de miercuri, Ioana propune sufleu de conopida.

Ingrediente:

  •  2 conopide mici
  •  4 ouă
  •  100 g brânză perle sau făgăraș
  •  300 g brânză telemea

Poți face și o minunata conopida pane!

Mod de preparare:

Conopida se desface în buchețele mici, se spală și se pune la fiert într-un vas cu un praf de sare. După fierbere, se lasă la răcit. Conopida fiartă se așează într-o tavă pe care în prealabil ai dat-o cu unt.

Se rade brânză puțina pentru a fi pusă deasupra la final, apoi se pun cele 4 ouă într-un blender și se amestecă cu ambele feluri de brânză.

Se așează compoziția obținută în tavă peste conopida, se pune deasupra brânza rasă și se introduce sufleul în cuptorul încins la 190 grade, cuptor electric.

Se lasă aproximativ 40 de minute!

Mai multe rețete propuse de Ioana Ginghină găsiți și pe blogul ei.

Încearcă și o variantă de conopida gratinata!

Alexandra Popescu

Citește și:

Rețeta de miercuri – Andreea Ibacka propune milkshake cu ciocolată și banane pentru dimineți pe grabă

Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton