Ricky Martin s-a însurat – “E extraordinar să-i spun ‹‹soțul meu››”

 Oana Pantazi
.

Ricky Martin, artistul hot după care milioane de femei au suspinat până să afle că este gay, s-a decis să-și oficializeze relația și a-a însurat cu partenerul său de viață, Jwan Yosef.

 

Cântărețul și actorul Ricky Martin s-a decis în sfârșit să trăiască la vida loca' și și-a oficalizat în secret legătura cu bărbatul alături de care trăiește de o bună perioadă de timp, Jwan Yosef. Sunt soț și vom face o petrecere monstruoasă în vreo două luni', a declarat starul de 46 de ani E! News Wednesday. Am schimbat jurămintele și ne-am jurat totul, și am semnat toate hârtiile pe care trebuia să le semnăm, prenupțiale și totul… Mă simt extraordinar! Nu pot să-l prezint ca logodnicul meu. Nu pot. Este soțul meu. Este bărbatul meu', a mai adăugat vedeta.

 

Ricky Martin și Jwan Yosef

 

Starul latino l-a cunoscut pe Yosef, pictor și artist vizual, pe Instagram, iar cei doi au devenit un cuplu în 2016. Tot în acel an, în luna noiembrie, la emisiunea The Ellen DeGeneres Show, Ricky i s-a confesat lui Ellen, spunându-i că el deja a pus marea întrebare.

 

Ricky Martin, împreună cu gemenii săi

De atunci, cei doi au fost nedespărțiți și au devenit o familie, chiar dacă, până acum, nu și în acte, Ricky și Yosef ocupându-se împreună de creșterea celor doi copii gemeni ai artistului, Valentino și Matteo, în vârstă de 9 ani. Evident, artistul a fost întrebat cum le-a explicat copiilor săi faptul că, de acum înainte vor avea doi… tați. „Copiii mei m-au întrebat despre faptul că vor avea doi tați, iar eu le-am spus că suntem o familie modernă. Este o extraordinară senzație de libertate', a comentat actorul.

 

Întrebat dacă el și Jwan au de gând să-și mărească familia, Ricky a răspuns cu sinceritate: Îmi doresc încă patru perechi de gemeni. Mi-ar plăcea mult să am o familie mare, dar se petrec multe în acest moment, e mult de muncă, se apropie nunta', a declarat Ricky în timp ce era intervievat pe covorul roșu, la Globurile de Aur. Se petrec multe acum, deci va trebui să punem lucrurile în ordine, iar apoi vom fi pregătiți să avem mai mulți copii.

 

Gay sau straight, sex-simbolul latino Ricky Martin nu mai este liber, așa că tot ce ne rămâne de făcut este să le urăm lui și… soțului său: Casă de piatră!

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton