De ce și-au retras Gabriela Cristea și Tavi Clonda fetele de la grădinița privată: "Noi ne dăm comorile acolo și..."

 Dumba Gabriela
.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au retras fetele de la grădinița privată și le-au transferat la stat pentru că erau mult prea mari costurile, dar nu acesta a fost singurul motiv. Cântărețul spune că acum este mult mai bine pentru bugetul familiei lor, chiar dacă și la grădinița de stat au crescut prețurile foarte mult în ultima perioadă. Dar și ei, ca părinți, stau mai liniștiți știindu-le pe fetele într-un mediu mai sigur.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI

Tavi Clonda susține că este din ce în ce mai dificil când vine vorba de taxele plătite de părinți, pentru că, de la un an la altul, cheltuielile cresc. Astfel, a decis, împreună cu Gabriela Cristea, să le transfere pe fetele lor de la privat la stat, deși nici aici prețurile nu sunt foarte mici.

cristea1cristea1

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au retras fetele de la grădinița privată

Atunci când vine vorba de costurile pentru educația micuțelor, Tavi Clonda spune că lucrurile sunt total schimbate față de anul trecut.

'Deși fetele noastre sunt la grădinițe de stat… s-a scumpit și grădinița de stat cu 82%. Nu mai știu exact cât era anul trecut, dar nu sunt așa scumpe ca cele private și am fost foarte mulțumiți de grădiniță, dar și de preț, dar sigur nu era mult.

Acum o să se simtă un pic. Acum avem de plătit 40 de lei pe zi. Nu prea sunt eu cu banii', spune soțul Gabrielei Cristea.

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj acid după ce Laurențiu Reghecampf a postat o imagine cu Corina Caciuc:„Cea mai mare greșeală’

Citește și: Iulia Vântur, primele declarații după ce a semnat cu Antena 1:'Am venit cu mult entuziasm'

Citește și: Cine este Roxana Hulpe, prezentatoarea Știrilor PRO TV de weekend.A vrut să plece la Prima TV

Soții Clonda-Cristea regretă că și-au dus fiicele la privat

Soții Clonda au luat decizia de a schimba sistemul de școlarizare al micuțelor, asta după ce nu au fost mulțumiți de cum se petreceau lucrurile la grădinița privată unde mergeau anul trecut.

'Am ținut cont și de aspectul financiar, dar nu a fost primul, pentru că nu eram mulțumiți de unde mergeau amândouă…  Ni s-a propus aici, este mai aproape de casă și am fost foarte bucuroși.

Dacă am și plătit mai puțin a fost bonus, dar nu ne-am gândit la bani că nici când ne-am dus la privat nu ne-am gândit. Știi cum sunt părinții, te gândești să fie bine pentru copii, nu contează acum… care este efortul financiar', a declarat, pentru FANATIK, Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea.

De ce și-au retras Gabriela Cristea și Tavi Clonda fetele de la grădinița privată

Tavi Clonda a dezvăluit că atât el, cât și Gabriela Cristea regretă hotărârea inițială de a duce fetele la grădiniță privată.

'Au fost niște discuții cu doamna directoare de acolo, nu ne-am înțeles, nu erau transparenți. Nu știam ce fac copiii pe acolo, copiii erau ok, dar nu… la o grădiniță și părinții trebuie să fie ok, nu numai copiii. Pentru că noi ne dăm comorile acolo și atunci trebuie să știm cam ce fac.

Ni se spunea doar dacă era o mică problemă. Dacă îi curge nasul sau dacă tușește, ni se spunea, bineînțeles.

Dar nu știam și alte lucruri. Foarte rar aveam de vorbit cu ele, nu aveam timp, nu ne potriveam. Nu prea știam ce se întâmplă. Ele, fiind mici, nu spuneau mare lucru, că nu știau să spună. Și nu era ok', a declarat Tavi Clonda.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton