Rikito Watanabe și iubita lui au aniversat doi ani de relație: "Mulțumesc pentru că...". Asistentul juraților de la Chefi la cuțite, imagini rare cu Bianca Enache

 Dumitrache Laura
.

Rikito Wanabe formează un cuplu cu Biana Enache, iar astăzi au împlinit doi ani de relație. Asistentul juraților de la Chefi la cuțite este foarte îndrăgostit de iubita lui, iar cu această ocazia a postat imagini rare cu el și Bianca.

CITEȘTE REVISTA VIVA!DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Rikito Wanabe a devenit cunoscut după ce a participat la Chefi la cuțite în 2021 și a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea.Rikito a venit din Japonia și s-a stabilit în România, unde trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de Bianca Enache.

rikito si biancarikito si bianca

Rikito Watanabe este asistentul celor trei jurați de la Chefi la cuțite, iar pe plan personal are o relație frumoasă cu Bianca Enache. Cei doi sunt discreți cu relația lor și se afișează rar pe rețelele de socializare.

Citește și:Rikito Watanabe de la Chefi la Cuțite a împlinit 29 de ani. Cum a petrecut de ziua lui: „Iubesc România”

Citește și:Marina Dina și fostul soț, scandal de proporții în fața copiilor din cauza banilor: 'El a încercat să mă excludă spunând că nu contribui financiar. Am sute de mesaje în care mă jignește și…'

Citește și:Iubitul Andreei Marin a devenit consul general, șef al Consulatului General al României în Israel: „Această propunere a rezultat în urma…”

Citește și:Jean Paler s-a externat după ce a stat patru săptămâni în spital: „Să te mute dintr-un loc într-altul, să-ți găsească fel de fel de motive…”. Cum se simte actorul acum / EXCLUSIV

Rikito Watanabe și iubita lui au aniversat doi ani de relație

Rikito Watanabe a făcut parte din competiția Chefi la cuțite, 2021, iar în prezent este asistentul celor trei jurați. Rikito Watanabe are o carieră de succes, iar pe plan personal trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de Bianca Enache. În timp ce Rikito este faimos și apare pe micile ecrane, iubita lui este discretă. Astăzi, cei doi au aniversat doi ani de relația, iar cu această ocazie,Bianca a postat câteva imagini cu el și iubita lui, care surprins evoluția relației lor. „Septembrie, 2021. Te iubesc', a scris Bianca Enache, pe Instagram.

Ulterior, asistentul juraților de la Chefi la cuțite, a distribuit imaginile pe InstaStories și i-a multumit iubitei sale. „2 ani! Mulțumesc pentru că stai cu mine atât de mulți ani', a spus Rikito Watanabe.

Cum s-au cunoscut Rikito Watanabe și Bianca Enache

Rikito Watanabe și Bianca Enache s-au cunoscut pe Facebook, iar tânăra a fost cea care a făcut primul pas. Bianca i-a trimis cerere de prietenie , iar Rikito și Bianca au vorbit o perioadă. Ulterior, au decis să se întâlnească, iar la începutul relației, Rikito Watanabe locuia în Constanta, iar Bianca Enache era în Suceava.

„M-am cunoscut cu ea pe Facebook. Prima dată ea mi-a trimis cerere și era foarte drăguță în poza de profil, fără glumă și nu știu de ce, eu am luat decizia de a-i trimite un mesaj. I-am dat reacție la toate pozele și apoi mi-a dat și ea reacții', spunea Rikito Watanabe, în urmă cu ceva timp. Rikito Watanabe s-a născut în Japonia, a studiat în SUA,dar locuiește de peste 10 ani în România. Primul job a fost în restaurantul din Constanța al tatălui său, apoi a decis să rămână în România. „Riki a fost în echipa mea, sunt feblețea lui. Și mie îmi place foarte mult Riki și țin foarte mult la el, a declarat Sorin Bontea despre Riki.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton