Richard, fiul lui Marian Drăgulescu, a concurat la Vocea României 2024, dar nu a întors niciun scaun: „A renunțat la gimnastică pentru acest drum...”

 Matei Bianca
.

În ediția din data de 13 septembrie 2024 a emisiunii Vocea României de la Pro TV, telespectatorii au avut parte de o surpriză și asta pentru că fiul lui Marian Drăgulescu a urcat pe scenă, dar nu a întors niciun scaun. Richard Drăgulescu a interpretat piesa „Cruisin for a Bruisin' de la Ross Lynch, iar tatăl lui l-a susținut din culisele show-ului. Fiul fostului mare gimnast român a renunțat la gimnastică pentru o carieră în muzică, iar acum visul lui este să devină solist și chitarist într-o trupă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Fiul lui Marian Drăgulescu, Richard, a urcat pe scena emisiunii Vocea României 2024 de la Pro TV, după ce a renunța la cariera în gimnastică pentru un viitor strălucit în muzică. El nu a întors niciun scaun în acest show. Băiatul fostului gimnast își dorește să cânte la chitară într-o trupă și să fie solist. Iată cum s-a descurcat tânărul în vârstă de 17 ani la Vocea României!

ScreenshotScreenshot

Citește și: Ce spune Marian Drăgulescu după ce actualul soț al Larisei Drăgulescu, Marian, i-a preluat numele de familie: „E problema lor! Nu asta e atât de important…'

Citește și: Marian Drăgulescu a vorbit despre episodul în care Larisa Drăgulescu l-a acuzat că a bătut-o: „Nu am lovit-o niciodată pe Larisa de față cu copiii. A fost o chestie care s-a întâmplat foarte repede. Am fost și la poliție…'

Citește și: Elena Gheorghe le permite copiilor să folosească telefonul o oră pe zi, doar în vacanțe: „Trebuie să le ofer și acest privilegiu. Începe imediat școala și n-o să mai aibă…'. Ce activități face împreună cu Nicholas și Amelie / EXCLUSIV

Citește și: Fuego povestește că părinții au făcut sacrificii enorme pentru a-l crește și a-l ajuta în carieră: „Să-mi ofere tot ce e mai bun, să mă răsfețe și să investească, și bani și implicare…” / EXCLUSIV

Richard, fiul lui Marian Drăgulescu, a concurat la Vocea României 2024, dar nu a întors niciun scaun

Richard Drăgulescu, fiul fostului gimnast Marian Drăgulescu, a participat la o ediție a emisiunii Vocea României de la Pro TV, care a fost difuzată pe data de 13 septembrie 2024. Deși a fost apreciat de jurați pentru talentul său, niciunul dintre cei de pe scaune nu l-a selectat pentru etapa următoare a competiției.

După ce a renunțat la gimnastică, visul său este să devină solist și chitarist într-o trupă. La Vocea României, Richard Drăgulescu a interpretat piesa „Cruisin for a Bruisin' de Ross Lynch, fiind susținut din culise de tatăl său. Tânărul în vârstă de 17 ani nu a reușit să-i convingă pe jurați să întoarcă vreun scaun.

„Mi-am dorit ca tatăl meu să fie mândru', a precizat fiul fostului gimnast în emisiunea de la Pro TV.

Richard Drăgulescu a început să ia lecții de canto în urmă cu trei ani și, deși cântă de mic, acum a acordat o atenție mai mare muzicii. De asemenea, el cântă la chitară clasică și electrică de trei ani. Talentul muzical vine din partea familiei mamei lui, în care mătușa, mama și bunica sunt toate cântărețe, potrivit protv.ro.

Tudor Chirilă: „Nu renunța! Într-o trupă ești beton acum'

Deși nu a întors niciun scaun, Richard Drăgulescu a fost mândră că a ajuns până aici, mai ales că l-a avut pe tatăl lui în culise, iar jurații l-au apreciat foarte mult. Tudor Chirilă i-a spus fiului lui Marian Drăgulescu că îl vede într-o trupă muzicală, astfel că nu ar trebui să renunțe la pasiunea pe care o are.

Juratul de la Vocea României l-a îndemnat să continue cu muzica, dar și să lucreze mai mult la acest talent pe care îl are.

„Nu renunța! Ești una din vocile alea pe care eu personal le aud într-o trupă. Nu renunța la ideea asta. Nu mai e vremea trupelor din păcate, dar poate va reveni! Ești tare! Bravo! Mie mi-a plăcut din punctul ăsta de vedere! Din punctul de vedere al vocii, ca solist, mai este de lucru. Dar într-o trupă ești beton acum!', i-a spus juratul de la Vocea României tânărului.

Richard Drăgulescu a renunțat la gimnastică pentru muzică

Richard Drăgulescu a renunțat la gimnastică pentru muzică, iar tatăl lui nu s-a împotrivit și, mai mult decât atât, îl susține în acest drum pe care a decis să-l urmeze. La Vocea României, Marian Drăgulescu a declarat că își dorește ca băiatul său să fie pe drumul cel bun.

„El a renunțat la gimnastică pentru drumul acesta. Studiază de vreo doi ani de zile și sper să fie pe drumul cel bun', a declarat Marian Drăgulescu în emisiune.

Tânărul a făcut gimnastică de performanță de la vârsta de 6 ani și a fost în Lotul Național de gimnastică, de juniori. În prezent, el locuiește în Reșița alături de mama lui, Larisa Drăgulescu.

Sursa foto: Facebook/ YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton