Rita Mureșan, la un pas de moarte! A stat două săptămâni în comă: "Am reînvățat să scriu, să vorbesc"

 Oana Pantazi
.

Rita Mureșan a povestit despre momentele dramatice prin care a trecut în copilărie, dezvăluind cum a ajuns să stea în comă două săptămâni și cum i-a schimbat această experiență viața. Paradoxal, peste ani, și fiica ei s-a confruntat cu aceeași dramă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Rita Mureșan a trecut prin momente dramatice în copilărie – designerul a stat în comă nu mai puțin de două săptămâni, iar asta în urma unui motiv cât se poate de banal. Din nefericire, urmările au fost grave și a stat în spital o jumătate de an!

156472156472

Rita Mureșan, în comă în urma unei răceli

Cu ceva timp în urmă, Rita Mureșan a dezvăluit cum a intrat în comă, pe când avea doar 10 ani, iar asta din cauza unui obicei care îi făcea plăcere. Designerul a povestit că, în timp ce ploua, adora să stea sub streașina casei, însă acest lucru a avut urmări nefaste. Rita a răcit puternic, iar în urma acestei experiențe și-a petrecut o jumătate de an în spital.

Citește și: Oscilațiile de greutate prin care a trecut Rita Mureșan de-a lungul timpului. Cum a ajuns de la 60 la 100 de kilograme. FOTO !

Citește și: Ce cadou a primit Adela Popescu de la Radu Vâlcan, de Dragobete: 'Să uit de supărare'

Citește și: Zanni, jigniri crunte pentru Elena Marin, la Survivor: „Ești o cotoroanță”. Cum a intervenit Moroșanu în scandal

Citește și: Fostul fotbalist Sergiu Marian, găsit mort la doar 43 de ani! S-a spânzurat în apartamentul mamei sale

'Am stat în comă când aveam 10 ani, am reînvățat să scriu, să vorbesc. Îmi plăcea să stau mult cu capul sub streașină când ploua. S-a acumulat răceala. Pur și simplu mi-a pus viața în pericol. Am luat activitățile de la zero. Probabil binecuvântarea mea era că eu la școală eram mult înainte. Am stat șase luni și ceva prin spitale. Nu a fost nevoie să repet anul', a povestit Rita Mureșan într-o emisiune TV.

Fiica ei a avut aceeași problemă!

Ca un făcut, exact la aceeași vârstă, una dintre cele două fiice ale sale, Rebecca, s-a confruntat cu aceeași problemă, a povestit vedeta, cu ceva timp în urmă, într-o emisiune TV. Tot la 10 ani, vârsta la care Rita Mureșan a intrat în comă, s-a îmbolnăvit și Rebecca.

„Același lucru i s-a întâmplat și Rebecăi, tot la 10 ani. E bine că am trecut peste”, a mărturisit Rita Mureșan, potrivit Spynews.

Din fericire, fiica creatoarei de modă s-a recuperat repede.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton