Ricky Martin divorțează de Jwan Yosef după 6 ani de mariaj: ”Am decis să punem capăt căsniciei noastre cu dragoste, respect și demnitate pentru copiii noștri”

 Calin Maria Bianca
.

Ricky Martin divorțează de Jwan Yosef după 6 ani de mariaj. Este vestea momentului în showbiz-ul internațional. Ricky Martin și Jwan Yosef au făcut public anunțul neașteptat prin care au dezvăluit că mariajul lor se încheie în acest punct. Decizia vine după ce au analizat fiecare în parte ceea ce se întâmplă între ei și au decis să meargă pe drumuri separate. Totuși, de dragul celor doi copii pe care-i au împreună, își doresc să aibă în continuare o relație bazată pe respect. Iată declarațiile lor privind divorțul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu 6 ani, Ricky Martin povestea în fața tuturor cum l-a cerut în căsătorie pe iubitul său: „M-am aşezat în genunchi şi am scos cutia mică de metal. O aveam într-un săculeţ de catifea şi în loc să spun: „Vrei să te căsătoreşti cu mine?„ Am zis: 'Ţi-am cumpărat ceva!„ Apoi am spus: „Vreau să-mi petrec viaţa cu tine„. A fost foarte frumos', și spunea clar că vrea să își petreacă restul vieții cu el, însă lucrurile se pare că au luat o altă întorsătură.

image-1image-1

Citește și: Cum arată cei patru copii ai lui Ricky Martin. Artistul a publicat o fotografie cu ei

Citește și: Ricky Martin, de nerecunoscut la 49 de ani. Cum arată acum unul dintre cei mai sexy bărbați din lume

Citește și: Dan Bittman a răbufnit după ce a rămas blocat într-un avion, pe ruta Cluj-București: „Tot așteptam să ne aducă o scară'

Citește și: Cine este fata care l-a sărutat pe Enrique Iglesias la concertul din Craiova: „Am vrut doar să…”

Ricky Martin divorțează de Jwan Yosef după 6 ani de mariaj

Recent, Ricky Martin și Jwan Yosef au declarat pentru presa străină faptul că au decis să divorțeze și să meargă pe drumuri separate din cauza neînțelegerilor. Nu vor să mai continue așa, astfel că au luat cea mai bună decizie de comun acord. De asemenea, au ținut să precizeze că vestea divorțului nu vine pe fondul unui scandal, ci din contră, își doresc să rămână în relații bune de dragul a ceea ce au trăit împreună până acum.

Am decis să punem capăt căsniciei noastre cu dragoste, respect și demnitate pentru copiii noștri și onorând ceea ce am trăit ca cuplu în toți acești ani minunați', au declarat superstarul portorican și artistul sirio-suedez pentru People într-o declarație comună.

Ricky și Jwan își doresc să rămână în relații bune de dragul copiilor

Ricky Martin și Yosef s-au cunoscut pentru prima dată pe rețelele de socializare, mai concret pe Instagram în 2015 și au început să se întâlnească. Nu a durat prea mult și-au oficializat relația pe covorul roșu, în 2016. Tot în același an, au anunțat logodna, înainte de a se căsători în 2018. Și-au dorit să fie pentru tot restul vieții împreună și să aibă o familie, așa că au împreună o fată, Lucia (5 ani) și un băiat, Renn (4 ani), născuţi de o mamă purtătoare, motiv pentru care vor continua să aibă o relație de prietenie și respect.

Cea mai mare dorință a noastră acum este să continuăm să avem o dinamică familială sănătoasă și o relație centrată pe pace și prietenie pentru a continua creșterea în comun a copiilor noștri, păstrând respectul și dragostea pe care le avem unul față de celălalt', au continuat cei doi.

S-au cunoscut dintr-o pasiune comună

În urmă cu mai mulți ani, Ricky Martin a amintit într-un interviu că relaţia sa cu Jwan a început deoarece este colecţionar de tablouri şi a devenit interesat de unul al actualului său partener. 

Am văzut arta lui şi m-a fascinat pentru că îmi place ceea ce face. Am început să fac căutări de artă şi am văzut lucrările lui şi am luat-o razna. Este cu adevărat original. Apoi l-am contactat', a declarat artistul din Puerto Rico.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton