Rihanna, pictoral de senzație, de la prima sarcină. A renunțat la sutien și a pozat în bikini: "Îmbrățișând maternitatea"

 Dumitrache Laura
.

Rihanna este însărcinată cu al doilea copil, iar peste câteva luni va deveni mamă pentru prima oară. Vedeta a postat pe rețelele de socializate câteva imagini realizate anul trecut, înainte de a-l naște pe fiul său. În pictorial, Rihanna a renunțat la sutien și a pozat în bikini minusculi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Rihanna este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din întreaga lume. Cântăreața în vârstă de 35 de ani este însărcinată cu al doilea copil și formează un cuplu cu A$AP Rocky. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară anul trecut, când Rihanna a adus pe lume un băiețel.

rihannarihanna

Artista a distribuit o ședință foto, realizată anul trecut, cu putin timp înainte de a-l aduce pe lume pe cel de-al doilea copil. Rihanna a dedicat cadrele în care apare aproape nud fiului său, în vârstă de 1 an, pe nume RZA Athelston Mayers.

Citește și: Rihanna, apariție de senzație, alături de A$AP Rocky și copilul lor, pe coperta Bristish Vogue. Artista este însărcinată a doua oară

Citește și:Rihanna este însărcinată a doua oară. Și-a arătat burtica de gravidă în timpul show-ului din finala Super Bowl 2023

Citește și:Lindsay Lohan este însărcinată cu primul copil. Actrița a dat vestea cea mare într-un mod inedit

Citește și:Jennifer Lopez a transmis un mesaj special pentru femeile din România: „Simţim că nu facem suficient sau că greşim…”

Rihanna, pictoral de senzație, de la prima sarcină

Rihanna se poate declara o femeie împlinită. Artista a devenit mamă pentru prima oară anul trecut, după ce a adus pe lume un băiețel. În prezent, cântăreața este însărcinată cu al doilea copil și are o relație cu tatăl copiilor ei A$AP Rocky.

Recent, vedeta a postat pe rețelele de socializare o ședință foto, realizată anul trecut, în perioada în care era însărcinată cu fiul ei, RZA Athelston Mayers. Rihanna apare aproape nud, pe plajă, și poartă bikini minustul. În cinstea primei mele sarcini, îmbrățișând maternitatea și magia pe care a făcut-o acest corp!', a scris Rihanna pe Instagram.

Rihanna este însărcinată cu al doilea copil

Rihanna a devenit mamă pentru prima oară anul trecut. Artista formează un cuplu cu A$AP Rocky, iar în curând vor deveni părinți pentru a doua oară. După doar 9 luni de la nașterea fiului său, Rihanna a anunțat că este gravidă a doua oară. În urmă cu câteva săptămâni, cântăreața a vorbit într-un interviu despre sarcina sa.

Este atât de diferit față de prima .Fără pofte. Tone de greață. Totul este diferit, dar mă bucur de perioada asta. Mă simt bine. Mă simt energică.', a declarat Rihanna pentru ET, potrivit TVMania.

Rihanna a mai spus că își iubește foarte mult fiul și se declară „îndrăgostită” de el. „Sunt îndrăgostită. Sunt obsedată și nici măcar nu mă simt vinovată pentru asta', a spus artista.

Rihanna, surpriză pentru fanii ei la Super Bowl 2023

Rihanna este câștigătoare a nouă premii Grammy, iar anul acesta a urcat pe scena Super Bowl, unde și-a surprins fanii. Vedeta a anunțat vestea că este însărcinată pentru a doua oară în show-ul din pauza. Îmbrăcată într-o salopetă roșie, Rihanna a început spectacolul suspendată pe o platformă deasupra terenului. Cântăreața a devenit mamă pentru prima oară pe 13 mai 2022, iar ea și partenerul ei au fost discreti în legătura cu relația lor.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton