Rikito Watanabe a fost jefuit în Tokyo: ”Cineva mi-a furat portofelul. Nu am cum să mai ajung în România” / A rămas fără bani și pașaport

 Calin Maria Bianca
.

Rikito Watanabe a fost jefuit în Tokyo. Fostul concurent de la Chefi la cuțite este acum într-o situație deloc plăcută, asta fiindcă a rămas fără bani, cât și fără pașaport. Rikito Watanabe pare că este urmărit de ghinion de ceva timp, astfel că după tragica veste în care le-a adus fanilor la cunoștință că mama lui a murit, acum a rămas în capitala Japoniei, fără bani și fără posibilitatea de a se întoarce în România, unde s-a stabilit de mai mult timp.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Fostul concurent de la Chefi la cuțite a mers în Japonia pentru a fi alături de mama lui, care din păcate a încetat din viață la doar 51 de ani. Cu gândul de a se întoarce în România, acesta a avut o surpriză neplăcută, fiindcă i-au fost furate mai multe obiecte personale, printre care și portofelul cu bani, dar și pașaportul, astfel că ideea de a reveni pe meleagurile românești trebuie să mai aștepte acum.

riki9riki9

Citește și: Rikito Watanabe și iubita lui au aniversat doi ani de relație: „Mulțumesc pentru că…”. Asistentul juraților de la Chefi la cuțite, imagini rare cu Bianca Enache

Citește și: Mama lui Rikito Watanabe, asistentul juraților de la Chefi la cuțite, a murit: „Sunt încă în stare de șoc”. Avea doar 51 de ani

Citește și: Lora se mărită cu Ionuț Ghenu, după 8 ani de relație: „Aș vrea să pun stop și să mă preocupe iubirea mea”. Detalii despre nuntă

Citește și: Anamaria Prodan a dezvăluit abia acum de ce s-a bătut cu Reghecampf, anul trecut: „Nu se poate să decad așa, ce exemplu dau eu copiilor mei?”

Rikito Watanabe a fost jefuit în Tokyo

Rămas fără bani și fără pașaport, Rikito Watanabe le-a povestit întreaga experiență tuturor celor care-l urmăresc pe rețelele de socializare, încă de când a participat la Chefi la cuțite. Le-a dezvăluit vă a trecut prin clipe la care nu s-ar fi așteptat vreodată, mai ales în Tokyo. Totuși, deși nu mai are cum să revină în România momentan și nu are nici bani, în continuare este calm, fiind sigur că o să găsească o soluție pentru a ieși din acest impas.

Vă salut, dragii mei. Sunt într-o situație de urgență. Cineva mi-a furat pașaportul și portofelul meu și nu am cum să mai ajung în România. Doamne ferește. Nu am crezut că mi se va întâmpla așa ceva mie, dar momentan sunt mega chill. Uitați-vă unde sunt. Sunt în mijlocul orașului Tokyo. Măcar am ceasul, dar nu am banii. Oricum, o să rezolv cumva. Voi aveți grijă de ce aveți voi, portofelul, cheia de la mașină, restul, tot, aveți grijă de voi', a spus Rikito Watanabe, într-un videoclip postat pe TikTok.

Mama lui Rikito Watanabe, asistentul juraților de la Chefi la cuțite, a murit

Dacă acum a fost jefuit, nu putem uita faptul că în urmă cu câteva zile, Rikito Watanabe dezvăluia crunta veste că mama lui a încetat din viață. Aceasta locuia în Japonia, astfel că el a venit la ea pentru a o vedea, mai ales după ce apropiații i-au spus că nu se simte bine. Din nefericire, deși avea doar 51 de ani, a încetat din viață, moment în care fostul concurent de la Chefi la cuțite a fost distrus de durere.

„Rest in pace mama… cu vârstă de 51 de ani. 13.10.2023. Nu știu să explic și sunt încă în stare de șoc și de asta eu sunt plecat în Japonia. Mulțumesc frumos pentru toate mesajele, apreciez mult de tot. Doar că mental încă nu sunt prea bine, revin în câteva zile. PS: Tot timpul nu uitați să spuneți „Te iubesc’, „Mulțumesc’ și dacă ai făcut o greșeală „Scuze’ părinților. Poate că pare mult, dar este cu dragoste, te rog frumos să înțelegi că eu eram copil și nu înțelegeam înainte. Dar după pierdere…Am înțeles cu tot capul și corpul’, a scris Rikito Watanabe, pe Instagram, unde a și postat o poză cu el și cu mama lui.

Cu ce se ocupă Rikito Watanabe în România

Rikito Watanabe are în vârstă de 26 de ani și a devenit cunoscut datorită show-ului chefi la cuțite. Pe atunci, nu doar că i-a impresionat pe chefi cu preparatul său din audiții, ci i-a și făcut să râdă în hohote. A cucerit inimile tuturor, cât și papilele gustative ale juraților, astfel că mai apoi s-a specializat în arta culinară și a tot continuat să apară pe micile ecrane.

Rikito Watanabe locuiește de opt ani în Constanța, unde se ocupă de un restaurant asiatic aflat la malul mării. Nu doar că se oucpă de restaurant, ci Riki colaborează cu chef Shoji Toshihisa, care în trecut a lucrat în Japonia pentru tatăl lui, fiind cel de la care concurentul a învățat să gătească ca la carte.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton