„Era pustiu pe stradă, nici picior de om, nici păsările nu cântau. Sunt convinsă că Rona ne-a trimis acolo...”. Ce a făcut Rinda Hartner pentru nepoata sa, după ce sora ei, Rona Hartner, i-a trimis mai multe semne paranormale

 Tudorache Simona
.

Sora Ronei Hartner, Rinda, are convingerea că artista trimite familiei ei anumite semne de dincolo de moarte și că îi îndrumă pe cei dragi, într-un fel, în realizarea lucrurilor pe care le dorește. O întâlnire neașteptată a făcut-o pe Rinda să organizeze în memoria surorii ei un loc de reculegere.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Acum, fiica ei, Rita Sumayla, dar și francezii pot veni aici să se roage. Rona Hartner a murit pe 23 noiembrie 2023, la 50 de ani, după ce a dus o luptă crâncenă cu cancerul la plămâni și creier. Familia artistei o crește pe fiica ei adolescentă, care în urmă cu câteva luni a împlinit 16 ani.

rona-hartner-30rona-hartner-30

Rinda Hartner a trăit o întâmplare care crede că are legătură cu sora ei, Rona Hartner

Rinda Hartner crede că primește semne de la sora ei. Rinda a întâlnit o femeie care i-a vorbit de Rona fără să știe care este legătura dintre ele.

„De la înmormântarea Ronei, s-au mai întâmplat anumite lucruri bizare, ca semn de la ea. Îmi amintesc că, de Paște, când m-am dus în Franța, ca să o vizitez pe mama, am decis să ies cu un prieten de familie și să ne plimbăm prin locurile unde Rona obișnuia să facă plajă. Era pustiu pe stradă, nici picior de om, nici păsările nu cântau. Ne-am dus spre stația de autobuz și, ca din pământ, ca din nimic, a apărut o doamnă, mai în vârstă, care ne-a întrebat unde mergem. Ne-a recomandat brusc să vizităm Notre Dame Du Cap Falcon, unde există și un loc de rugăciune, o capelă, și unde cerul se împreunează cu marea. Acolo e și un loc de reculegere pentru cei care au murit departe de casă. Ne-a zis că, acolo, în capelă, cândva, cânta o fată tare frumoasă, care a murit anul trecut. Era vorba chiar despre sora mea, îi știa și numele', a povestit Rinda Hartner pentru Click!

Ce a făcut Rinda Hartner în memoria surorii ei, Rona

Rinda e convinsă că a fost trimisă la capelă de Rona Hartner, sora e, care își dorea un loc de reculegere, unde să vină și să se roage cei care au iubit-o.

Sunt convinsă că Rona ne-a trimis acolo, că a fost un semn de la ea, ca să-i facem un loc de reculegere, unde francezii să se poată ruga, dar și fiica ei, Sumayla, care stând tot în Franța, ajunge rar la cimitirul Bellu Catolic, din București, unde este este înmormântată. După ce am pus acolo poza ei, dar și o vază, unde se pot pune flori, nepoata mea mi-a mulțumit: „Acum am și eu un loc în Franța unde să pot să merg și să vorbesc cu mama!', a mai spus sora Ronei Hartner.

Citește și: Cosmin Natanticu și Eliza și-au luat casă în Tunari: „Curtea are vreo 400 de metri, casa nu e mare, are un singur nivel”

Citește și: Ileana Lazariuc, apariție îndrăzneață la 42 de ani. Fosta noră a lui Ion Țiriac s-a fotografiat într-o rochie mulată și fără sutien: „Ești superbă'

Citește și: Unde va locui Andrei Ionescu după moartea soției lui, Ileana Stana Ionescu. De ce nu vrea să își urmeze fiul în America: „Cu fiul meu vorbesc zilnic, pe Internet, povestim și câte 2-3 ore. Mereu mi-a zis că eu și Ileana am fost cei mai buni părinți din lume”

Citește și: Laura Cosoi a dezvăluit cum a cucerit-o soțul ei, acum 12 ani: „A fost prima dată în viață când m-am relaxat total. O femeie puternică și deșteaptă știe să-și lase bărbatul să-și facă treaba”

Citește și: Marius Bodochi dezvăluie cele mai mari regrete. Unul are legătură cu fiul său: „Îți lasă goluri și ai senzația că teatrul, filmul sau televiziunea le pot umple. Niciodată' / EXCLUSIV

Sora Ronei Hartner este cadru medical în Canada

Rinda este cadru medical în Canada și încearcă să îi ajute așa cum poate pe cei cu probleme de sănătate. Recunoaște că cele mai grele momente le-a trăit în pandemie.

În România, am fost dentist și am studiat Ingineria mediului. Când m-am stabilit în Canada, am făcut o facultate de infirmiere, de asistente medicale, apoi am făcut un master, ca să fiu cadru medical.

A fost tare greu în pandemia de Covid-19, cu toții am lucrat, am muncit, am ajutat, așa suntem noi, avem tragerea asta de inimă pentru a salva oamenii aflați la necaz!', ne-a mai spus Rinda Hartner, 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton