Rihanna a născut un băiețel: "Seamănă leit cu mama ei...". Vedeta și ASAP Rocky, părinți pentru a doua oară

 Radulescu Ruxandra
.

Rihanna a născut un băiețel. Cântăreața Rihanna și partenerul ei ASAP Rocky au devenit părinți pentru a doua oară, după ce cântăreața a dat naștere, în decursul zilei de 3 august, unui băiețel. Potrivit surselor din presa americană, Rihanna a adus pe lume un băiat sănătos, iar vedeta beneficiază de îngrijire la domiciliu, în casa ei din Los Angeles.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Rihanna a născut un băiețel. Starul american Rihanna, 35 de ani, a dat naștere celui de-al doilea copil, alături de partenerul ei de viața, raperul ASAP Rocky. Cuplul mai are un băiețel, pe nume RZA, care a venit pe lume în luna mai a anului trecut. Potivit surselor publicației mediatakeout.com, Rihanna a născut, în decursul zilei de 3 august un băiețel. Vedeta americană ar fi fost deja externată din maternitate și beneficiază de asistență medicală, alături de fiica nou-născută, în vila din Los Angeles.

screenshot-2023-08-11-123208screenshot-2023-08-11-123208

Rihanna a născut al doilea copil, un băiețel

Celebra cântăreața Rihanna a devenit din nou mamă, după ce, în decursul zilei de ieri, vedeta a adus pe lume un băiat sănătos. Micuțul este al doilea copil al cuplului Rihanna – ASAP Rocky. Potrivit surselor citate de publicația mediatakeout.com , fiul Rihannei este absolut adorabil și are trăsăturile artistei.

Seamănă leit cu Rihanna, mai ales când vine vorba de ochii de culoare deschisă”, a mai precizat sursa pentru mediatakeout.com

Cel de-al doilea băiat al Rihannei a venit pe lume la scurt timp după ce cântăreața a anunțat că brandul de îmbrăcăminte al vedetei Savage Fenty tocmai a lansat o nouă linie de îmbrăcăminte pentru mame și femei gravide.

Citește și: Rihanna a făcut publice primele imagini cu fiul ei. Cum arată băiețelul la 7 luni: „Încerci să…'

Citește și: Rihanna a născut un băiețel. Artista și A$AP Rocky au devenit părinți pentru prima oară

Noua capsulă de maternitate are rolul de a aduce acea încredere și confort mamelor în fiecare etapă a călătoriei lor', spune Rihanna. „Vreau să le reamintesc oamenilor că poți în continuare să te simți atrăgătoare și să te simți bine în propiul corp, chiar dacă ești mamă'

Rihanna, cu burtica de gravodă la vedere, pe scena SuperBowl

În luna ianuarie a anului 2022, îndrăgita cântăreață anunța că o să devină mamă pentru prima oară. Rihanna și rapper-ul A$AP Rocky s-au fotografiat pe străzile din New York, iar artista și-a lăsat la vedere burtica de gravidă. În data de 13 mai, aceasta a adus pe lume primul ei copil.

Artista, care nu a mai urcat pe scenă din anul 2018, atunci când a cântat la Premiile Grammy, a făcut un show de senzație, aseară, la Super Bowl 2023. Rihanna a început spectacolul pe o platformă suspendată, în timp ce interpreta piesa Bitch Better Have My Money. Aceasta a ales să poarte o salopetă roșie, iar în picioare încălțări sport, spre surprinderea tuturor.

FOTO: Hepta Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton