Rețeta pentru imunitate cu care Anca Serea ține răceala copiilor la distanță: "La cei mari nu mă mai panichez, la cei mici e puțin mai dificil"

 Dumba Gabriela
.

Anca Serea a găsit rețeta minune pentru imunitate cu care ține la distanță răceala copiilor. În sezonul rece, pentru o mamă devine o adevărată provocare sănătatea copiilor, însă Anca Serea este liniștită din punctul ăsta de vedere și spune că în familia lor virozele apar mai rar. Iată ce rețetă de imunitate are Anca Serea pentru a ține răceala copiilor la distanță!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anca Serea are șase copii și implicit și mai multe griji în sezonul rece. Însă, de ceva timp, a găsit soluția pentru a ține răcelile la distanță și a dezvăluit care este rețeta pentru imunitate, care face minuni în familia lor.

anca-serea-avere-1-1280×720-1anca-serea-avere-1-1280×720-1

Cum îi protejează Anca Serea pe copii de răceli. Rețeta minune pentru imunitate

Toamna e o perioadă în care se răcește destul de des, dar noi nu facem ceva în mod deosebit. Cred că prevenția este extrem de importantă. Mergem regulat la doctor pentru analize medicale. E foarte importantă și alimentația și numărul orelor de somn, odihna. Încerc să evit stresul cât mai mult. Bineînțeles, colectivitatea poate fi un factor de creare a unor dezechilibre. Copiii noștri se îmbolnăvesc maxim de 2 ori pe an, din fericire', a declarat Anca Serea pentru FANATIK.

Citește și: Cristian Țânțăreanu a fost sunat ca să-l ajute pe Irinel Columbeanu, după ce Gigi Becali l-a refuzat pe fostul milionar: „Cred că se rezolvă cu banii'

Citește și: Cine este Ștefan Floroaica, iubitul Sânzianei Negru de la America Express. Joacă în serialul Lia și este semifinalist Exatlon

Anca Serea a precizat că, în această perioadă, le dă copiilor săi suplimente, dar și să mănâncă multe fructe și legume. De asemenea, soția lui Adi Sînă a dezvpluit și rețeta minune cu care ține răceala la distanță. 

La cei mari nu mă mai panichez, la cei mici e puțin mai dificil. În primă fază, vorbesc cu doctorul și încerc să-i tratez acasă. Folosesc diverse produse naturiste pentru început. Apoi, în cazul în care se agravează situația, mergem la doctor pentru tratament.

Le dau copiilor multe suplimente, mănâncă și multe fructe și legume. Având un stil de viață sănătos și o alimentație adecvată, virozele nu apar atât de des la noi în familie. Avem un fel de rețetă pentru imunitate. Toată familia mănâncă miere cu lămâie, ghimbir și scorțișoară, pentru o imunitate corespunzătoare', a adăugat Anca Serea.

Ce obiceiuri au Anca Serea și Adi Sînă pentru întărirea imunității

Anca Serea a mărturisit că ea și soțul ei bea întotdeauna apă fierbinte cu lămâie, neîndulcită, pe stomacul gol. 

Noi mai avem și alte obiceiuri sănătoase, pe care le respectăm cu strictețe în fiecare zi. Eu și Adi bem mereu dimineața apă fierbinte cu lămâie, neîndulcită, pe stomacul gol. Avem acest obicei de ceva timp, și ne face tare bine.

Din fericire și Moise îmi seamănă foarte mult și toți copiii de altfel, mai puțin cei mari. Toți mănâncă multe fructe și legume. Pe lângă alimentație, am grijă să nu le lipsească vitaminele și mineralele pe care nu le pot lua mereu din alimente. Le dau vitamina C, suplimente aduse din străinătate, ulei de pește' a mai spus Anca Serea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton